2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Kızlar dün kızımın yüzünü gördüm. Renkli ultrasonda. Bende 58 kiloyum.
Aynıyız cNım benim göbekte senin gibi çıktı dışardan belli artık benim tüp bebek doktorumun ultrasonu net değil ya bırakmak ta istemiyorum bende 2 doktora gidiyorum Cumartesi kontrol vardı bebeğim hiç belli değil Çarşamba diğer doktora gidecem net görürüm onda of 2 yıldan beri çok para verdim şu doktorlara

Eklentiler

• image.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 55
  • image.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaşlar konuyla alakasız ama bugün ocağımı değiştirdim cam Ocak aldım internette gezinirken patlama olayından bahsettiler cam Ocak kullanıpta memnun olan var mı

Arkadaşlar konuyla alakasız ama bugün ocağımı değiştirdim cam Ocak aldım internette gezinirken patlama olayından bahsettiler cam Ocak kullanıpta memnun olan var mı
Ben kullanıyorum canım 1.5 yıl oldu kullanmaya başlayalı siemens marka temizliği vs. çok rahat patlama durumu olacağını sanmıyorum sonuçta tamperli camdan üretiliyor tabiki Allaha emanet insaAllah öyle bişey olmaz ama öyle birşey olsa sonucta üretmezler

Kızlar dün tetanos aşısı oldum. Kolum cok agridi ve halen aciyor. Benim sol tarafa vurdu yatamadim. Siz saga vurdurun ki sol tarafa yatabilin. İkinci dozuda tam 1 ay sonra vurulacakmis.

Kızlar dün tetanos aşısı oldum. Kolum cok agridi ve halen aciyor. Benim sol tarafa vurdu yatamadim. Siz saga vurdurun ki sol tarafa yatabilin. İkinci dozuda tam 1 ay sonra vurulacakmis.
ben daha vurdurmadım dr. görüşelim öyle dedi bana tek doz vurulacak

Bende haftaya vurdurucam insaAllah doktorum 20 haftanın dolmasıni bekle dedi haftaya cuma da kontrolumuz var yavrumuzu göreceğiz insaAllah hissediyorum büyüdü yavrum kıpır kıpır içimde özellikle yemek yedikten sonra hemen başlıyor dönmeye tekmelemeye

MAŞALLAH MAŞALLAH

BENDE Bİ KAÇ GÜNDÜR YEMEK YİYİP UZANINCA BÖYLE SANKİ BALIK VAR İÇİMDE GİBİ HİS OLUYOR DÜNDE TAM GÖBEK DELİĞİMİN OLDUĞU YERDE 10 SANİYE ARAYLA PIT DİYE BİŞEY OLDU 5 SEFER ÇOK GÜZEL BİŞEY RABBİM SAĞ SAĞLİM KUCAKLARIMIZDA GÖRMEYİDE NASİP ETSİN İNŞALLAH

TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…