- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.281
Yakin derkenBence senin yakınında ilgilide sounun var onada baktır
Yakınında giremiyin kizim sen.Yakin derken
Yakinimi artik cok iyi goruyom can8mcim. Birden duzeldi. Valla 5sene evvel baktirmistim en son o zaman 0.50 0.75ti gozlerim simdi ne alemdeler bilmem. Kiz tahtaya bisey yaziyom. Sinifin arkasina geciyom kendi yazdigimi okuyamiyom.A
Yakınında giremiyin kizim sen.
Bu arada geçer inşallah uzakta da bisey cikmasin
Sen yakını görebiliyor olsan o adama yakışıklı demen be hadi ordan.o zaman gözlük vermedimiydiYakinimi artik cok iyi goruyom can8mcim. Birden duzeldi. Valla 5sene evvel baktirmistim en son o zaman 0.50 0.75ti gozlerim simdi ne alemdeler bilmem. Kiz tahtaya bisey yaziyom. Sinifin arkasina geciyom kendi yazdigimi okuyamiyom.
Sekerim dikkat edersen artik dedim. Onceden baya bi bozukmus benim yakin. Ya o zaman ben doktorda olcturdum gozlerimi. Benimki dediki alma gozlugu burdan alalim. 5yil oldu hala alacaz yani dusun:) kiz gunese alerjim var adam bana erkek gunes gozlugu getirdi kullaniim diye. Meger arkadasininkini getirmis. O kadar yani. Kac gundur dra gidelim diyodum kv dediki kocana soyle. Bende dedimki anne onun dicegini ben sana soyliim. Alerjidir o bi gozyasi damlasi alalim gecer dicek. Dra ne gerek var dicek ded8m. Soylemis benimkine oda aynen bunlari soylemis. Kvde g8tmis eliyle sira almislar kbylaSen yakını görebiliyor olsan o adama yakışıklı demen be hadi ordan.o zaman gözlük vermedimiydi
Kullan kullan senZaten oyle yapacaz. Ya o diilde damlalarin prospektusunu okudum emzirirken kullanmayin diyo. Ama ben doktora emzirdigimi soyledim. Oda bisey olmaz bu damlalardan dedi. Napiim simdi ben
Kullanacan napacanKb geldi. Onada soyledim. Kizim dra soyledin bisey olmaz dedi bisey olmaz demeekki dedi.
Mecbur kullanacam hem canim aciyo hemde adam olcum yapamam bu haliyle dedi.K
Kullanacan napacan
Yanı Allah korur dicen kullancanMecbur kullanacam hem canim aciyo hemde adam olcum yapamam bu haliyle dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?