- Konu Sahibi tatatataaa
-
Canım yaaa kıyamam ona maşallahBende geldim Gelişimi güzel dedi 118 gr olmuş ama bacaklarını açmadı 2 hafta önce yüzde 70 kız Demişti kesinleşecekti göstermedi bebişin neyse 20 haziranda Artık bugün evlilik yıl dönümümüz güzel bir gün oldu çok şükür bebişimin Ayakları büyükmüş eşimin ayaklarının numarasını sordu elleri ince uzun aynı ben bana çekecek gLiba
sağol canım hep birlikte sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimiziCanim oğlun olacakmış hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsindoktor konusunda çok haklısın daha ilgili bir doktor bulmalisin.onlar için sıradan olabilir ama bizim için hayatımızın en önemli olayı ve dr.larin da bu gözle bakmalari lazım ve doktorunun içine sinmesi çok önemli iyi bir doktor illaki bulursun hiç canını sıkma :)
sağol canım buldum başka bir dr. 19 hazirana randevu aldım inşallah iyi bir dr. la karşılaşırımCanım hayırlı olsun Maşallah bence de değiştir doktorunu insan en azından boyunu ölçer not alır geçen ay nasıldı bu ay nasıl karşılaştırır ne kadar büyümüş kontrol eder nasıl bi doktor bu
maşallah maşallah göstermeyince kız derler bi dahakinde gösterir inşallah sağlıklı olsunlardaBende geldim Gelişimi güzel dedi 118 gr olmuş ama bacaklarını açmadı 2 hafta önce yüzde 70 kız Demişti kesinleşecekti göstermedi bebişin neyse 20 haziranda Artık bugün evlilik yıl dönümümüz güzel bir gün oldu çok şükür bebişimin Ayakları büyükmüş eşimin ayaklarının numarasını sordu elleri ince uzun aynı ben bana çekecek gLiba
YÜKSEK OLASILIK VERMİŞ Bİ DAHAKİ GİDİŞİNDE NETLEŞİRBuGun başka doktora gittim bu doktorun ultrasonu daha net tup bebek doktorunu çok seviyorum güzel açıklıyor Ama ultrasonu güzel değil net göremiyorum valla iki doktorada gidecem yapacak çare yok bu doktorda bacaklarını açtı yüzde 95 erkek dedi pipisini gösterdi 11. Haftada tüp doktorum yüzde 70 kız Demişti kafam karıştı kız mı oğlan mı
BuGun başka doktora gittim bu doktorun ultrasonu daha net tup bebek doktorunu çok seviyorum güzel açıklıyor Ama ultrasonu güzel değil net göremiyorum valla iki doktorada gidecem yapacak çare yok bu doktorda bacaklarını açtı yüzde 95 erkek dedi pipisini gösterdi 11. Haftada tüp doktorum yüzde 70 kız Demişti kafam karıştı kız mı oğlan mı
Bebişlerimize isim düşünmeye başlayalım mı arkadaşlar ben kız ismi bulmuştum ama erkek denilince Tepetaklak oldum . Aklınızdan gecen isimler nelerdir?
Kızlar yarın randevum var inşallah bu sefer ogrenirim cinsiyetini :) birde kizi olanlar hangi belirtileri yasadiniz?
Hamileligimin basindan beri kusuyorum ben düşün artık dùn sabah midem bostu ama ögürmekten safradan aci su çıkardım. Bilmiyorum ama bana da kiz gibi geliyor cünkü simdiden çirkinlestim ýuzumde 2 tane kocaman sivilce var :) saat 1 de dr gidicem mutlaka yazarim.Canım erkek için ben de bir türlü isim begenemiyorum kız için o kadar çok secenek var ki birini rahatlıkla seçebilirim gibi geliyor benimkide bir kesinlessin o zaman ciddi ciddi düşünucem herhalde
İnsaAllah öğrenirsin canım bize de haber vermeyi unutmakızlarda bulantilar daha fazla oluyor diye biliyorum ama herkezın hamileliği farklı bence sen belirtilerden yola çıkma nasılsa bugun öğreneceksin insaAllah
Kıyamam sana canım ya kilo da vermissindir hayırlısı insaAllahHamileligimin basindan beri kusuyorum ben düşün artık dùn sabah midem bostu ama ögürmekten safradan aci su çıkardım. Bilmiyorum ama bana da kiz gibi geliyor cünkü simdiden çirkinlestim ýuzumde 2 tane kocaman sivilce var :) saat 1 de dr gidicem mutlaka yazarim.
Ilk hamile kaldigimda 58 kiloydum suan 56 ama yinede göbegim çıktı :) bide sen hareket lerini hissetmeye başladın mi?Kıyamam sana canım ya kilo da vermissindir hayırlısı insaAllah
BEN ÇOK ÖNCEDEN DÜŞÜNMÜŞTÜM ZATEN YILLARIN ÖZLEMİ KIZIM OLURSA ELİF İSTİYORDUM OĞLUM OLURSA YAVUZ SELİM İSTİYORDUM OĞLUMUZ OLACAK YAVUZ SELİMİM GELECEK İNŞALLAHBebişlerimize isim düşünmeye başlayalım mı arkadaşlar ben kız ismi bulmuştum ama erkek denilince Tepetaklak oldum . Aklınızdan gecen isimler nelerdir?
İNŞALLAH BİZDE MERAK ETTİK GELİNCE YAZKızlar yarın randevum var inşallah bu sefer ogrenirim cinsiyetini :) birde kizi olanlar hangi belirtileri yasadiniz?
Yok canım daha hissetmiyorum sen hissediyormusun ? İlk gebelikte 20. Haftaya kadar hissedilmemesi normalmis ama aslında bu haftalarda hissedenler varIlk hamile kaldigimda 58 kiloydum suan 56 ama yinede göbegim çıktı :) bide sen hareket lerini hissetmeye başladın mi?
Canım bilmiyorum ki erkek olursa erken oynar diyorlar ama. Benimde oynamiyorYok canım daha hissetmiyorum sen hissediyormusun ? İlk gebelikte 20. Haftaya kadar hissedilmemesi normalmis ama aslında bu haftalarda hissedenler var
Bilmiyorum canım ya birde ben ameliyat oldum dikişlerimde var ondan mi hissetmiyorum diyorum dikişler sizliyor arada ama elimi koyuyorum rahim in üstüne bekliyorum bişey yok çok uykucu galiba bizimkilerCanım bilmiyorum ki erkek olursa erken oynar diyorlar ama. Benimde oynamiyor
tahminim sen erkek istiyorsunCanım bilmiyorum ki erkek olursa erken oynar diyorlar ama. Benimde oynamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?