- 23 Ocak 2009
- 1.685
- 1.058
- 208
- Konu Sahibi tatatataaa
-
rabbim hepsine sağlık versin içim rahatladı çok şükürCanım benim Kıyamam ona
maşallahCnm masallah bebişinin kilosuda boyu da iyi. Drunu değiştirecektin,değiştirdin mi?
Canım benden de detaylı utrason istediler 20. Haftada haftaya gidicem artik. Benim en son kontrolum 8 hazirandi kizimin boyu 15 cm kilosu 180 gram di . Maşallah senin bebisede :) ama daha hissetmiyorum yagördüm bebeğimi çok şükür 17+2 günlük oğlum maşallah
detaylı usg istediler şimdi onun için araştırıyorum
SENİNKİNE MAŞALLAH BENİMKİSİ UFACIK SAĞLIKLI OLSUN KUZUMDA KÜÇÜKLÜĞÜ BİŞEY DEĞİL BENDE 22 HAFTAYA ALDIM AYRINTILIYI İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZCanım benden de detaylı utrason istediler 20. Haftada haftaya gidicem artik. Benim en son kontrolum 8 hazirandi kizimin boyu 15 cm kilosu 180 gram di . Maşallah senin bebisede :) ama daha hissetmiyorum ya
Maşallah canım bebegine baştan popoya mi 19 cm ? Sanirim cinsiyet i erkek senin . Benim kiz oldugu icin gec oynar diyorlar ki daha oynamiyor. Oynasin artik :)Bende bugün kontrole gittim maşallah 19 cm 208 gr olmuş güzel büyüyor. 17+5 olmuş Ben hareketleri hissediyorum hiç durmuyor oturduğumda devamlı tıklıyor
Maşallah canım bebegine baştan popoya mi 19 cm ? Sanirim cinsiyet i erkek senin . Benim kiz oldugu icin gec oynar diyorlar ki daha oynamiyor. Oynasin artik :)
Bende bugün kontrole gittim maşallah 19 cm 208 gr olmuş güzel büyüyor. 17+5 olmuş Ben hareketleri hissediyorum hiç durmuyor oturduğumda devamlı tıklıyor
Maşallah canım bebegine baştan popoya mi 19 cm ? Sanirim cinsiyet i erkek senin . Benim kiz oldugu icin gec oynar diyorlar ki daha oynamiyor. Oynasin artik :)
Canim kiz bebekler gec mi oynuyor? Ben aksine daha erken harekete geciyorlar diye biliyordum. Mesela benim ikizlerimin biri kiz biri erkek. Kizim kipir kipir masaAllah. Oglum daha sakin. Annem de kizlar kipirdak olur der.
Bende erkeğin hareketleri erken hissedilir diye biliyorum ama bence bebekten bebeğe değişiyor
Boyu 19 dedi bence o baştan ayağa kadardır yoksa çok olur yaMaşallah canım bebegine baştan popoya mi 19 cm ? Sanirim cinsiyet i erkek senin . Benim kiz oldugu icin gec oynar diyorlar ki daha oynamiyor. Oynasin artik :)
Arkadaşlar bebekler aslında hep hareketli Ama biz iç karına göre hissediyoruz zayıflar erken hisseder diyorlar Çık Zayıf sayılmam ama ben 14 haftada çok az hissetmeye başlAdım doktorlar inanmadı ama şimdiki hareketler de aynı yani artık eminim ya ben hızlı kilo almaya başladım 58 oldum Hayırlısı azıcık moralim boZulmaya başladı
Senin sadece kalcami :) benim bildigin belimin yanlari kalcam ve òzellikle göğsümde catlak oldu hemde birsürüKalçamda çatlaklar başladı ailede var kremler hepsi boş
Ben de bel çevremde çatlaklar fark ettim ama daha onceden mi vardı yoksa yeni mi oldular anlamadım çünkü beyazlarSenin sadece kalcami :) benim bildigin belimin yanlari kalcam ve òzellikle göğsümde catlak oldu hemde birsürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?