- 12 Ağustos 2013
- 472
- 117
- 123
- Konu Sahibi tatatataaa
-
Yok ilk zamanlar iki kanama geçirdim.Hamdolsun Rabbime yok şu anda kanamam böyle olucada korkuyorum kalbi felan durur diye Allah yardım etsin çok zor koruma iç güdüsü karnının üstüne yatanınız var mı?bazen dalıp yatıyorum ben birşey olur mu?
İnsaAllah canımherkese günaydın randevuma son 2 gün kaldı inşallah bebeğim iyidir
perşembe randevum var hemde o gün evlilik yıl dönümümüz ve cinsiyet kesinleşecek inşallah güzel bir gün olur
maşallah canım çok güzel baya büyümüş kızın hissedebiliyormusunKizlar kandiliniz mübarek olsun oncelikle cumartesi kontrolümuz vardı cinsiyet kesinleşti doktor tahminde bulunmuş tu zaten kız diye kesinleşti artıkçok şükür herşey yolunda 9cm 102 gr. Olmuş kızım
Kizlar kandiliniz mübarek olsun oncelikle cumartesi kontrolümuz vardı cinsiyet kesinleşti doktor tahminde bulunmuş tu zaten kız diye kesinleşti artıkçok şükür herşey yolunda 9cm 102 gr. Olmuş kızım
14+4 dü canım ay artık kafam. Karışıyor hafta takibi yaparken.adet tarihine göre başka ultrason ölçümlerine göre başka :) seninki maşallah baya iri galiba erkek miydi canım kızmi sen öğrenmiş miydinMaşallah canım benim de kontrol günüm bir gelse kaç günlüktü boy ölçümü yapıldığı zaman ben de 14 + 2 de gittiğimde 9.51 cm di boyu insaAllah sağlıkla büyür yavrularimiz
14+4 dü canım ay artık kafam. Karışıyor hafta takibi yaparken.adet tarihine göre başka ultrason ölçümlerine göre başka :) seninki maşallah baya iri galiba erkek miydi canım kızmi sen öğrenmiş miydin
maşallah kızınaMerhaba kizlarbugun kontrole gittik kizimizi gorduk cok sukur ama bize baya naz yapti ve yuzunu gostermedii
Cok sukur hersey yolundaydi minnagimiz 160 gr olmus boyuda 17cm olmus ..20 ole 22 hafta icin 2.duzey ultroson randevusu almami istedi doktor ama tam olarak kime godecegime karar veremedim sizin aklinizda olan bir doktor var mi bunun icin
İnsaAllah canım ne güzel 1 günün kaldıbende yarın gideceğim inşallah güzel haberler alırım
Maşallah cnm ya, cok sevindim.oğluşunu saglıklı bir sekilde kucagına alırsın inşallah.bencede değiştir cnm. Daha ilgili bir dr seni de rahatlatacaktır.ben geldim dr. oğlum olacakmış maşallah iyi bebeğim 1 ay sonra gel dedi dr. değiştirmeyi düşünüyorum ne boyunu ne kilosunu ölçtü ben sormayınca hiçbişey demiyor
amin canım cümlemiz inşallahMaşallah cnm ya, cok sevindim.oğluşunu saglıklı bir sekilde kucagına alırsın inşallah.bencede değiştir cnm. Daha ilgili bir dr seni de rahatlatacaktır.
Aaa bu kadar da olmaz. Her hastanın notunu tutması lazım zaten. Dediğin gibi hemen kurtul ondan:))amin canım cümlemiz inşallah
bide ikizdi öldüğünü unutmuş bakıyor bulmak için dedim öldüya bende arıyorum diyor sinir oldum acil başka birini bulmalıyım
ÇOK CANIM SIKILDI DR. İŞİNEAaa bu kadar da olmaz. Her hastanın notunu tutması lazım zaten. Dediğin gibi hemen kurtul ondan:))
Canim oğlun olacakmış hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇOK CANIM SIKILDI DR. İŞİNE
ben geldim dr. oğlum olacakmış maşallah iyi bebeğim 1 ay sonra gel dedi dr. değiştirmeyi düşünüyorum ne boyunu ne kilosunu ölçtü ben sormayın hiçbişey demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?