- 23 Ocak 2009
- 1.685
- 1.058
- 208
- Konu Sahibi tatatataaa
-
Ooo seninki baya büyümüş benim hamile olduğum hala belli değil :)Eki Görüntüle 1569299 Buda bugünkü
SABAH KALKINCA SANKİ HİÇBİŞEY YOK GİBİ SONRADAN BELLİ OLUYOR KİLODA ALMADIM AMA BU KADAR BELLİ OLUYOR 1 AY ÖNCESİNDE BİŞEY YOKTUOoo seninki baya büyümüş benim hamile olduğum hala belli değil :)
Günaydın arkadaşlar göbekler Büyüdü mü
Eki Görüntüle 1569295 Bu ilk çektiğim resim sanırım 3 aylık
maşallahBenimde gayet belli Göbek deliğim küçülmeye başladı bile
maşallah canım baya büyük benimki daha ufak :) ben sizden kiloluyum 63 kiloyum kemiklerim ağır benim :)Bu da benim foto Eki Görüntüle 1569364
Canım ya tatlı bıdık parmağını emiyor maşallah senin de karnın benim gibi baya bi çıkmışKızlar dün kızımın yüzünü gördüm. Renkli ultrasonda. Bende 58 kiloyum.
Aynıyız cNım benim göbekte senin gibi çıktı dışardan belli artık benim tüp bebek doktorumun ultrasonu net değil ya bırakmak ta istemiyorum bende 2 doktora gidiyorum Cumartesi kontrol vardı bebeğim hiç belli değil Çarşamba diğer doktora gidecem net görürüm onda of 2 yıldan beri çok para verdim şu doktorlaraKızlar dün kızımın yüzünü gördüm. Renkli ultrasonda. Bende 58 kiloyum.
maşallahKızlar dün kızımın yüzünü gördüm. Renkli ultrasonda. Bende 58 kiloyum.
Ben kullanıyorum canım 1.5 yıl oldu kullanmaya başlayalı siemens marka temizliği vs. çok rahat patlama durumu olacağını sanmıyorum sonuçta tamperli camdan üretiliyor tabiki Allaha emanet insaAllah öyle bişey olmaz ama öyle birşey olsa sonucta üretmezlerArkadaşlar konuyla alakasız ama bugün ocağımı değiştirdim cam Ocak aldım internette gezinirken patlama olayından bahsettiler cam Ocak kullanıpta memnun olan var mı
ben daha vurdurmadım dr. görüşelim öyle dedi bana tek doz vurulacakKızlar dün tetanos aşısı oldum. Kolum cok agridi ve halen aciyor. Benim sol tarafa vurdu yatamadim. Siz saga vurdurun ki sol tarafa yatabilin. İkinci dozuda tam 1 ay sonra vurulacakmis.
Bende haftaya vurdurucam insaAllah doktorum 20 haftanın dolmasıni bekle dedi haftaya cuma da kontrolumuz var yavrumuzu göreceğiz insaAllah hissediyorum büyüdü yavrum kıpır kıpır içimde özellikle yemek yedikten sonra hemen başlıyor dönmeye tekmelemeyeKızlar dün tetanos aşısı oldum. Kolum cok agridi ve halen aciyor. Benim sol tarafa vurdu yatamadim. Siz saga vurdurun ki sol tarafa yatabilin. İkinci dozuda tam 1 ay sonra vurulacakmis.
MAŞALLAH MAŞALLAHBende haftaya vurdurucam insaAllah doktorum 20 haftanın dolmasıni bekle dedi haftaya cuma da kontrolumuz var yavrumuzu göreceğiz insaAllah hissediyorum büyüdü yavrum kıpır kıpır içimde özellikle yemek yedikten sonra hemen başlıyor dönmeye tekmelemeye
Neden tek doz ki. Ama 20. Haftayi gecirmeden git dr bence.ben daha vurdurmadım dr. görüşelim öyle dedi bana tek doz vurulacak
ÜNİVERSİTE MEZUNUYUM LİSEDE VURULMUŞ O YÜZDEN ÖYLE SÖYLEDİ SAĞLIK OCAĞINDAKİ EBENeden tek doz ki. Ama 20. Haftayi gecirmeden git dr bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?