2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Anneannem der cnm süt katilasir Allah korusun istesede ememez bebek.benim arkadaş hastanede yattı bu yüzden. İşe başlarsan kullanılır yoksa bazı kanser hastalarına iyi geliyo anne sütü kuzenim internetten bulup yollamisti bi hastaya sende yaparsın hem çok büyük sevap

Evet yapıyordu o yüzden bekliyorum zaten Sağol teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum. ..

Evet yapıyordu o yüzden bekliyorum zaten Sağol teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum. ..

Merhaba...
Güzel bir zamanda oturup sohbet etmeyi bu derdini anlatmayı denedin mi canım?
Bazen erkekler gözünün içine baka baka bişileri anlatmazsan gerçekten anlamıyorlar..
Art niyetlerinden değil yani çoğu...
O bile farkında değildir..
Eve yeni bir birey geldi bir hengame herkes orda evde yalnız mısınız bilmiyorum ama..
Gebelikten kalma da bi uzaklık var tabi...
ALışkanlık olmuştur..
Gurur yapma al karşına güzel konuş sonra gör sonra dertlen..

Hamileğimde gayet güzel di herşey ne deyişti bilmiyorum konuşmak için de hep bn bi adım atıyordm zaten o bi adım adm atsa soracağım neden böyle yaptığını eğer bn konuşursam kendini haklı çıkarmak için yine bağırp çağırır daha fazla dayanamam yeterince kırdı zaten beni bide bende onu kırmak istemiyorum çünkü çok seviyorum onu ama napcm bilmiyorum. ..

Neden bağırıp çağırsın canım ya...
Güzel bir yemek yiyin güzel bir anında tatlı bir sohbetle konuşun...
Böyle birbirinizi kırıp yıpratmakla geçmez ki..
Günlerinize yazık...
Böyle nereye kadar...

Ya bilmiyorum doğmdan sonra ne söylesm hep öyle yaptı beni çok kırdı yine öyle yapar sesini felan yükseltir dayanamayp bende onu kırarım diye korkuyorum bu yüzdende konuşmuyorum
Doğmdn önce ne olursa olsn konuşurdm ilk adımı atmakta çekinmezdm şimdi neden bilmiyorum ama cesaret edemiyormm...

Böyle böyle daha çok uzaklaşırsınız ama bence...
Bir şekilde halletmeniz gerek bu konuyu...
Biz de ben gebeyken ilk 3 ay sadece uzaktık o konuda..
Sonrasında doğuma kadar bir problem olmadı ilişki konusunda..
Doğumdan sonra da gün sayardı 40 ım için ben içten içe ona alınırdım bir tek onun için mi heyecanlanıyor diye..
Şimdi bakıyorum normali buymuş demekki...
Ama biz yine sarılıp uyuyabilirdik ev kalabalık olsa da öpmeye sarılmaya fırsat bulurdu..
Şimdiler de çok daha iyi şükürler olsun..
Sanırım çok zor günler atlattık onun da etkisi var mı bilmiyorum ama bize düşkün..
Daha doğrusu oğlum olduktan sonra sanki o ilk sırada ben ikinci plandayım : )
Ne yap et tartışma da çıksa halledin bu konuyu canım uzadıkça sana yazık içten içe kendi kendini yiyorsun..

Kizlar kim nereye takılıyor bilmiyorum bu onemli oldugu icin diger tarafa da yazacam... haftaya kadar bebegim mama sut toplam 1 saatte 140 iciyordu bu hafta neredeyse hicbirsey yemiyor ( sutumu cogunlukla sagarak veriyorum) sabah 7 gibi biraz emdi üzerine 35 cc sut icti tekrar uyudu bu aralar surekli uyuyor annem uyandırma uyusun diyor ama cocuk ac gibi geliyor bana cunku bu haftaya kadar sürekli aglardi bişeyler yemek icin... ne yapayim sizce kizlar

Bu saat oldu uyumuyor tam uyuttum bnde tam dalicam ot varmis gibi annem aradi hooppp basa donduk aglamalar ikinmalar cok sinirliyim nie bi insan sabah sabah arar kac defa ben ararim dememe ragmen ario bide caldirio kadin yaaa

Ac oldugundan eminmoson benim oglum birak 60i 120cc iciyodu yinede uyumuyodu.ebe bana bazi bebekler uyumayi sevmez uyumazlar normal bisi demisti. Bence erkek bebeklerde daha cok olan bisi kizim daha rahat o konuda
Eminim cnm tam doyunca guzel uyuyo 3-4 saat.. ama doymazsa uyaniyo yarim saatte bir. Aksam 60cc daha verdim oyle uyudu sabaha kdr.

Cnm açıkça konuştun mu hiç. Bence kendini net ifade et. O farkında bile değildir emin ol. Bu erkekler dum düz oldukları için bizim dusunduklerimizi düşünemiyorlar

Ya ben de vermek istiyorum hatta bebeğine süt arayan anneler varmış . Bi bloga yazdım da dönen olmadı. Kime verebilirimki çünkü işe baslamicam yazık olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…