2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

serenci serenci canim super olmus huzurla buyusunler bu odada Siden80 Siden80 canim evet senin ikiz oldugu icin fazla goturmen.gerek tabi dusunemed biran bebislerimiz saglikli dogsunda bunlar eksik fazla ne farkeder dimi ama
Aynn cnm eksikde olsa tamamlanır.fazlada olsa eve geri götürülür olduğu gibi.gelsinler bebişler sağlıkla:)

Himm dogru canim. Azcik oyaliyor sipalar bu konuda. benim doktorum bugun bakmaya calisti sanki ama ya anlayamadi.ya soylemek istemedi. 20.haftaya kadar belli olur diye umut ediyorum bende
16. Haftalarda netlesiyor canım..20. Haftaya elbette öğrenmiş olursun

serenci serenci canim cpk tatlisko bi bebek odasi olmus, beyaz sade ve huzur verici, ayriyeten o yelekler yedi beni evladim, cok degisik bisey yaptirdinmi, hazirmi aldin, insaallh damatlik yeleklerini de asarsin ogluslarinin dolabina:KK9::KK9::KK9:
Sağol cnm daha yine çok şey var aslında..Duvar kağıdını daha secmedim perde dikiliyor gerçi ama aksesuar vs alınacak daha

image.webp

Kizlar ben ikiz arabasi alacam yanyana olsun istiyorum bu nasil duruyor acaba

Kızlar günaydın...Benim göğsümün hemen altından karnimin sisligi başlıyordu ama 3 gündür dört parmak aşağı indi ama çok bariz bir şekilde göğüs altim boşaldı annemde dün farketti doğuma yakın iner aşağı dedi,şimdi uyandım yine baktım biraz daha inmiş...Bende diyorum bir kaç gündür kaburgam batmiyor ne güzel diye

Kızlar günaydın...Benim göğsümün hemen altından karnimin sisligi başlıyordu ama 3 gündür dört parmak aşağı indi ama çok bariz bir şekilde göğüs altim boşaldı annemde dün farketti doğuma yakın iner aşağı dedi,şimdi uyandım yine baktım biraz daha inmiş...Bende diyorum bir kaç gündür kaburgam batmiyor ne güzel diye
Günaydın kuzum..Onu bende gördüm 36 da inermiş normalde..bu sefer de mesaneye baskı olurmuş..ama canım benim de öyle çok yukarda değil canım yaaa...ben sadece aksam ları yatınca hissettiğim baskıdan ağrıdan farkediyorum...görüntü olarak çok yukarda değil benimde tek olmasına rağmen..hic te nefes darlığı yaşamadım...sadece gece çok ağrım oluyor..midem de kaburgamda...bu arada lavaboya da çok çıkıyorum...hep öyleydi 3 aylık kende...doktor kontrolün ne zaman canım..

Benim demir yerlerde kızlar nasıl yükselten ben bunu :( 1.5 ay önce 166 imiş demirim..dun 35 çıkmış..normalde 50 - 170 arası...nasıl yükleteceğim ben bunu...

Çok güzel canım benim..odada gayet ferah...hiçç üzme canını...simdi bile renkler hoş duruyor...tabi mavili mavili olursa daha bebek odası olur :)))))
Sağol kuzum...Avize ve halı oraya ait değil zaten..Ama ikisinide beyaz tercih ettim yine :)))sadece perdede maviyi kullandım :)))

Günaydın kuzum..Onu bende gördüm 36 da inermiş normalde..bu sefer de mesaneye baskı olurmuş..ama canım benim de öyle çok yukarda değil canım yaaa...ben sadece aksam ları yatınca hissettiğim baskıdan ağrıdan farkediyorum...görüntü olarak çok yukarda değil benimde tek olmasına rağmen..hic te nefes darlığı yaşamadım...sadece gece çok ağrım oluyor..midem de kaburgamda...bu arada lavaboya da çok çıkıyorum...hep öyleydi 3 aylık kende...doktor kontrolün ne zaman canım..
Anladım cnm...Benim çok yurkardaydi ve nefes darlığı vs hepsi vardı...Birden geçti hepsi aslında rahatladım o deli gibi ağrılarım yok artık,sadece cokk aşağıda ayaklarını hissediyorum, muayenem 21 nde

Benim demir yerlerde kızlar nasıl yükselten ben bunu :KK43: 1.5 ay önce 166 imiş demirim..dun 35 çıkmış..normalde 50 - 170 arası...nasıl yükleteceğim ben bunu...
Hay Allah ya!!İnternetten bakalım neler demir yapiyormus onlardan tuket

Hay Allah ya!!İnternetten bakalım neler demir yapiyormus onlardan tuket
Baka baka bir hal oldum canım yaaa dün aksam dan beri... orda denilen herşeyi uyguluyorum...demir ilacı mi içmeden önce 2 saat birşey yemiyorum sütü yoğurdu gündüz tuketiyorum..etkisi ni azaltmasin diye..hele ilk zamanlar sınırında üstündeydi demirim..kaynanam gelsin biraz orda kalcam..kayınpederim çok giciktir yemek konusunda çorba salata yoğurt her şey tam olur...evde annem yemek yapıyor gidiyor..esim de aksam sofrayı çok ozenmiyor ısıtip koyuveriyor yemekleri...tek derdim çamaşırlarımı kendi çamaşırları ile karıştırması..eşime soylucem enfeksiyon simdi hic yok çünkü..annem çamaşırları mi utuluyorda.elektrik su deterjan parası versin napim..annem in yazık eli şişiyor artik..kadın burda is yapmaktan..dinlenemiyor..

Baka baka bir hal oldum canım yaaa dün aksam dan beri... orda denilen herşeyi uyguluyorum...demir ilacı mi içmeden önce 2 saat birşey yemiyorum sütü yoğurdu gündüz tuketiyorum..etkisi ni azaltmasin diye..hele ilk zamanlar sınırında üstündeydi demirim..kaynanam gelsin biraz orda kalcam..kayınpederim çok giciktir yemek konusunda çorba salata yoğurt her şey tam olur...evde annem yemek yapıyor gidiyor..esim de aksam sofrayı çok ozenmiyor ısıtip koyuveriyor yemekleri...tek derdim çamaşırlarımı kendi çamaşırları ile karıştırması..eşime soylucem enfeksiyon simdi hic yok çünkü..annem çamaşırları mi utuluyorda.elektrik su deterjan parası versin napim..annem in yazık eli şişiyor artik..kadın burda is yapmaktan..dinlenemiyor..
Gerekli şeyleri yapıyorsun buna rağmen hala düşük nasıl olur ya :( Dr un ne diyor bu durumu peki canım?

Gerekli şeyleri yapıyorsun buna rağmen hala düşük nasıl olur ya :KK43: Dr un ne diyor bu durumu peki canım?
Biraz daha geçsin aticam eski tahlil ile yeni tahlili sekreteri ne not birakcam..çünkü normalde hoca pek internete bakmıyor..

Back
X