2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Benim crinone jeli cumartesi günü gittiğim kontrol de kesti artık gerek yok dedi bende bıraktım şuan folik asit ten başka bir şey kullanmıyorum

Benim crinone jeli cumartesi günü gittiğim kontrol de kesti artık gerek yok dedi bende bıraktım şuan folik asit ten başka bir şey kullanmıyorum
İyi canım sen kurtulmussun tüp bebek doktorun mu kesen bebeğinin takibini yapan doktorun mu benim doktorum sordu ne kadar kullan dediler diye kes falan demedi 12. Haftaya kadar kullanicam ben de hiç memnun değilim kullanmaktan ama ne yaparsın

Canım benim tüp bebek yapan doktorum g prof.oldugu için çok yogundu oda bize yaninda çalışan bir uzmani tavsiye etti yani hamilelik takibi yapan doktirumda aslinda tüp bebek bolumunde çalışan bur uzman o yüzden güveniyorum ona artik bu bebeğin düşme ihtimali % 3 den daha az dedi inşallah hepimiz sağlıkla alırız kukucağımiza :)

Gunaydinlar kizlar nasılsınız aranıza yeni katıldım pazartesi iki tane kese gördük önümüzdeki pazartesi kalp atışı için gidicez ama doktorumu değiştirmek istiyorum tup bebek doktorum ama ücreti 300 bana fazla sizin onere bileceğiz ıst. avrupa yakasında iyi doktor var mi

Canım doktorun ne dediyse doğrudur bana da bırak dese birakirdim çok zor bu jeli her gün yapmak

Hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli alırsın insaAllah kucağına ben istanbul da olmadığım için yardımcı olamicam o konuda

Ce
Çok Saol Rabbim bu yolda emek veren isteyen herkese nasip etsin cevap verdiğin için tesekkurler

hoşgeldin iki kalp atışıda duyarsın inşallah

benim göbeğim yok zaten pantolonda giymiyorum eşofman giyiyorum ben hiç bişey hissetmiyorum siz kaç haftalıksınız bizim bugün 8+6 oldu biri diğerine göre küçük seninkiler nasıl
Benim kiler arasinda da 3 gün var. inslh aradaki fark gelişim evresinde fazla acimaz. Bende ne yiyeceğini sasiranlardanim. İç camasirim bile sikar oldu. hamile camasirlari var kizima hamileyken çok giydim. Hatta sezeryandan. Sonra onlarla çok rahat ettim. Bel kismi yuksek olduğundan dikişlere uzak ve hamilelikte karni sikmiyo. Carsiya cikinca salicam 1-2 tane. Hamile kulodu olarak geciyo camasircilarda.

Crinone jelden 12 .hafta da kurtulacağız bıktım artık ya
Bende biktiiiiim

Aramiza hoşgeldin. Başta ben olmak üzere aramizda ikiz hamilesi arkadaslarimizda var. Bi daha gittiğinde hayirliysla duyar sin inslh.

Ay ne güzel Rabbim kucaginada almayı nasip etsin sen kaçıncı haftada kalp atışını duydun
6+5 tebirini 10 gün sonraki kontrolünde de diğerini duyduk çok şükür. Dr um tüp işlemini yapan Dr değil. O çok pahali oldundan kişinin doğumu yapan drum a gidiyorum. İkiz olduğundan 15 gunde bir beni görmek isteğini söyledi. Doğuma kadar 15 günde bir yani

Benim hesabıma göre pazartesi 7+1 olacak inşallah ben duyarım bide geçen pazartesi başka dr gittim keseleri gördü ama içi boş dedi 4 veya 5 haftalık dedi o yüzden biraz tedirginim
Tedirgin olma daha çok küçükler görürsünüz inşallah

benimkiler arasında 1 gün vardı en son en son 8+6 da gördüm 2.20 cm biri diğeride 1.87 cm Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Mayıs'ın 6 sında 10+0 ken gideceğim benim Dr 3 hafta sonra gel dedi bende başka Dr gittim

Kızlar selam nasılsınız benim kasiklarimda gün içinde ara ara hep ağrı oluyor bazen birden giriyor sizde de var mı böyle ağrılar

Kızlar selam nasılsınız benim kasiklarimda gün içinde ara ara hep ağrı oluyor bazen birden giriyor sizde de var mı böyle ağrılar
Canım ya bendede şiddetli değil ama ağrı oluyor sık sık ama bugün ağrım yok zor bulduk endişe bitmiyor

Karin içi agrilarim çok oluyo. Ama beişler yerleşiyorlar diye endişe etmiyorum. Çünkü hamilelik sirasinda iç organlar geri çekilip plesantaya yer aciyo.. allahin hikmeti iste. Bizde de bebisler iki tane olduğundan agrilar daha fazla. Resmen canim aciyo ama geçecek. Rabbim yeterki saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Bende bu pztesi gidicem kismetse. Bugün 9+2 yim sen le ayni haftada gorunuyoz. Senin 9+kaç ... ayni günde olmayalim

Canim hayırlısı olsun Rabbim hepimizin kucağına aldığı gunleride gösterir inşallah benim de tup bebek dr ücreti yüksek ama ilk üç ay gitmeyi düşünüyorum en azından ilaçları bırakana kadar ben atışlarını duymadan rahat edemicem şu pazartesi bir gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…