2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Çok merak ediyorlar. Bende birşey diyemiyorum :KK43:
Oda doğru alıyorlar valla benimlerde öyle ama işte genelde baktığımda tercih etmeyeceğim kıyafetler,arada kaynatirim diyorum ama hepsi öyle olsa valla giydirmem..İnş seninkiler zevklidir cnm

Tetanoz 2 yi old bugün canım yaa...birde kam verdim sağlık ocağına..ordan esim anneme bıraktı beni..annemin orda da imza toplanmis mahalleli baz istasyonunu kaldırmış..telefon çekmiyor 5 dk da sayfa açmıyor..yazdığım 10 dk da gidiyor..kolumu havada tutmaktan yoruldum en sonunda vazgeçtim zaten..yazamadim size..simdi eve gelince adam akilli bakayım kim.ne yazmış dedim :))))
İyi olda sorun yok canım:)))
Oh bitmiş iğnen hadi,benim dr tek yeter dedi ben başka yaptirmayacagim

Oda doğru alıyorlar valla benimlerde öyle ama işte genelde baktığımda tercih etmeyeceğim kıyafetler,arada kaynatirim diyorum ama hepsi öyle olsa valla giydirmem..İnş seninkiler zevklidir cnm
Benimki almıyor allahtan :)))) ben simdi kalan lar için vercem kredi kartını gidin annemle alin diycem..kaynanamın tek derdi lohusa geceliği ve sabahligi yatıyor kalkıyor onu soruyor bana :))))

İyi olda sorun yok canım:)))
Oh bitmiş iğnen hadi,benim dr tek yeter dedi ben başka yaptirmayacagim
Bugün ordaki hemşire 5 kür yaparsak..omur boyu korur seni dedi..6 ay sonra tekrar çağırdı..yaptırırım bende 5 kür diyorum..

Benimki almıyor allahtan :)))) ben simdi kalan lar için vercem kredi kartını gidin annemle alin diycem..kaynanamın tek derdi lohusa geceliği ve sabahligi yatıyor kalkıyor onu soruyor bana :))))
Ozeniyor demek ki :) Aman en güzel arkadaşım ver kartı bana foto atın de begendiklerin aldir

Ozeniyor demek ki :) Aman en güzel arkadaşım ver kartı bana foto atın de begendiklerin aldir
Öyle yapcam canım gitsinler sutyen pijama gecelik onları alsın lar bana..yaa kızlar bebek askısı ayrı oluyor demi..siz nerden aldınız askı aldınız mi..

Kizlar eve geldim , pek birsey almadim , istedigim gibi yoktu ve inanilmaz yoruldum.emzirme minderi ,2 patikli alt,2 citcitli bady , corap aldim.ama evdekilrin bir bolumu yikanmis, foto cektim, biraz karisik kurusuk cekmidim:))) cok yorgunum idare edin, bu arada ben diger giyisileri de yikayip bohca yapicam.bu cektiklerim disinda birde 20 li hastane cikisi var o daha utulenmedi ,bugun baktim da bayagi bir kiyafet almisiz, sadece yeni dogan 2 tulum alicam, cunku bunlarin disinda en az bu kadar kiyafet daha var, ama onlar biraz buyuk geldi gozume yani hastanelik degilEki Görüntüle 1650251 Eki Görüntüle 1650252 Eki Görüntüle 1650253 Eki Görüntüle 1650254 Eki Görüntüle 1650256
Cook güzeller Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin insallah canim.

Herşey çok güzel canım . Yüce Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin.
Cnm çok tesekkur ederim:KK200:
serenci serenci çok şükür canım..bebisler buyuyor..daha da büyüsünler güçlensinler inşallah..ev konusunda da yorma kendini birden nolursun
@elegimmm sende hoşgeldin tekrar aramıza canım..
@acelyacicegi sorma canım galiba artik 3.dönemde çok etkileniyoruz galiba..rüyalarimiza giriyorlar..
Siden80 Siden80 bayıldım canım yaaa hepsi ayrı ayrı çok güzeller..güle güle güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin rabbim inşallah..her biri ayrı şeker..sen gerçekten baya birşey almışsın..
Evet keske @nursecan bur kez girip iyiyim dese bize..

@elsal cim sende çok yorma kendini nolursun dikkat et.. bırak olduğu kadar önemli olan bebeklerimiz...
amin cnm.çok tesekkur ederim.hep beraber inşallah.

Back
X