2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

ben bişey almak için 30. haftaları bekleyeceğim şimdiden bişey almak istemiyorum

Slm.kizlar cinsiyetini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum umarım herkesin gönlünce verir rabbim.benim doktortorum 13.haftadan beri kuz tahmininde bulundu enson kontrolde de % 95 in üzerinde kız demişti bizde herkese kız dedik cumartesi artık yüzde yüz belli olur. Biz kız olursat derin erkek olursa demir düşünmüştük en baştan beri benim Karnım pek belli değil henüz ama ben zaten biraz kilolu başladım 74 kiloyla hamile kaldım 70 kiloya düştüm bu hafta 71 oldum belki kilo yüzünden belli olmuyor çok. Ama artık belli olsun istiyorum sanırım biraz sabirsizim

Umarım belli olur merak insanı cildirtiyor
Aranızda en çok kilo alan benim herhalde 4 kilodan dazla aldım şu ana kadar ve karnim kocaman oldu ama iştahım çok açık ve cok yiyorum kısıtlamaya çalışıyorum ama canım istiyor napabilirim doğumdan sonra veririm insaAllah napalim

Uğrayan yok mu sayfama bende 20 Haziran gideceğim hergun görmek istiyorum bebişimi Sırt ağrısı olan var mı pek oturamıyorum bile

Uğrayan yok mu sayfama bende 20 Haziran gideceğim hergun görmek istiyorum bebişimi Sırt ağrısı olan var mı pek oturamıyorum bile
BENİM KEMİKLERİM ÇOK ACIYOR MESELA İŞTE İKEN POPOMUN KEMİKLERİ BATIYOR SANKİ ACIYOR

YATARKENDE KEMİKLERİM ACIYOR

ARADA SIRT AĞRIM VE KASIK AĞRIMDA OLUYOR

Teşekkürler nasıl olmuş ağırlaşmadan hazırlık yapmak Lazım arkadaşın bebeği olacak onada Yaptım beni cinsiyeti tam belli olsa iyi olacak

selam kızlar hangi ialçları kullanıyorsunuz hala aspirin kullanan varmı.. ben bebek aspirini kullanıyorum sizde kullandınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…