2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canim baktim bebek icin tirnak makasina gerek yok pisik kremine battaniye iki tane yeter bence uzun kollu atletlede basta zor oluyor kisa kollu yeter bence ben alt ust takim almadim hepsini tulum aldim cok rahat oluyor cunku ben bebeklerin kirki cikana kadar islak mendil kullamayacagim pamukla suyla temizliyecegim
Bende çocugu olan arklarla konuştum.alt ust takım rahat oluyor diyince aldım .bende once suyla ğamula temizlerim ama ne bileyim lazım olur diye.

Siden80 Siden80 haklısın canım kusura bakma lütfen...
Ben fotoğrafını çektim listenin ama inceleyemedim henüz bugün bende ütüleri yaptiracaktim ondan sonra yazacaktım sana karşılaştırma yapalım diye..
Ellerine saglik
Sagol canım benim.tabi listede değişiklikler yapabiliriz.gerekşi yada gereksiz çok sey olabilir.

Aşağıda bir liste yaptım arkadaşlar. az yada çok olanları beraber ayarlayabiliriz.Ana kucağı ve port bebeleri yazmadım.

HASTANE ÇANTASI İÇİN GEREKLİ KIYAFET VE MALZEMELER

Anne için:
. 3 adet gecelik
.2 sabahlık
.2 adet emzirme sütyeni
.6 adet külot
.3 çift çorap
.Hasta bezi
.Hijyenik ped
.Göğüs pedi
.Silikon meme ucu
.Göğüs ucu kremi
.Terlik
.Havlu
.Islak mendil ve rulo havlu kağıt
.Diş fırçası ve macunu
.Tarak,toka
.Makyaj malzemesi
.Deodorant
.Kirli çamaşır torbası

Bebekler için:
. 1 Adet 20 li hastane çıkışı ( Alt üst 2 takım; 2 şapka,2 önlük,1 battaniye ,1 havlu,2 çift eldiven,2 zıbın,1 tulum,2 çıtçıtlı bady,3 mendil)--Arkadaşlar isteyen farklı hastane çıkışı da alabilir.bende çok kıyafet oldugu için 1 tane 20 li aldım.
.6 adet uzun kollu çıtçıtlı body
.4 kısa kollu çıtçıtlı body
.4 tulum
.4 patikli alt
.4 adet alt-üst takım
.2 önlük
.4 çorap, 2 çift eldiven, 2 şapka-(şapkalar takımlarda da mevcut)
.6 adet ğız mendili ve müslin bez
.4 battaniye (2 penye ,2 polar)
.pişik kremi
.Bebek bezi
. 2 yumuşak havlu
.Biberon
.Emzik ve kutusu
.Islak mendil
.Pamuk
.Tırnak makası
.Kirli torbası
Bana gecelik çok geldi 3 adet canım..1 günde taburcu ettikleri için..hasta bezini de normalde kendileri veriyor..batarsa da değiştiriyor lar söyleyince..üniversite de doğum yaptigimda ben pet var demiştim hayır bunu kullan dediler pamuklu gazlı birşey verdiler o zaman..ben devlet diye düşündüm ama tüp bebek transferinde ve serklaj dada özel hastanede pamuklu gazlı bez verdiler..ilk gün onu kullan dediler..hatta ben doğumdan sonra dikişlerim de vardı normal olduğu için kendimde evde 1 hafta 10 gün gazlı pamuklu bez sarıp yaptım..hazır pet ler tahriş etti çünkü beni..ama yanımıza nolur nolmaz pet alacağız..hastane bezine gerek yok bence...ben sadece 1 takim hastane çıkışı götüreceğim birde bir takim yedek..çok fazla hastanede ihtiyaç olacağını dusunmuyorum..her hemşirenin ordan istediği parçalardan farklı oluyormuş..hepsini almıyorlarmış..

Günaydın kizlarrr...Ben dün gece uyuyamadim hiç doğru düzgün bir tanesi hep ayakta çırpındı resmen korkumdan uyuyamadim doğru düzgün sersem gibiyim..Siz nasilsiniz rahat uyuyabiliyormusunuz
Benimki 2 haftadır öyle iste ara ara çırpınıyor canım..ama nette okudum hıçkırık mis galiba onlar..anlam veremedim ama bir yerde anneler yazmıştı öyle okudum..

