2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Ben de bel çevremde çatlaklar fark ettim ama daha onceden mi vardı yoksa yeni mi oldular anlamadım çünkü beyazlar
Benimkiler kırmızı catlaklar. Bu arada kizlar özel bir sorum var cinsel ilişki konusunda ben transfer den sonra hic iliski yasamadim. Sakincasi varmi bilmiyorum. Iliski yasayan varmi varsa hangi sıklıkta.

Benimkiler kırmızı catlaklar. Bu arada kizlar özel bir sorum var cinsel ilişki konusunda ben transfer den sonra hic iliski yasamadim. Sakincasi varmi bilmiyorum. Iliski yasayan varmi varsa hangi sıklıkta.

O zaman benim çatlaklar eski :)
Canım nasıl dayandıniz bu kadar zaman ilk 3 ay riskli o da geçti bi sakıncası yok hatta biliyorsun ben ameliyat oldum o zamam yasakladı doktor 3 hafta sonra tekrar normale döndük ama tabi pozisyonlara dikkat çok korkuyorum diyorsan haftada 1 normal heralde

bizim doğuma kadar yasak zaten ben istemem 8 seneden beri bekliyorum yavrumu
Canım hepimiz yıllardır bekliyoruz tabii ki kimse o yüzden bir şey olmasını istemez doktorunuz yasakladiysa anlarım ama bize tüp bebek merkezimiz transfer sonrası normal cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz dedi ki tüm doktorlar cinselliğin gebeliğe zararının olmadığını söylüyor açıkçası eğer doktor yasaklamadiysa ben eşimden o kadar zaman ayrı kalmak istemem

CANIM BENİM 10. GEBELİĞİM OLDUĞUNDAN KORKUYORLAR HERALDE NE PROGESTANI KESTİ DAHA ÇOK DİKKATLİ KULLAN DEDİ EŞİNLEDE DOĞUMA KADAR İLİŞKİYE GİRME DEDİ BİRDE İKİZDİ BİRİ ÖLDÜYA İÇERDE HERALDE ONUNDA DÜŞMEMESİ İÇİN TAHLİKELİ GÖRÜYORLAR

Bnmde drum serbest dedi ama. Kasık ağrım oldugu için. Yapmak istemedim. Korkuyorum nedense. Eşimde korkuyor,
DR. SERBEST DESEYDİDE BEN KORKARKIM HERALDE

Anlıyorum canım Rabbim yardımcın olsun insaAllah evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle alacağız kucağımıza

Meraba kızlar bende bugün kızımı gördüm nihayet artık 100% 100 kız olduğunu öğrendik kizim 240 gr olmuş çok şükür herşey yolundaymis 25 temmuzda detaylı ultrason için gün aldık.
Maşallah kizlarimiza o zaman dün bende anatomik tarama testi ne girdim. Temiz çıktı benimkide 304 gram olmuş.

Meraba kızlar bende bugün kızımı gördüm nihayet artık 100% 100 kız olduğunu öğrendik kizim 240 gr olmuş çok şükür herşey yolundaymis 25 temmuzda detaylı ultrason için gün aldık.

Maşallah kizlarimiza o zaman dün bende anatomik tarama testi ne girdim. Temiz çıktı benimkide 304 gram olmuş.

Maşallah bebislerinize kızlar Bende bir kaç gündür oğlumun hareketlerini iyice hissediyorum kıpır kıpır maşallah ama bazen kasiklarimda ağrılar oluyor kızlar. bazen de karnim in yan taraflarında siz de durum nasıl ?

Benim oğlan hiç durmuyor ya doğunca yandım çok hareketliydi Detaylı ultrasondan hiç birşey anlamadım normalden farkı yoktu

günaydın

maşallah bende 22 temmuzda gireceğim çok heyecanlıyım günler geçermi bilmiyorum

maşallah tombiş

bende hissetmek istiyorum artık bende geceleri oluyor kasık ağrısı gündüzleri fazla olmuyor
Benim oğlan hiç durmuyor ya doğunca yandım çok hareketliydi Detaylı ultrasondan hiç birşey anlamadım normalden farkı yoktu
benimki yavaş olacak galiba pek hissedemiyorum bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…