2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Bende geldim Gelişimi güzel dedi 118 gr olmuş ama bacaklarını açmadı 2 hafta önce yüzde 70 kız Demişti kesinleşecekti göstermedi bebişin neyse 20 haziranda Artık bugün evlilik yıl dönümümüz güzel bir gün oldu çok şükür bebişimin Ayakları büyükmüş eşimin ayaklarının numarasını sordu elleri ince uzun aynı ben bana çekecek gLiba

Canım yaaa kıyamam ona maşallah

sağol canım hep birlikte sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi

normal yolla ilk defa hamile kalmadımki benim 10. gebeliğim tüp bebek zor yani biraz ilgi o kadar hiç bişeye bakmadı bende bişey görmedim kımıldağını gördüm o kadar

sağol canım buldum başka bir dr. 19 hazirana randevu aldım inşallah iyi bir dr. la karşılaşırım

maşallah maşallah göstermeyince kız derler bi dahakinde gösterir inşallah sağlıklı olsunlarda

BuGun başka doktora gittim bu doktorun ultrasonu daha net tup bebek doktorunu çok seviyorum güzel açıklıyor Ama ultrasonu güzel değil net göremiyorum valla iki doktorada gidecem yapacak çare yok bu doktorda bacaklarını açtı yüzde 95 erkek dedi pipisini gösterdi 11. Haftada tüp doktorum yüzde 70 kız Demişti kafam karıştı kız mı oğlan mı

YÜKSEK OLASILIK VERMİŞ Bİ DAHAKİ GİDİŞİNDE NETLEŞİR

Canım senin için nasıl rahat edecekse öyle yap bebeislerimizi beklerken huzurlu olmamız lazım tabiki % 95 yüksek bir oran bence erkek zatwn 16. Haftadasın cinsel organı belirginlesmistir diye düşünüyorum hayırlısı olsun insaAllah önemli olan sağlıklı olmaları hayırlı evlat olmaları

Kızlar pazartesi günü randevum var. İnşallah bu sefer gösterir ve cinsiyetini ogrenirim. Yoksa catlicam. En azindan sizin drlar bi oranda olsa cinsiyet söylemiş. Benimkinde 2 defa direk arkasi dönük demişti. Hayırlısı artik. Bu arada bebek hareketini az da olsa hisseden var mi?

Bebişlerimize isim düşünmeye başlayalım mı arkadaşlar ben kız ismi bulmuştum ama erkek denilince Tepetaklak oldum . Aklınızdan gecen isimler nelerdir?

Kızlar yarın randevum var inşallah bu sefer ogrenirim cinsiyetini :) birde kizi olanlar hangi belirtileri yasadiniz?

Bebişlerimize isim düşünmeye başlayalım mı arkadaşlar ben kız ismi bulmuştum ama erkek denilince Tepetaklak oldum . Aklınızdan gecen isimler nelerdir?

Canım erkek için ben de bir türlü isim begenemiyorum kız için o kadar çok secenek var ki birini rahatlıkla seçebilirim gibi geliyor benimkide bir kesinlessin o zaman ciddi ciddi düşünucem herhalde

Kızlar yarın randevum var inşallah bu sefer ogrenirim cinsiyetini :) birde kizi olanlar hangi belirtileri yasadiniz?

İnsaAllah öğrenirsin canım bize de haber vermeyi unutma kızlarda bulantilar daha fazla oluyor diye biliyorum ama herkezın hamileliği farklı bence sen belirtilerden yola çıkma nasılsa bugun öğreneceksin insaAllah

Hamileligimin basindan beri kusuyorum ben düşün artık dùn sabah midem bostu ama ögürmekten safradan aci su çıkardım. Bilmiyorum ama bana da kiz gibi geliyor cünkü simdiden çirkinlestim ýuzumde 2 tane kocaman sivilce var :) saat 1 de dr gidicem mutlaka yazarim.

Kıyamam sana canım ya kilo da vermissindir hayırlısı insaAllah

BEN ÇOK ÖNCEDEN DÜŞÜNMÜŞTÜM ZATEN YILLARIN ÖZLEMİ KIZIM OLURSA ELİF İSTİYORDUM OĞLUM OLURSA YAVUZ SELİM İSTİYORDUM OĞLUMUZ OLACAK YAVUZ SELİMİM GELECEK İNŞALLAH

İNŞALLAH BİZDE MERAK ETTİK GELİNCE YAZ

KIZLAR BENDE KİLO ALAMADIM 61 DİM AKŞAMLARI 63 OLUYORUM SABAH YİNE 61 ÇIKIYORUM GÖBEĞİMDE BELLİ BELİRSİZ

Ilk hamile kaldigimda 58 kiloydum suan 56 ama yinede göbegim çıktı :) bide sen hareket lerini hissetmeye başladın mi?
Yok canım daha hissetmiyorum sen hissediyormusun ? İlk gebelikte 20. Haftaya kadar hissedilmemesi normalmis ama aslında bu haftalarda hissedenler var

Canım bilmiyorum ki erkek olursa erken oynar diyorlar ama. Benimde oynamiyor
Bilmiyorum canım ya birde ben ameliyat oldum dikişlerimde var ondan mi hissetmiyorum diyorum dikişler sizliyor arada ama elimi koyuyorum rahim in üstüne bekliyorum bişey yok çok uykucu galiba bizimkiler

benim bebişim çok hareketli ben hissediyorum ama doktorum hissetmezsin diyor ultrosonda hiç rahat durmuyor nasıl bir enerjiyse artık )) valla önce kızdı şimdi erkek yine 2 hafta sonra netleşir kız için isim netleşti erkekse ATABERK DÜŞÜNDÜM SİZCE NASIL ? hiç mide bulantısı baş dönmesi hiç bir şey yaşamadım o yüzden kilo aldım dikkat etmem lazım 55 ile hamile kaldım şimdi 57 oldum hayırlısı ama karbonhidrata dikkat ediyorum inşallah çok almam şimdiden başladı kilolar

allahım ya bu hamilelik ne güzel bir duygu ÇOKK ŞÜKÜRRRR her gün şükrediyorum bu mutluluğu hep birlikte yaşıyoruz . çok sıkıntılar çektik sonunda tüp bebeklerimiz bizimle inşallah kucağımızada alırız. bu arada cinsiyet tahmini erken yapmak yanlıuş bence bana yüzde 70 kız dediler alıştım adını koydum . 3 hafta sonra hoppp yüzde 95 erkek diyorlar birde pipisini görüyorum ağzımız acık kaldı her kese kız diye söylemiştim bile ))) hayırlısı ama kesinleşmeden cinsiyet söylemeseler daha iyi bence ultroson aletlerinin kalitesine göre değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…