Bana gecelik çok geldi 3 adet canım..1 günde taburcu ettikleri için..hasta bezini de normalde kendileri veriyor..batarsa da değiştiriyor lar söyleyince..üniversite de doğum yaptigimda ben pet var demiştim hayır bunu kullan dediler pamuklu gazlı birşey verdiler o zaman..ben devlet diye düşündüm ama tüp bebek transferinde ve serklaj dada özel hastanede pamuklu gazlı bez verdiler..ilk gün onu kullan dediler..hatta ben doğumdan sonra dikişlerim de vardı normal olduğu için kendimde evde 1 hafta 10 gün gazlı pamuklu bez sarıp yaptım..hazır pet ler tahriş etti çünkü beni..ama yanımıza nolur nolmaz pet alacağız..hastane bezine gerek yok bence...ben sadece 1 takim hastane çıkışı götüreceğim birde bir takim yedek..çok fazla hastanede ihtiyaç olacağını dusunmuyorum..her hemşirenin ordan istediği parçalardan farklı oluyormuş..hepsini almıyorlarmış..
Cnm gecelik için çok terleniyor dediler.birde sezeryanda 2 gece kalınıyor.oyle dusundum.evet hasta bezi ayrıntı zaten cnm.olmasada olur.bazı hastaneler ilk kendi takımını giydiriyormuş bebişlere.

Cnm gecelik için çok terleniyor dediler.birde sezeryanda 2 gece kalınıyor.oyle dusundum.evet hasta bezi ayrıntı zaten cnm.olmasada olur.bazı hastaneler ilk kendi takımını giydiriyormuş bebişlere.
Canim bnde baktim listeni iyi hos ama cok fazla gibi geldi bana, 2 gecelik yeterli, bide sen 20 li hastane cikisi koymusun 2 ser tane, yani yedeklililer, gerek yok 4 tane alt ust takimina. Pijama bodyler den bol bol koymussun cantana zaten, polar battaniyede sart tabi, iki bez iki polar bnde oyle yapacam zaten. Bnce bunlar disinda listen gayet iyi hazirlanmis

Aşağıda bir liste yaptım arkadaşlar. az yada çok olanları beraber ayarlayabiliriz.Ana kucağı ve port bebeleri yazmadım.

Anne için:
. 3 adet gecelik
.2 sabahlık
.2 adet emzirme sütyeni
.6 adet külot
.3 çift çorap
.Hasta bezi
.Hijyenik ped
.Göğüs pedi
.Silikon meme ucu
.Göğüs ucu kremi
.Terlik
.Havlu
.Diş fırçası ve macunu
.Tarak,toka
.Makyaj malzemesi
.Deodorant
.Kirli çamaşır torbası

Bebekler için:
. 1 Adet 20 li hastane çıkışı ( Alt üst 2 takım; 2 şapka,2 önlük,1 battaniye ,1 havlu,2 çift eldiven,2 zıbın,1 tulum,2 çıtçıtlı bady,3 mendil)--Arkadaşlar isteyen farklı hastane çıkışı da alabilir.bende çok kıyafet oldugu için 1 tane 20 li aldım.
.4 tulum
.4 patikli alt
.4 adet alt-üst takım
.2 önlük
.pişik kremi
.Bebek bezi
. 2 yumuşak havlu
.Biberon
.Emzik ve kutusu
.Islak mendil
.Pamuk
.Tırnak makası
.Kirli torbası
Canım canım sezaryan bile olsa aksi bir durum olmadıkça hastanede 1 gün kalıyorsun . Listeni çok güzel hazırlamışsın ama bu kadar şey bebek in kullanılmaz diye düşünüyorum .

serenci serenci bu bizim iyi gunlerimiz, daha tombik olunca iki kat zorlanacaz, dönüslerde sıkıntı var gece yatarken, zaten lavaboya kalkmaktan uyuyorum diyemem. Ama bnm kuzularim da donuyorlar ayaklarini karnima sürte sürte hareketler yapioelar, ama bazen can acitsada cokk ama cok sükur diyorum bu guzel duyguyu yasadigim icin:KK9:

İlk gece yoğun bakımda olunca hiçç tee terlenmiyor valla :) ege de öyleydi acaba benim kan degerlerimden mi dedim ama doğum yapanların odası da soğuktu o gün yaaa...ateş çıkmasın enfeksiyon olmasın diye..çok soğuk oluyormus..hatta titredim ben..battaniye istedim verdiler mi vermediler mi hatirlamiyirumda..hemşire örtünme demisti onu çok iyi hatirliyorum..

