2015 Kasım/Aralık ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin beraber gün sayalım :)

Kizlar biz kalp atisilarimizi duyduk darısı başınıza

:nazar:Çok tebrik ederim seni canım nasıl duygulandın kim bilir Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.:KK46:
Bende bugün gittim doktora son gidişimde dış gebelik ihtimalinden bahsetmişti çok şükür bende bugün hem keseyi gördüm hem de içinde 5mm lik bebeğimi gördüm Allah benim gibi stresle bekleyen herkese nasip etsin inşallah.:oops:

:nazar:Çok tebrik ederim seni canım nasıl duygulandın kim bilir Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.:KK46:
Bende bugün gittim doktora son gidişimde dış gebelik ihtimalinden bahsetmişti çok şükür bende bugün hem keseyi gördüm hem de içinde 5mm lik bebeğimi gördüm Allah benim gibi stresle bekleyen herkese nasip etsin inşallah.:oops:
Canim hayırlı olsun inşallah sesini de duyarsınız çok farklı bir duygu dün kalp atışını duydum bugün kahverengi lekenmelerim var dr yokmuş kafayı yiyicem yarına kadar biz dogurana kadar nasıl dayanicaz dusunemiyorum

Canim hayırlı olsun inşallah sesini de duyarsınız çok farklı bir duygu dün kalp atışını duydum bugün kahverengi lekenmelerim var dr yokmuş kafayı yiyicem yarına kadar biz dogurana kadar nasıl dayanicaz dusunemiyorum
Canım benim hemen kötü düşünme sakın belki korkulacak bir şey yoktur doktorundan haber gelene kadar uzan sırt üstü ayaklarını da kaldır biraz inşallah yoluna girecek herşey

Yerleşme kanamasıdir. Strese sokma kendini ve yorulma canım.

Dün doktora gittim bebeklerinin yakininda kan biriktisi göre kac gün yatmami söyledi iki tane iğne verdi çarşamba bir daha gidicem inşallah bu sefer bebeklerimi kucağıma almayı nasip etsin Rabbim isteyen herkesin

Dün doktora gittim bebeklerinin yakininda kan biriktisi göre kac gün yatmami söyledi iki tane iğne verdi çarşamba bir daha gidicem inşallah bu sefer bebeklerimi kucağıma almayı nasip etsin Rabbim isteyen herkesin
Derdest merhaba canim, dun sabah kanamam oldu, bizde acil doktora gittik , 5+6 dayim. Daha once gittigimde tek kese gorulmustu, dun iki kese goruldu, birinin kalp atisini gorduk, digeri cok kucuk ve kalp atisi yoktu, kanama ondan olabilir dedi ama daha belli olmazmis o da buyuyebilirmis.10 gun igne olacagim, dun ignenin ilkini old, cok acitti :( ama iyi olsunlar da dayanirim .
Sanada cok gecmis olsun canim.

Derdest merhaba canim, dun sabah kanamam oldu, bizde acil doktora gittik , 5+6 dayim. Daha once gittigimde tek kese gorulmustu, dun iki kese goruldu, birinin kalp atisini gorduk, digeri cok kucuk ve kalp atisi yoktu, kanama ondan olabilir dedi ama daha belli olmazmis o da buyuyebilirmis.10 gun igne olacagim, dun ignenin ilkini old, cok acitti :KK43: ama iyi olsunlar da dayanirim .
Sanada cok gecmis olsun canim.
Çok Saol canim sağlıklı olsun da tek olsun benim kan toplanmış dedi ikiz lerde hep risk vardir dedi Rabbim sağlıkla kucagimiza nail etsin sana da çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı olur canim ikinci kese gelişip diyerine yetişen çok var bide ben 7+0 kalp atışlarını duydum senin bayan küçük daha

Merhaba arkadaşlar bizimde transferimiz 15 nisan da oldu. İlk denememiz ve ikizmiş, dün kese gördük. Rabbim hepimizin tamamına erdirir inşallah. Siden80 Siden80 merhaba cnm senin transfer tarihin kaç acaba doğum tarihimiz aynı görünüyor da. Ben doğum tarihini yanlış mı hesapladım ki bilemedim. Bu arada 5. gün embriyosuydular.
D derdest044134 dikkat et cnm az önce okudum bol bol dinlen ağıır en ufacık bişey bile kaldırma.

Merhaba arkadaşlar bizimde transferimiz 15 nisan da oldu. İlk denememiz ve ikizmiş, dün kese gördük. Rabbim hepimizin tamamına erdirir inşallah. Siden80 Siden80 merhaba cnm senin transfer tarihin kaç acaba doğum tarihimiz aynı görünüyor da. Ben doğum tarihini yanlış mı hesapladım ki bilemedim. Bu arada 5. gün embriyosuydular.
D derdest044134 dikkat et cnm az önce okudum bol bol dinlen ağıır en ufacık bişey bile kaldırma.
Canim hayirlisu olsun , benim son adet tarihim 26 mart, transferim 12 nisan 5. Gun embriyosu . Sen adet gunune gore hesapladin mi?

Himm o zmn bnm de 2 yada 3 ocak olacak desene bnm 28 mart son adet tarihim ama genelde 5. embr. olunca 2 veya 3 gün daha fazla sayiliyor die okudydum netten. Demek ki oyle değilmiş.

Himm o zmn bnm de 2 yada 3 ocak olacak desene bnm 28 mart son adet tarihim ama genelde 5. embr. olunca 2 veya 3 gün daha fazla sayiliyor die okudydum netten. Demek ki oyle değilmiş.
Aslinda allah nasip eder o gunleri gorursek zaten bu tarihlerden daha once dogum yapmis olacagiz, eger ikiz devam ederse araligin ilk yarisi olacaktir:)

Yok tatlım ona bakmadı. Kalp atışları için 21 ine gün verdiler ama bebekler oluşmaya başlamış dedi. Kese icinde küçücük bi cizgi vardi :). Dünkü kadar hic heyecanlanmamistim. Ne transferde ne kanda ama dün kalbim yerinden cikacak gibi hissettim. Resmen ağladım :) Bir saat ellerimin titremesi geçmedi. Rabbim isteyen herkese yasatsin bunu ve tamamina erdirsin.

Back
X