- Konu Sahibi tatatataaa
-
Slm cnm.. Benim de son 3 gundur ozellikle kasiklarimda agri oluyor ara ara..bir de bazen karnim geriliyor danki yirtilcak gibi..herhalde buyuyo diye dusunuyorumKızlar selam nasılsınız benim kasiklarimda gün içinde ara ara hep ağrı oluyor bazen birden giriyor sizde de var mı böyle ağrılar
Evet canım sanırım öyle ben de emin olmak istedim sadece bende mi oluyor diye endişelendim onlar sağlıklı büyüsünler de biz bu kadar ağrı çekerizSlm cnm.. Benim de son 3 gundur ozellikle kasiklarimda agri oluyor ara ara..bir de bazen karnim geriliyor danki yirtilcak gibi..herhalde buyuyo diye dusunuyorum
BENİMDE ÖYLEYDİ SON İKİ GÜNDÜR AZALDI SANKİ GÜN İÇİNDE YOK GİBİ GECE AĞRIYOR AĞIRSA AYRI ENDİŞE AĞIRMASA AYRI ENDİŞE RABBİM KORUSUN EVLATLARIMIZIKarin içi agrilarim çok oluyo. Ama beişler yerleşiyorlar diye endişe etmiyorum. Çünkü hamilelik sirasinda iç organlar geri çekilip plesantaya yer aciyo.. allahin hikmeti iste. Bizde de bebisler iki tane olduğundan agrilar daha fazla. Resmen canim aciyo ama geçecek. Rabbim yeterki saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
AY ÇOK HEYECANLI SENDEN GÜZEL HABERLER ALIRIZ SONRA BENDE ÇARŞAMBA GİDECEĞİM İNŞALLAH İYİLERDİR BEN BUGÜN 9+3 ÜMBende bu pztesi gidicem kismetse. Bugün 9+2 yim sen le ayni haftada gorunuyoz. Senin 9+kaç ... ayni günde olmayalim
ÇEKERİZ TABİ YETERKİ İYİ OLSUNLAREvet canım sanırım öyle ben de emin olmak istedim sadece bende mi oluyor diye endişelendim onlar sağlıklı büyüsünler de biz bu kadar ağrı çekeriz
Ayni gundeyiz bende bugün 9+3 umBENİMDE ÖYLEYDİ SON İKİ GÜNDÜR AZALDI SANKİ GÜN İÇİNDE YOK GİBİ GECE AĞRIYOR AĞIRSA AYRI ENDİŞE AĞIRMASA AYRI ENDİŞE RABBİM KORUSUN EVLATLARIMIZI
AY ÇOK HEYECANLI SENDEN GÜZEL HABERLER ALIRIZ SONRA BENDE ÇARŞAMBA GİDECEĞİM İNŞALLAH İYİLERDİR BEN BUGÜN 9+3 ÜM
Amin cnm saglikli olsunlar biz raziyiz agrilara..bie de kizlar benim son gunlerde kullandigim crinon jel kahverengi atmaya basladi..o sekilde olan var mi aranizda..endise etmeye basladimEvet canım sanırım öyle ben de emin olmak istedim sadece bende mi oluyor diye endişelendim onlar sağlıklı büyüsünler de biz bu kadar ağrı çekeriz
Amin cnm saglikli olsunlar biz raziyiz agrilara..bie de kizlar benim son gunlerde kullandigim crinon jel kahverengi atmaya basladi..o sekilde olan var mi aranizda..endise etmeye basladim
Dogru soyluyosun cnm..bn dr. arayip sorayim..Kahverengi ise leke nedeniyle olabilir bence doktoruna söyle normalde en fazla turuncuya yakın bir renk oluyor ihmal etme canım ne olur ne olmaz
Canım senin transfer günün ne zamandı benden önce diye Hatırlıyorum benim 10 haftalık olduBENİMDE ÖYLEYDİ SON İKİ GÜNDÜR AZALDI SANKİ GÜN İÇİNDE YOK GİBİ GECE AĞRIYOR AĞIRSA AYRI ENDİŞE AĞIRMASA AYRI ENDİŞE RABBİM KORUSUN EVLATLARIMIZI
AY ÇOK HEYECANLI SENDEN GÜZEL HABERLER ALIRIZ SONRA BENDE ÇARŞAMBA GİDECEĞİM İNŞALLAH İYİLERDİR BEN BUGÜN 9+3 ÜM
Ben de son 3 gundur ayni sey oluyor..kahverengi olmasi cok tedirgin etti..eger dr.na ulasirsan burdan bizi de bilgilendirir misinKizlar aranızda jel kullananlar varsa yardim edin bu sabah jel topal topak geri geldi ve koyu kahverengiyle pazar olduğu için dr da yok
Kizlar aranızda jel kullananlar varsa yardim edin bu sabah jel topal topak geri geldi ve koyu kahverengiyle pazar olduğu için dr da yok
9 marttı 5. gün embriyosu ama bugün 9+5 imCanım senin transfer günün ne zamandı benden önce diye Hatırlıyorum benim 10 haftalık oldu
masallah cnmm.. Allah sonuna kadar sağlıkla içinde buyumelerini nasip etsinKizlar bugün bebislerimin sesini duydum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
çok şükür rabbim sağlıkla vakti zamanında kucağına almayıda nasip etsin inşallahKizlar bugün bebislerimin sesini duydum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
canım dr. gittinmi haberler nasıl merak ediyorum seniBende bu pztesi gidicem kismetse. Bugün 9+2 yim sen le ayni haftada gorunuyoz. Senin 9+kaç ... ayni günde olmayalim
Amin canimçok şükür rabbim sağlıkla vakti zamanında kucağına almayıda nasip etsin inşallah
cümlemize
Saol canim evet sordum içerde kanama falan yok dedi zararı yok dedi günde iki tane kullaniyodum bire indirdimasallah cnmm.. Allah sonuna kadar sağlıkla içinde buyumelerini nasip etsinsenin de jel kahverengi atıyordu değil mi? doktoruna sorabildin mi cnm?
Sevindim senin adina cnm.. Ben gunde 1 tane kullaniyorum ama sukur bugun normale dondu jelin rengi..Saol canim evet sordum içerde kanama falan yok dedi zararı yok dedi günde iki tane kullaniyodum bire indirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?