ARkadaşlar selam, ben hamile yogasına gidiyorum onun için el ve ayaklarımda bu hamileliğimde hiç şişlik olmadı. size de tavsiye ederim ellerinizi ve ayaklarınızı bilekten geniş geniş önce sağa sonra sola çevirin sabah akşam. çok rahatlatıyor. internette hamile yoga videoları var onlardan hafif hafif zorlamadan evde de rahatlıkla yapılabilir. alınan her şeye bayıldım güle güle giydirelim bebeklerimize...

Anne için:
. 3 adet gecelik
.2 sabahlık
.2 adet emzirme sütyeni
.6 adet külot
.3 çift çorap
.Hasta bezi
.Hijyenik ped
.Göğüs pedi
.Silikon meme ucu
.Göğüs ucu kremi
.Terlik
.Havlu
.Diş fırçası ve macunu
.Tarak,toka
.Makyaj malzemesi
.Deodorant
.Kirli çamaşır torbası

Bebekler için:
.4 tulum
.4 patikli alt
.4 adet alt-üst takım
.2 önlük
.pişik kremi
.Bebek bezi
. 2 yumuşak havlu
.Biberon
.Emzik ve kutusu
.Islak mendil
.Pamuk
.Tırnak makası
.Kirli torbası
Canim hastane cantasi icin bebege ikiser takim yeterli bizede iki takim pijama kis oldugu icin birde bebege onluk takmiyorlar tirnak ta kesilmiyor ayrica eklememiz gereken kolanya listen gayet guzel olmus bence ama abartmadan goturelim evdede birer takim hazir bulunsun ihtiyac dogrultusunda esleeimiz getirir zaten

İlk gece yoğun bakımda olunca hiçç tee terlenmiyor valla :) ege de öyleydi acaba benim kan degerlerimden mi dedim ama doğum yapanların odası da soğuktu o gün yaaa...ateş çıkmasın enfeksiyon olmasın diye..çok soğuk oluyormus..hatta titredim ben..battaniye istedim verdiler mi vermediler mi hatirlamiyirumda..hemşire örtünme demisti onu çok iyi hatirliyorum..
Emzirirken terleniyormuş diyorlar.ne bilim birde kan falan olur diye:))

Canim hastane cantasi icin bebege ikiser takim yeterli bizede iki takim pijama kis oldugu icin birde bebege onluk takmiyorlar tirnak ta kesilmiyor ayrica eklememiz gereken kolanya listen gayet guzel olmus bence ama abartmadan goturelim evdede birer takim hazir bulunsun ihtiyac dogrultusunda esleeimiz getirir zaten
Ben ikiz diye biraz cok yazdım cnm,bu en abartılmış hali tabi.miktarları değiştirebiliriz.kolonyada aklıma geşlmişti.yazmayı unutmuşum..

Emzirirken terleniyormuş diyorlar.ne bilim birde kan falan olur diye:))
Emzirme aşamasına gelememiştim canım yaaa o yüzden bilemiyorum :( ayyy valla o günleri görelim de hayırlısı ile olur herşey inşallah..ben doğum yaptım pijamam bile yoktu çok üşüyorum deyince o gün dogumhaneden çıkarken de titredigimi görünce kaynanam gitmiş mavi renk pijama takimi almıştı göndermişti yukarıya bana...bir de olmazsa olmaz lohusa tacimi fa almıştı :)

Emzirme aşamasına gelememiştim canım yaaa o yüzden bilemiyorum :KK43: ayyy valla o günleri görelim de hayırlısı ile olur herşey inşallah..ben doğum yaptım pijamam bile yoktu çok üşüyorum deyince o gün dogumhaneden çıkarken de titredigimi görünce kaynanam gitmiş mavi renk pijama takimi almıştı göndermişti yukarıya bana...bir de olmazsa olmaz lohusa tacimi fa almıştı :)
Sen hiç merak etme.bu sefer terleyeceğim gunlerin olacak cnm? Kanın kaç çıkmıŞ?bende şimdi tahlil sonçlarını mail atın dedim.onu bekliyorum

Back
X