• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım/Aralık ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin beraber gün sayalım :)

Herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandır bakamadım topige sanırım şoku anca atlatıyorum :-D geçen salı doktor kontrolüm vardı kalp atışı görmek için çağırdı doktor bende meleğimin kalp atışını duymak için gittim muayene esnasında doktor bi anda sordu size tek embriyo mu transfer edildi diye evet dedim bi anda ben burda iki bebek görüyorum demez mi :-) tabiki ben şok dediğine göre benim tek embriyo bölünüp iki melek olmuş kesin birşey söylemek için çarşamba gününe randevu verdi profesörler bakacakmis ama tabi korkular da meleklerim gibi 2 katına çıktı hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin olduğu gibi tek isteğim sağlıklı bir şekilde kavuşmak.

Cnm masallah buna ancak Rabbim Ol demis size tek aciklamasi bu olur herhalde. Allahim esirgesin bebislerinizi. Rabbim kucagina da almak nasip etsin.
Bizimde normalde randevumuz persembe gunu ama bugun baska bi doktora gittik. Iki embriyo ttansfer edilmisti iki kese görmüştük biri dolu pit pit kalbi atio ama digeri bos dedi bir hafta sona bi daha gel dedi bende kendi doktorumun randevusu zatdn persembe gunu dedim. Iyi bakin bakalm dedi. Baya canimiz sıkıldı ama şükür ki birini gördük.

Çok şükür canım Allah senin de sağ salim kucağınıza almayı nasip eder. Görüyorsun hayat mucizelerle dolu yeter ki Rabbim kısmet etsin. Bakarsın senin 2. Melekte atağa geçer sana görünür.

Inşallah yarabbim sesimizi dualarimizi duyar hepimizin. Duydugumdan beri uzuntuden basima agri girdi. Birinin Pit pitini gordugumuze sevinemedik esimin bos gozlerle ekrana bakışı korkulu ya dönüşmesi off gözümün önünden gitmio. Dokttorun odasinda kendimi birakmamak icin zor durdum. Sona töbe Estağfurullah dedim cok şükür ki birini gördük dedim. Gercekten mucizelerle dolu rabbim. Aman neyse bnm can sıkıntımla seni de uzmiyeyim. Keyfini cikar ikiz dusuncesi cok guzel bisey çünkü :) rabbim saglikla sihhatle dogmalarini nasip etsin cnm senin adina cok sevindim gercekten.

Bende daha tam kesin gözle bakamıyorum canım içimde korkular sorular dolu Allahım ne verirse hakkımızda hayırlısını versin canım benim

Hayırdır tatlm neden öyle dedin. Bence her aninin tadini cikar sev bebisini bol bol. Hayirlisiyla cinsiyeti belli oldu mu?

yok onuda söylemiyor dr alışveriş yapsam oyalanırım :( ne bileyim adetin ilk gününden bi bekleme başladıya çok güzel ama çokta uzun gelsin artık

Oyle deme annesi gelsin artk deme zamaninda gesln yavrum de. Eger calismiyorsan kitap oku tatlm veya puzzle yap bi de yeni akım buyukler icin olan boyama kitaplari cok güzel desenler var. Onlarla uğraş hic olmadı kocanla uğraş :))

Güzel hamişler neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz bebisleriniz nasıl görüsemedik ne zamandır :-)

Napalım cnm iyiyiz galiba şuan doktorumuz seyahat izni verdi ve bizde tatile babanneyle Anneannenin yanına geldik. Biraz yol sarsti gibi ama cok şükür bel agrisi dışında bir sorunumuz yok. Siz naslsnz bklm bizden durumlar bu:)

Merhaba hamişler aranızda doğum yapan var mı durumlar neler çok az bir zaman kaldı geri sayım başladı:anneadayı::KK46::KK49:
Sanada merhaba tatlı hamiş evt artık gün sayıyoruz diyebiliriz az kaldı hayırlısıyla heüz drumuz gün vermedi ama haftada bi görüşmeye başladık arada bişeyler oluyo heyecanlanıyorum sonra paniğe gerek kalmadan geçiyo :KK39: en son cuma günü gittim ikiside iyi Allaha şükür sabırsızııımmm :anneadayı::anneadayı: sende durumlar nasıl gün verdimi dr bu günlerde hiç geçmiyomuş be arkadaş:mad:

İkisi de iyi dediğine göre sende mi ikiz bekliyorsun canım :-D maşallah benim doktorum aralık 8 i gibi alırız dedi cuma tekrar kontrol var bakalım artık kaç kilo bebislerin inşallah vakitlice gelirler

Oyy maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin son haftalar zaman geçmek bilmiyor sanki heyecan dorukta:KK76:

İkisi de iyi dediğine göre sende mi ikiz bekliyorsun canım :-D maşallah benim doktorum aralık 8 i gibi alırız dedi cuma tekrar kontrol var bakalım artık kaç kilo bebislerin inşallah vakitlice gelirler
Evt canım hayırlısıyla bizde ikiz bekliyoruz inşallah sağol hepimizinki vakitlice gelsin ben biraz erken geliceklrmiş gibi hissediyorum aaaa benimde cuma kontrolum var aynı gün bana henüz gün vermedi genelde ikizler acil gelir dedi ama haftada bi görüşüyoruz bizde heralde cuma gün verir artık versiinn artııkk buarada kızımız 2,150 oğlumuz 2,400 gr teyzesiiii ikiside 44 cm 34 haftalıkken bakalım bu hafta kaç sağlıklı olsunlarda sonuçları yazalım birbirimize olurmu :KK46::KK19:

Back
X