- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
- 83
Yok ben goruyorum yerinde:)Yaaa bnm hamilelik takvimim gitmiş mi ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben goruyorum yerinde:)Yaaa bnm hamilelik takvimim gitmiş mi ne?
Saol canim dikkat etmeye çalışıyorum senin de hayırlı olsun ikiz olunca ultra dikkat etmek gerekiyorMerhaba arkadaşlar bizimde transferimiz 15 nisan da oldu. İlk denememiz ve ikizmiş, dün kese gördük. Rabbim hepimizin tamamına erdirir inşallah.Siden80 merhaba cnm senin transfer tarihin kaç acaba doğum tarihimiz aynı görünüyor da. Ben doğum tarihini yanlış mı hesapladım ki bilemedim. Bu arada 5. gün embriyosuydular.
D derdest044134 dikkat et cnm az önce okudum bol bol dinlen ağıır en ufacık bişey bile kaldırma.
Canim sen kalp sesini duymusmuydun ki ? Alla alla kalp atisi yokmuymusKızlar geçen hafta kanamam olmuştu bu hafta kontrolde kese büyümemiş, bebek gelişmemiş dedi dr. İlaçları bırak düşmesini bekleyelim 10 gün, olmazsa kürtaj dedi. Ama kalbimden hala ümit var mi diye geçiriyorum. Bilgisi olan var mı.
Ahh canim ya, kalp atisini artik ekranda gormesi lazimdi. Cok uzuldum cok, ekranda yanip sonuyi gibi olmasi lazim yani.28 inde keseyi gördük. 29 kanama oldu.kalp atışı yoktu. Dün tekrar baktık. Geçen haftayla aynı dedi.![]()
Canim Allah tan ümit kesilmez benim ilkinde kese gelismedi ilaçları bıraktıktan sonra kendiliğinden dustu inşallah seninki gelişirKızlar geçen hafta kanamam olmuştu bu hafta kontrolde kese büyümemiş, bebek gelişmemiş dedi dr. İlaçları bırak düşmesini bekleyelim 10 gün, olmazsa kürtaj dedi. Ama kalbimden hala ümit var mi diye geçiriyorum. Bilgisi olan var mı.
Kısmet. Rabbim sizinkileri korusun canım.Ahh canim ya, kalp atisini artik ekranda gormesi lazimdi. Cok uzuldum cok, ekranda yanip sonuyi gibi olmasi lazim yani.![]()
Kısmet. Rabbim sizinkileri korusun canım.Ahh canim ya, kalp atisini artik ekranda gormesi lazimdi. Cok uzuldum cok, ekranda yanip sonuyi gibi olmasi lazim yani.![]()
Canim Allah tan ümit kesilmez benim ilkinde kese gelismedi ilaçları bıraktıktan sonra kendiliğinden dustu inşallah seninki gelişir[
Sen kalp atışını duymuşmuydun düşen bebeğinin. İnsanın kabullenmesi çok zor.Gitti artık.
Amin canim, hic belli olmaz , Allah ne yazar dur bakalim, dualarimdasin.Kısmet. Rabbim sizinkileri korusun canım.
Cnm allahtan ümit kesilmez rabbimin vardır bir bildiği. Cok üzüldüm bekle bakalm nolacak yine de dikkat et sen.Kızlar geçen hafta kanamam olmuştu bu hafta kontrolde kese büyümemiş, bebek gelişmemiş dedi dr. İlaçları bırak düşmesini bekleyelim 10 gün, olmazsa kürtaj dedi. Ama kalbimden hala ümit var mi diye geçiriyorum. Bilgisi olan var mı.
Canim geçmiş olsun benimde geçen kanamam oldu doktor kanama alanı var dedi dinlen yat dedi iğne verdi düşük için düşük tehlikesi varmışKızlar benim test gunumden beri kanamam ve lekelenmelerim oluyo doktor kanama alanı var rahimde dedi böyle durumda olan var mı?
çok güzel topik olmus tesekkurlerMerhaba arkadaşlar 6 nisanda transferim oldu 14. gün beta hcg değerim 553 le çok şükür pozitifi gördüm.Benim durumumda olanlar gelin kaynaşalım,gün sayalım destek olalım
![]()
Kızlar geçen hafta kanamam olmuştu bu hafta kontrolde kese büyümemiş, bebek gelişmemiş dedi dr. İlaçları bırak düşmesini bekleyelim 10 gün, olmazsa kürtaj dedi. Ama kalbimden hala ümit var mi diye geçiriyorum. Bilgisi olan var mı.
Canım bence baska doktorada gitmeden tedavini ilac kullanimini birakma derimKızlar geçen hafta kanamam olmuştu bu hafta kontrolde kese büyümemiş, bebek gelişmemiş dedi dr. İlaçları bırak düşmesini bekleyelim 10 gün, olmazsa kürtaj dedi. Ama kalbimden hala ümit var mi diye geçiriyorum. Bilgisi olan var mı.
Cnm banada aynısını dedi dinlenince azaldı sanki kanama lekelenmeye dondu inş düElir cnm kan gorunce çok korkuyorumCanim geçmiş olsun benimde geçen kanamam oldu doktor kanama alanı var dedi dinlen yat dedi iğne verdi düşük için düşük tehlikesi varmış
İnşallah bisey olmaz kucagimiza alana kadar bu korkular bitmez bu bizim sinavimiz sukretmemiz lazım ben kanı görünce kendimi kaybediyorumCnm banada aynısını dedi dinlenince azaldı sanki kanama lekelenmeye dondu inş düElir cnm kan gorunce çok korkuyorum