- 16 Aralık 2014
- 465
- 511
- 78
- 34
- Konu Sahibi tatatataaa
-
kizlar cinsiyet ini öğrendim. Cok tatli bir kızım olacakmis. Boyu 15 cm kilosu 180 gram olmuş.tahminim sen erkek istiyorsun))) cinsiyet hepimiz farketmez diyoruz ama içimizden biri geçiyor
Maşallah canım yaaa yerim onu ben prenses kocaman olmuş kesin dedi doktorun dimi canım bana kesin dese doktorum benim de randevum insaAllah cuma günükizlar cinsiyet ini öğrendim. Cok tatli bir kızım olacakmis. Boyu 15 cm kilosu 180 gram olmuş.
Evettttt canım 100 de 100 kiz bende gördüm :)Maşallah canım yaaa yerim onu ben prenses kocaman olmuş kesin dedi doktorun dimi canım bana kesin dese doktorum benim de randevum insaAllah cuma günü
Evettttt canım 100 de 100 kiz bende gördüm :)
Benimde kesinleşse 2 hafta daha bekleyeceğim
Nasıl dayanacaksin canım ya odasını falan da o zaman mi hazırlayacaksinben bişey almak için 30. haftaları bekleyeceğim şimdiden bişey almak istemiyorum
odası arabası doğumdan sonra kısmetseNasıl dayanacaksin canım ya odasını falan da o zaman mi hazırlayacaksin
Slm.kizlar cinsiyetini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum umarım herkesin gönlünce verir rabbim.benim doktortorum 13.haftadan beri kuz tahmininde bulundu enson kontrolde de % 95 in üzerinde kız demişti bizde herkese kız dedik cumartesi artık yüzde yüz belli olur. Biz kız olursat derin erkek olursa demir düşünmüştük en baştan beribenim Karnım pek belli değil henüz ama ben zaten biraz kilolu başladım 74 kiloyla hamile kaldım 70 kiloya düştüm bu hafta 71 oldum belki kilo yüzünden belli olmuyor çok. Ama artık belli olsun istiyorum sanırım biraz sabirsizim
hadi bekliyoruz gör bebeğini gelKızlar bugun öğleden sonra randevum var gelince yazarım insaAllah iyidir bebisim 2 haftadır girmedim onu
BENİM KEMİKLERİM ÇOK ACIYOR MESELA İŞTE İKEN POPOMUN KEMİKLERİ BATIYOR SANKİ ACIYORUğrayan yok mu sayfama bende 20 Haziran gideceğim hergun görmek istiyorum bebişimi Sırt ağrısı olan var mı pek oturamıyorum bile
BEN BEĞENDİM SAYFANISayfama gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?