• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım/Aralık ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin beraber gün sayalım :)

Ha
Merhaba arkadaşlar bizimde transferimiz 15 nisan da oldu. İlk denememiz ve ikizmiş, dün kese gördük. Rabbim hepimizin tamamına erdirir inşallah. Siden80 Siden80 merhaba cnm senin transfer tarihin kaç acaba doğum tarihimiz aynı görünüyor da. Ben doğum tarihini yanlış mı hesapladım ki bilemedim. Bu arada 5. gün embriyosuydular.
D derdest044134 dikkat et cnm az önce okudum bol bol dinlen ağıır en ufacık bişey bile kaldırma.
Saol canim dikkat etmeye çalışıyorum senin de hayırlı olsun ikiz olunca ultra dikkat etmek gerekiyor

Kızlar geçen hafta kanamam olmuştu bu hafta kontrolde kese büyümemiş, bebek gelişmemiş dedi dr. İlaçları bırak düşmesini bekleyelim 10 gün, olmazsa kürtaj dedi. Ama kalbimden hala ümit var mi diye geçiriyorum. Bilgisi olan var mı.

Kızlar geçen hafta kanamam olmuştu bu hafta kontrolde kese büyümemiş, bebek gelişmemiş dedi dr. İlaçları bırak düşmesini bekleyelim 10 gün, olmazsa kürtaj dedi. Ama kalbimden hala ümit var mi diye geçiriyorum. Bilgisi olan var mı.
Canim sen kalp sesini duymusmuydun ki ? Alla alla kalp atisi yokmuymus

28 inde keseyi gördük. 29 kanama oldu.kalp atışı yoktu. Dün tekrar baktık. Geçen haftayla aynı dedi.:(

28 inde keseyi gördük. 29 kanama oldu.kalp atışı yoktu. Dün tekrar baktık. Geçen haftayla aynı dedi.:KK43:
Ahh canim ya, kalp atisini artik ekranda gormesi lazimdi. Cok uzuldum cok, ekranda yanip sonuyi gibi olmasi lazim yani. :(

Canim Allah tan ümit kesilmez benim ilkinde kese gelismedi ilaçları bıraktıktan sonra kendiliğinden dustu inşallah seninki gelişir

Cnm allahtan ümit kesilmez rabbimin vardır bir bildiği. Cok üzüldüm bekle bakalm nolacak yine de dikkat et sen.

Kızlar benim test gunumden beri kanamam ve lekelenmelerim oluyo doktor kanama alanı var rahimde dedi böyle durumda olan var mı?

Kızlar benim test gunumden beri kanamam ve lekelenmelerim oluyo doktor kanama alanı var rahimde dedi böyle durumda olan var mı?
Canim geçmiş olsun benimde geçen kanamam oldu doktor kanama alanı var dedi dinlen yat dedi iğne verdi düşük için düşük tehlikesi varmış

Merhaba arkadaşlar 6 nisanda transferim oldu 14. gün beta hcg değerim 553 le çok şükür pozitifi gördüm.:anneadayı:Benim durumumda olanlar gelin kaynaşalım,gün sayalım destek olalım :KK54::KK54::KK54:
çok güzel topik olmus tesekkurler:nazar: benimde transferim Nisan 10 du 10.gun bthcg:143 12.gun 348 di 2 tane konmustu ikiside tutmus cumartesi gunu gordum keselerini kalp atislarinida duydum ama birtanesi digerine Gore 5 gun falan geriden gelismis insallah sorunsuz 've sıkıntı siz atlatiriz hep birlikte hamileligi çünkü Dr. Bana bazen kucuk olan keseyi gelismiyorsa rahim onu emerek kendiliginden yok eder demisti insallah oyle olmaz Beni birakmaz kuzum bu arada benim tup Bebek ile bride oğlum oldu oda 5 yasinda dilegim tum isteyenler gibi benimde ogluma kardesler gelsin yalniz kalmasindi Allahima sukurler olsun dualarimi Kabul etti insallah hayirlusiylada kucagimiza aliriz hepimiz:anneadayı::KK46::KK46:

Canım bence baska doktorada gitmeden tedavini ilac kullanimini birakma derim

Canim geçmiş olsun benimde geçen kanamam oldu doktor kanama alanı var dedi dinlen yat dedi iğne verdi düşük için düşük tehlikesi varmış
Cnm banada aynısını dedi dinlenince azaldı sanki kanama lekelenmeye dondu inş düElir cnm kan gorunce çok korkuyorum

Back
X