2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Canım merak etme bişey olsa doktorun uyarırdi yüz üstü yatmak zarar vermez diye biliyorum ama ilerki günlerde zaten yatamayacaksin

herkese günaydın randevuma son 2 gün kaldı inşallah bebeğim iyidir
İnsaAllah canım

perşembe randevum var hemde o gün evlilik yıl dönümümüz ve cinsiyet kesinleşecek inşallah güzel bir gün olur

Ne güzel canım ya aynı ay içinde evlenmisiz benim de haziran ayında

Kizlar kandiliniz mübarek olsun oncelikle cumartesi kontrolümuz vardı cinsiyet kesinleşti doktor tahminde bulunmuş tu zaten kız diye kesinleşti artık çok şükür herşey yolunda 9cm 102 gr. Olmuş kızım

Kizlar kandiliniz mübarek olsun oncelikle cumartesi kontrolümuz vardı cinsiyet kesinleşti doktor tahminde bulunmuş tu zaten kız diye kesinleşti artık çok şükür herşey yolunda 9cm 102 gr. Olmuş kızım
maşallah canım çok güzel baya büyümüş kızın hissedebiliyormusun

benimde 1 gün kaldı ama çok endişeliyim iyimi diye

Maşallah canım benim de kontrol günüm bir gelse kaç günlüktü boy ölçümü yapıldığı zaman ben de 14 + 2 de gittiğimde 9.51 cm di boyu insaAllah sağlıkla büyür yavrularimiz

Merhaba kizlar bugun kontrole gittik kizimizi gorduk cok sukur ama bize baya naz yapti ve yuzunu gostermedii
Cok sukur hersey yolundaydi minnagimiz 160 gr olmus boyuda 17cm olmus ..20 ole 22 hafta icin 2.duzey ultroson randevusu almami istedi doktor ama tam olarak kime godecegime karar veremedim sizin aklinizda olan bir doktor var mi bunun icin

Maşallah canım benim de kontrol günüm bir gelse kaç günlüktü boy ölçümü yapıldığı zaman ben de 14 + 2 de gittiğimde 9.51 cm di boyu insaAllah sağlıkla büyür yavrularimiz
14+4 dü canım ay artık kafam. Karışıyor hafta takibi yaparken.adet tarihine göre başka ultrason ölçümlerine göre başka :) seninki maşallah baya iri galiba erkek miydi canım kızmi sen öğrenmiş miydin

Doktor %80 - 90 erkek dedi ama kendi doktorum değil daha kendi doktorum söylemedi gelişimleri değişebiliyormus canım ya bi ay hızlı bi ay daha yavaş olabiliyormus biz sağlıklı beslenelim de artık gerisi Rabbime kalmış

maşallah kızına

ben geldim dr. oğlum olacakmış maşallah iyi bebeğim 1 ay sonra gel dedi dr. değiştirmeyi düşünüyorum ne boyunu ne kilosunu ölçtü ben sormayınca hiçbişey demiyor

ben geldim dr. oğlum olacakmış maşallah iyi bebeğim 1 ay sonra gel dedi dr. değiştirmeyi düşünüyorum ne boyunu ne kilosunu ölçtü ben sormayınca hiçbişey demiyor
Maşallah cnm ya, cok sevindim.oğluşunu saglıklı bir sekilde kucagına alırsın inşallah.bencede değiştir cnm. Daha ilgili bir dr seni de rahatlatacaktır.

Maşallah cnm ya, cok sevindim.oğluşunu saglıklı bir sekilde kucagına alırsın inşallah.bencede değiştir cnm. Daha ilgili bir dr seni de rahatlatacaktır.
amin canım cümlemiz inşallah

bide ikizdi öldüğünü unutmuş bakıyor bulmak için dedim öldüya bende arıyorum diyor sinir oldum acil başka birini bulmalıyım

amin canım cümlemiz inşallah

bide ikizdi öldüğünü unutmuş bakıyor bulmak için dedim öldüya bende arıyorum diyor sinir oldum acil başka birini bulmalıyım
Aaa bu kadar da olmaz. Her hastanın notunu tutması lazım zaten. Dediğin gibi hemen kurtul ondan:))

ÇOK CANIM SIKILDI DR. İŞİNE
Canim oğlun olacakmış hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doktor konusunda çok haklısın daha ilgili bir doktor bulmalisin.onlar için sıradan olabilir ama bizim için hayatımızın en önemli olayı ve dr.larin da bu gözle bakmalari lazım ve doktorunun içine sinmesi çok önemli iyi bir doktor illaki bulursun hiç canını sıkma :)

ben geldim dr. oğlum olacakmış maşallah iyi bebeğim 1 ay sonra gel dedi dr. değiştirmeyi düşünüyorum ne boyunu ne kilosunu ölçtü ben sormayın hiçbişey demiyor

Canım hayırlı olsun Maşallah bence de değiştir doktorunu insan en azından boyunu ölçer not alır geçen ay nasıldı bu ay nasıl karşılaştırır ne kadar büyümüş kontrol eder nasıl bi doktor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…