2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Merhaba kizlar nasilsiniz bugun.
Bugun transferimin 6. gunu gece kasik agrisiyla uyudum sabah bel agrimla uyandim tam belimin ortasinda ve bu agriyi iyi taniyorum ben.adet oncesi agrim :KK43: :KK43: :KK43: kirmizilar geliyo galiba
Canım benim bosuna üzme kendini. Ben de transferin 6. Günü akıntı ve karın ağrısından adet oluyorum sanmıştım. Hatta korkup buraya mesaj atmıştım. O panik halimi Hatırlıyorum. Hiçbir belirtiyi pozitif ya da negatif yormamak gerekiyor.

Canım benim bosuna üzme kendini. Ben de transferin 6. Günü akıntı ve karın ağrısından adet oluyorum sanmıştım. Hatta korkup buraya mesaj atmıştım. O panik halimi Hatırlıyorum. Hiçbir belirtiyi pozitif ya da negatif yormamak gerekiyor.
İste beklemek en zoru yaa bi agrim var bi yok bi korkuyorum bi umutlaniyorum :-)

patikli patikli canım aklına getirme kötü Şeyler biliyorsun motivasyon önemli inşallah seninledir bebeklerin ya da Bebeğin

Merhaba kizlar nasilsiniz bugun.
Bugun transferimin 6. gunu gece kasik agrisiyla uyudum sabah bel agrimla uyandim tam belimin ortasinda ve bu agriyi iyi taniyorum ben.adet oncesi agrim :KK43: :KK43: :KK43: kirmizilar geliyo galiba
Aynen canm ya adet oncesi agrilarini yasiyorum ben de hayirlisi bakalim

kizlar bugun besinci gunum skildm evde ciktim gezdim biraz hava da guzeldi gercekten iyi geldi.Benim hafif agrilarim transfer gununden beri var hamile olan bikac arkadas aynini yasamis ayy ins oyledir :KK68:

kızlar embrıyo transferı çok zor oluyormu??*
hayır okadar güzel birolay ki. ben hep söylüyorum. Rabbimin tüp bebiş annelerine verdiği bir armağan. bebeğinin rahmine koyulduğunu görüyorsun. idrara sıkışık gidiyorsun ama çok sıkışık gitme kararında seni rahatsız eetmeyecek şekilde olsun. çünkü transferden sonra biraz daha yatacaksın lavaboya hemen gitmeyebilirsin. tek zorluğu da o o kadar. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.

Back
X