2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Bende doktordan geldim 320 gr olmuş 19 +4 günlük çok hareketli hareketleri 21. Haftada hissedersin dedi ben 16 hissetmeye başladım hiç durmuyor dedim önceleri sadece otururken hissediyordum şimdi ayakta bile hissediyorum renkli ultrasonda yüzünü gördüm

Bende öyle canım ayaktaykende hissediyorum mutfakta yemek yaparken falan oda annesine arkadaş oluyor ama bu gün pek hareket etmedi biraz endiselendim iftari hazirlarken hafif kipirdama oldu çok uyudu bugün heralde

Merhaba kizlar yarin ayrintili ultrosona gircez biz kizimizla insalah bir aksilik cikmaz ve guzel guzel pozlar verir insallah bize

merhaba Arkadaşlar, öncelikle Allahım bebeklerinizi hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

canlarım bende yeniden tüp bebek tedavisine başlıcam. muhtemelen bayramdan sonra olacak.
hepimiz biliyoruz ki maddi manevi çöküntüye girdiğimiz dönemler çoğunlukta. sizden bir ricam olacak.
elinde tedavisinden arta kalan ve orgalutran ve ovilette iğnesi olanlar eğer kullanmayacaklarsa bana gönderebilir misiniz? geçen tedavimde 6 şırınga orgalutran kullanmıştım. belki bazı arkadaşlarda 1-2 adet vardır diye düşündüm. maddi imkanımız çok kısıtlı şuanda. belki sizler bir nebze bana yardımcı olursunuz.
şimdiden Allah razı olsun. hepinizi öpüyorum. bizler içinde dualarınızı eksik etmeyin. :)

Canım ya bende ovilette ve pregnyl igne olacakti ama suan evde değilim aksam eve gidince bakarım. İnşallah vardır. Gönderirim olani. :)

Canım ya bende ovilette ve pregnyl igne olacakti ama suan evde değilim aksam eve gidince bakarım. İnşallah vardır. Gönderirim olani. :)

çok çok sağol. Allah razı olsun ilgilendiğin düşündüğün için. tamam haber bekleyeceğim.

günaydın

benim kalçalarım ağrıyor otururken batıyor yatarken batıyor

Cumartesi söyleyeceğim bacaklarıma kramp giriyo arada sanırım süt içmediğinden arkadaşlar kaç kilo oldunuz ben hızlı kilo almaya başladım

günaydın

benim kalçalarım ağrıyor otururken batıyor yatarken batıyor
Canım batmalar ilerleyen aylarda artiyormus Allah kolaylık versin bizlere

Cumartesi söyleyeceğim bacaklarıma kramp giriyo arada sanırım süt içmediğinden arkadaşlar kaç kilo oldunuz ben hızlı kilo almaya başladım

Ben 60 kilo oldum 6 kilo aldim

Canım batmalar ilerleyen aylarda artiyormus Allah kolaylık versin bizlere
inşallah gerçekten çok kötü batıyor sonrasında ağrılar geçmiyor

bu arada bende bebeğimi 18 ci haftadan beri ara ara hissediyordum ama net değildi ama şimdi çok net maşallah tekmelerini elimi koymadan bile hissedebiliyorum bazen korkuyorum bile :)

çok şükür rabbime

Kızlar sizlerinde morali bozulmasin diye bahsetmedim ama 2 hafta önce renklidoppler e girdim kızımın kalbinde 1 tane delik oldunu söyledi dr. Cok üzüldüm ağladım kimseye söyleyemedim... Ama Çok ŞÜKÜR RABBIME dün başka bir dr gittim renklidoppler e girdim ve delik kapanmış. O yüzden cok ama cok mutluyum :)

Gözün aydın canım çok şükür Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin

GEÇMİŞ OLSUN CANIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN AMA ÖYLE BEBEK DOĞDUĞUNDA KALBİNDE DELİK OLUYOR SONRA GEÇİYOR

SENİNKİDE GEÇMİŞ GÖZÜN AYDIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…