- 16 Aralık 2014
- 465
- 511
- 78
- 34
- Konu Sahibi tatatataaa
-
Benimkiler kırmızı catlaklar. Bu arada kizlar özel bir sorum var cinsel ilişki konusunda ben transfer den sonra hic iliski yasamadim. Sakincasi varmi bilmiyorum. Iliski yasayan varmi varsa hangi sıklıkta.Ben de bel çevremde çatlaklar fark ettim ama daha onceden mi vardı yoksa yeni mi oldular anlamadım çünkü beyazlar
Benimkiler kırmızı catlaklar. Bu arada kizlar özel bir sorum var cinsel ilişki konusunda ben transfer den sonra hic iliski yasamadim. Sakincasi varmi bilmiyorum. Iliski yasayan varmi varsa hangi sıklıkta.
Canım hepimiz yıllardır bekliyoruz tabii ki kimse o yüzden bir şey olmasını istemez doktorunuz yasakladiysa anlarım ama bize tüp bebek merkezimiz transfer sonrası normal cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz dedi ki tüm doktorlar cinselliğin gebeliğe zararının olmadığını söylüyor açıkçası eğer doktor yasaklamadiysa ben eşimden o kadar zaman ayrı kalmak istemembizim doğuma kadar yasak zaten ben istemem 8 seneden beri bekliyorum yavrumu
Bnmde drum serbest dedi ama. Kasık ağrım oldugu için. Yapmak istemedim. Korkuyorum nedense. Eşimde korkuyor,bizim doğuma kadar yasak zaten ben istemem 8 seneden beri bekliyorum yavrumu
CANIM BENİM 10. GEBELİĞİM OLDUĞUNDAN KORKUYORLAR HERALDE NE PROGESTANI KESTİ DAHA ÇOK DİKKATLİ KULLAN DEDİ EŞİNLEDE DOĞUMA KADAR İLİŞKİYE GİRME DEDİ BİRDE İKİZDİ BİRİ ÖLDÜYA İÇERDE HERALDE ONUNDA DÜŞMEMESİ İÇİN TAHLİKELİ GÖRÜYORLARCanım hepimiz yıllardır bekliyoruz tabii ki kimse o yüzden bir şey olmasını istemez doktorunuz yasakladiysa anlarım ama bize tüp bebek merkezimiz transfer sonrası normal cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz dedi ki tüm doktorlar cinselliğin gebeliğe zararının olmadığını söylüyor açıkçası eğer doktor yasaklamadiysa ben eşimden o kadar zaman ayrı kalmak istemem
DR. SERBEST DESEYDİDE BEN KORKARKIM HERALDEBnmde drum serbest dedi ama. Kasık ağrım oldugu için. Yapmak istemedim. Korkuyorum nedense. Eşimde korkuyor,
CANIM BENİM 10. GEBELİĞİM OLDUĞUNDAN KORKUYORLAR HERALDE NE PROGESTANI KESTİ DAHA ÇOK DİKKATLİ KULLAN DEDİ EŞİNLEDE DOĞUMA KADAR İLİŞKİYE GİRME DEDİ BİRDE İKİZDİ BİRİ ÖLDÜYA İÇERDE HERALDE ONUNDA DÜŞMEMESİ İÇİN TAHLİKELİ GÖRÜYORLAR
DR. SERBEST DESEYDİDE BEN KORKARKIM HERALDE
amin inşallahAnlıyorum canım Rabbim yardımcın olsun insaAllah evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle alacağız kucağımıza
Gözün aydın canım ben daha ne 4 lü tarama ne de detaylı ultrasona girdim 10 temmuzda randevum var sanırım o zaman olur4lu taramaam temiz cikti cumartesi detayli ultrosona cagirdi inss organlari sagliklidir detayli ultroson yaptiran var mi
GÖZÜN AYDIN4lu taramaam temiz cikti cumartesi detayli ultrosona cagirdi inss organlari sagliklidir detayli ultroson yaptiran var mi
Maşallah kizlarimiza o zaman dün bende anatomik tarama testi ne girdim. Temiz çıktı benimkide 304 gram olmuş.Meraba kızlar bende bugün kızımı gördüm nihayet artık 100% 100 kız olduğunu öğrendikkizim 240 gr olmuş çok şükür herşey yolundaymis 25 temmuzda detaylı ultrason için gün aldık.
Meraba kızlar bende bugün kızımı gördüm nihayet artık 100% 100 kız olduğunu öğrendikkizim 240 gr olmuş çok şükür herşey yolundaymis 25 temmuzda detaylı ultrason için gün aldık.
Maşallah kizlarimiza o zaman dün bende anatomik tarama testi ne girdim. Temiz çıktı benimkide 304 gram olmuş.
maşallah bende 22 temmuzda gireceğim çok heyecanlıyım günler geçermi bilmiyorumMeraba kızlar bende bugün kızımı gördüm nihayet artık 100% 100 kız olduğunu öğrendikkizim 240 gr olmuş çok şükür herşey yolundaymis 25 temmuzda detaylı ultrason için gün aldık.
maşallah tombişMaşallah kizlarimiza o zaman dün bende anatomik tarama testi ne girdim. Temiz çıktı benimkide 304 gram olmuş.
bende hissetmek istiyorum artık bende geceleri oluyor kasık ağrısı gündüzleri fazla olmuyorMaşallah bebislerinize kızlar Bende bir kaç gündür oğlumun hareketlerini iyice hissediyorum kıpır kıpır maşallah ama bazen kasiklarimda ağrılar oluyor kızlar. bazen de karnim in yan taraflarında siz de durum nasıl ?
benimki yavaş olacak galiba pek hissedemiyorum bebeğimiBenim oğlan hiç durmuyor ya doğunca yandım çok hareketliydi Detaylı ultrasondan hiç birşey anlamadım normalden farkı yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?