- 23 Ocak 2009
- 1.685
- 1.058
- 208
- Konu Sahibi tatatataaa
-
Inşallah canım.bbenimde cumartesi kontrolum var heyecanla bekliyorum galiba ikili tarama testi yapacak çok heyecanlıyım :)NERDESİNİZ KIZLAR ÇOK SESSİZ BURASI
BENİM YARIN KONTROLÜM VAR İNŞALLAH İYİDİR BEBEKLERİM
İnşallah canım iyidir. Bende bugün ikili test için gittim. Çok şükür bebeğim iyiydi. Boyu uzamis. Poposunu oynatiyodu :)NERDESİNİZ KIZLAR ÇOK SESSİZ BURASI
Maşallah canım bu arada cinsiyet ole ilgili bir şey soykedimi doktor.cÇünkü burda okudum bazı arkadaşların ikili taramada belli olmuş cinsiyetİnşallah canım iyidir. Bende bugün ikili test için gittim. Çok şükür bebeğim iyiydi. Boyu uzamis. Poposunu oynatiyodu :)
Yarın benimde kontrolüm var yine çok heyecanlıyım inşallah iyidir meleğim ama ben kilo psikolojisine girdim çok yemediğim halde kilo alıyorum yaNERDESİNİZ KIZLAR ÇOK SESSİZ BURASI
inşallah cnm bebeklerinin iyi haberlerini alırsın.. benim de kontrolüm pazar günü.. bakalım ne diyecek dr.NERDESİNİZ KIZLAR ÇOK SESSİZ BURASI
Canım allah kalana uzun ömür versin onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diğerinin nasibi yokmuş dünyadaben geldim
iki haberim var
bebeklerden biri 9+4 ken kalbi durmuş rabbim diğerine sağlık versin
diğeri 11+0 olmuş nasıl kıpır kıpır maşallah o çok iyiymiş
ölü bebekte kendi kendine kaybolacakmış
üzülmedim doğrusu diğeri beni çok mutlu etti nasılda büyümüş maşallah 4 cm olmuş kuzum
AYNEN ÖYLE CANIM HİÇ ÜZÜLMEDİM RABBİMİN TAKDİRİ HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ DİĞERİNİ KUCAĞIMIZA SAĞ SAĞLİM ALALIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLACanım allah kalana uzun ömür versin onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diğerinin nasibi yokmuş dünyada
cnm Allah dğer bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahben geldim
iki haberim var
üzülmedim doğrusu diğeri beni çok mutlu etti nasılda büyümüş maşallah 4 cm olmuş kuzum
AMİN İNŞALLAHcnm Allah dğer bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
BENİM DR. BUGÜN İKİLİ TEST YAPMIYACAĞINI SÖYLEDİ İKİZLERDE SONUÇ YANILTICI ÇIKIYORMUŞ ZATEN BENDE YAPTIRMAK İSTEMİYORDUMmerhaba kızlar 2li test yaptıran var mı aranızda kaçıncı haftada yaptırdınız ve cinsiyet hakkında bir fikr verdi mi doktorunuz.
ayrıca ben beylikduzunde oturuyorum ve hala net olarak bır doktora karar veremedim doktor tavsıyesı olan varsa cok mutlu olurum
şimdiden tesekkurlerr
evet canım ikizlerde genelde yapılmıyormuş 2li test bende duymuştum bunu..BENİM DR. BUGÜN İKİLİ TEST YAPMIYACAĞINI SÖYLEDİ İKİZLERDE SONUÇ YANILTICI ÇIKIYORMUŞ ZATEN BENDE YAPTIRMAK İSTEMİYORDUM
Ikili test 11 hafta ile 14.hafta arasında yapılıyor bildiğim kadarıyla. Benim cumartesi 12.hafta icinde olacak bebisim sanırım cumartesi günü bize yapacak tarama testi ana çok emin değilim. Ben burda başka bir topikte tarama testinde cinsiyet öğrenen arkadaşları okudum bizde nasıl olacak bilmiyorum.merhaba kızlar 2li test yaptıran var mı aranızda kaçıncı haftada yaptırdınız ve cinsiyet hakkında bir fikr verdi mi doktorunuz.
ayrıca ben beylikduzunde oturuyorum ve hala net olarak bır doktora karar veremedim doktor tavsıyesı olan varsa cok mutlu olurum
şimdiden tesekkurlerr
Kizlar bugün bebislerimin sesini duydum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Maşallah canım bu arada cinsiyet ole ilgili bir şey soykedimi doktor.cÇünkü burda okudum bazı arkadaşların ikili taramada belli olmuş cinsiyet
ben geldim
iki haberim var
merhaba kızlar 2li test yaptıran var mı aranızda kaçıncı haftada yaptırdınız ve cinsiyet hakkında bir fikr verdi mi doktorunuz.
şimdiden tesekkurlerr
Hayırlısı canımallahım diğerine sağlık versin nasip böyleymiş ben de kontrole gittim benimde 4cm olmuş aynı haftadayızben geldim
iki haberim var
inşallah tek temennim onun iyi olması onu sağlıkla kucağımıza almamızCanım herseyin hayırlısı insaAllah yavrun sağlıkla büyür
kısmet rızkı kesilmiş yavrumun diğerine sağlık versin rabbim 4,13 cm 11+0 dı ama maşallah kıpır kıpırdı zıplıyordu kuzumHayırlısı canımallahım diğerine sağlık versin nasip böyleymiş ben de kontrole gittim benimde 4cm olmuş aynı haftadayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?