2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

A

Yakınında giremiyin kizim sen.
Bu arada geçer inşallah uzakta da bisey cikmasin
Yakinimi artik cok iyi goruyom can8mcim. Birden duzeldi. Valla 5sene evvel baktirmistim en son o zaman 0.50 0.75ti gozlerim simdi ne alemdeler bilmem. Kiz tahtaya bisey yaziyom. Sinifin arkasina geciyom kendi yazdigimi okuyamiyom.

Yakinimi artik cok iyi goruyom can8mcim. Birden duzeldi. Valla 5sene evvel baktirmistim en son o zaman 0.50 0.75ti gozlerim simdi ne alemdeler bilmem. Kiz tahtaya bisey yaziyom. Sinifin arkasina geciyom kendi yazdigimi okuyamiyom.
Sen yakını görebiliyor olsan o adama yakışıklı demen be hadi ordan.o zaman gözlük vermedimiydi

Sen yakını görebiliyor olsan o adama yakışıklı demen be hadi ordan.o zaman gözlük vermedimiydi
Sekerim dikkat edersen artik dedim. Onceden baya bi bozukmus benim yakin. Ya o zaman ben doktorda olcturdum gozlerimi. Benimki dediki alma gozlugu burdan alalim. 5yil oldu hala alacaz yani dusun:) kiz gunese alerjim var adam bana erkek gunes gozlugu getirdi kullaniim diye. Meger arkadasininkini getirmis. O kadar yani. Kac gundur dra gidelim diyodum kv dediki kocana soyle. Bende dedimki anne onun dicegini ben sana soyliim. Alerjidir o bi gozyasi damlasi alalim gecer dicek. Dra ne gerek var dicek ded8m. Soylemis benimkine oda aynen bunlari soylemis. Kvde g8tmis eliyle sira almislar kbyla

Bencede artık gor yanı zararın neresinden Dönersen kardir.damlani kullan iyileşince yine kp goursun senin

Zaten oyle yapacaz. Ya o diilde damlalarin prospektusunu okudum emzirirken kullanmayin diyo. Ama ben doktora emzirdigimi soyledim. Oda bisey olmaz bu damlalardan dedi. Napiim simdi ben

İçerikleri ney.şey diye baksana emzirirken ilaç kullanımı yada göz damlası kullanımı diye.

Kb geldi. Onada soyledim. Kizim dra soyledin bisey olmaz dedi bisey olmaz demeekki dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…