- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #1.801
Takmazsam çok sarkar ve acı verir dolu olunca. Emzirme sütyenikullanıyorum çok da sıkı değil aslında
Benim de sıkıntım o . Az az emiyor. Şöyle çok emip derin uykuya nadir daliyor.
Bi de emerken boğazında kalıyor süt. Çok acele ediyor emerken. Kenarlardan tasiriyor ağzından
Sağol canım bol çok şükür de işte yavrum bosaltamiyor memeyi. 2.emzirmede diğerini versem 3.cuye kadar ilk verdiğim yine doluyor. Son sütü hiç icemeyecek mi bu çocuk
Cuma aksami ayva tatlısı yemistim. Dün de bu mastit çıktı başıma. Tesadüf müdür ki
peynir gibi derken canım? Şimdiye kadar hep sagdim attım buzluga ama ne zamana kadar böyle sağıp atcam ? O sütleri napcam bilmiyorum. Allah aratmasin da kullanma süresi de 6 ay
Heee ben önümüzdeki yıla saklıyorum kendimi bekle bizi 2017 biz geliyoruz vuvvvvEvet anlasildi sizin evde de bi heyecan patlamasi yasanacak. Sendemi yeni yila sakliyon kendini
Selamnbaktim benim ogln gaz cikarmiuo onun yerine ben.yelleneyim dedm
Uykusuzlugun dibindeyimmm.
wakewake cayin faydasi oldu mu?
Uyuyabilene Günaydın canımSize gunaydinlar bana iyi geceleer
Evet yapıyordu o yüzden bekliyorum zaten Sağol teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum. ..Amaan cnm benim kocamdan ben o solediklerini evliligim boyunca duymadim gormedim. Seninki daha evvel yapiyosa beklemissindir. Burda bu aralar senin soylediin tarz yakinmalar cok. Demekki erkeklerin dogasinda var bisiler dogum sonrasi ince dusunemiyolar bisileri
Evet yapıyordu o yüzden bekliyorum zaten Sağol teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum. ..
Hamileğimde gayet güzel di herşey ne deyişti bilmiyorum konuşmak için de hep bn bi adım atıyordm zaten o bi adım adm atsa soracağım neden böyle yaptığını eğer bn konuşursam kendini haklı çıkarmak için yine bağırp çağırır daha fazla dayanamam yeterince kırdı zaten beni bide bende onu kırmak istemiyorum çünkü çok seviyorum onu ama napcm bilmiyorum. ..Merhaba...
Güzel bir zamanda oturup sohbet etmeyi bu derdini anlatmayı denedin mi canım?
Bazen erkekler gözünün içine baka baka bişileri anlatmazsan gerçekten anlamıyorlar..
Art niyetlerinden değil yani çoğu...
O bile farkında değildir..
Eve yeni bir birey geldi bir hengame herkes orda evde yalnız mısınız bilmiyorum ama..
Gebelikten kalma da bi uzaklık var tabi...
ALışkanlık olmuştur..
Gurur yapma al karşına güzel konuş sonra gör sonra dertlen..
En azindan saati varmış belirsizlik kötü olan canimcimm dün gece 4 de uyudu hanfendiBuyuyor artik iyice direniyorlar bize. Benim kiz babasina cekmis gece kusu hanim.saati gelmeden uyunuyor.
Hamileğimde gayet güzel di herşey ne deyişti bilmiyorum konuşmak için de hep bn bi adım atıyordm zaten o bi adım adm atsa soracağım neden böyle yaptığını eğer bn konuşursam kendini haklı çıkarmak için yine bağırp çağırır daha fazla dayanamam yeterince kırdı zaten beni bide bende onu kırmak istemiyorum çünkü çok seviyorum onu ama napcm bilmiyorum. ..
Ya bilmiyorum doğmdan sonra ne söylesm hep öyle yaptı beni çok kırdı yine öyle yapar sesini felan yükseltir dayanamayp bende onu kırarım diye korkuyorum bu yüzdende konuşmuyorum
Doğmdn önce ne olursa olsn konuşurdm ilk adımı atmakta çekinmezdm şimdi neden bilmiyorum ama cesaret edemiyormm...
Eminim cnm tam doyunca guzel uyuyo 3-4 saat.. ama doymazsa uyaniyo yarim saatte bir. Aksam 60cc daha verdim oyle uyudu sabaha kdr.Ac oldugundan eminmoson benim oglum birak 60i 120cc iciyodu yinede uyumuyodu.ebe bana bazi bebekler uyumayi sevmez uyumazlar normal bisi demisti. Bence erkek bebeklerde daha cok olan bisi kizim daha rahat o konuda
Evet yapıyordu o yüzden bekliyorum zaten Sağol teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum. ..
Ya ben de vermek istiyorum hatta bebeğine süt arayan anneler varmış . Bi bloga yazdım da dönen olmadı. Kime verebilirimki çünkü işe baslamicam yazık olmasinAnneannem der cnm süt katilasir Allah korusun istesede ememez bebek.benim arkadaş hastanede yattı bu yüzden. İşe başlarsan kullanılır yoksa bazı kanser hastalarına iyi geliyo anne sütü kuzenim internetten bulup yollamisti bi hastaya sende yaparsın hem çok büyük sevap
Kv. Hastaymis gelemiceklermis aaaaa cok sasirdim :)Aman bosver ya. Kaynanam bana cektirdi bende gelinime cektirecem kafasi yasiyo senin kv heralde
Aman gelmesinlerrr seni deli etcegineeeKv. Hastaymis gelemiceklermis aaaaa cok sasirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?