- Konu Sahibi tatatataaa
-
Bende doktordan geldim 320 gr olmuş 19 +4 günlük çok hareketli hareketleri 21. Haftada hissedersin dedi ben 16 hissetmeye başladım hiç durmuyor dedim önceleri sadece otururken hissediyordum şimdi ayakta bile hissediyorum renkli ultrasonda yüzünü gördüm
Canım ya bende ovilette ve pregnyl igne olacakti ama suan evde değilim aksam eve gidince bakarım. İnşallah vardır. Gönderirim olani. :)merhaba Arkadaşlar, öncelikle Allahım bebeklerinizi hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
canlarım bende yeniden tüp bebek tedavisine başlıcam. muhtemelen bayramdan sonra olacak.
hepimiz biliyoruz ki maddi manevi çöküntüye girdiğimiz dönemler çoğunlukta. sizden bir ricam olacak.
elinde tedavisinden arta kalan ve orgalutran ve ovilette iğnesi olanlar eğer kullanmayacaklarsa bana gönderebilir misiniz? geçen tedavimde 6 şırınga orgalutran kullanmıştım. belki bazı arkadaşlarda 1-2 adet vardır diye düşündüm. maddi imkanımız çok kısıtlı şuanda. belki sizler bir nebze bana yardımcı olursunuz.
şimdiden Allah razı olsun. hepinizi öpüyorum. bizler içinde dualarınızı eksik etmeyin. :)
Canım ya bende ovilette ve pregnyl igne olacakti ama suan evde değilim aksam eve gidince bakarım. İnşallah vardır. Gönderirim olani. :)
Ben burdayım canım en rahat dönemdeymisiz ya bu haftalarda sanırım o yüzden kimsenin sesi çıkmıyorArkadaşlar nerelerdesiniz
Canım krampları doktoruna söyledin mi söylemediysen söyle belki takviye vitamin verebilir bir de kramplar için muz ve kuru üzüm çok iyi geliyor diye duydumIlk 3 ay daha rahattım geceleri bacak ağrılarım oluyo arada kramp giriyo
Canım batmalar ilerleyen aylarda artiyormus Allah kolaylık versin bizleregünaydın
benim kalçalarım ağrıyor otururken batıyor yatarken batıyor
Cumartesi söyleyeceğim bacaklarıma kramp giriyo arada sanırım süt içmediğinden arkadaşlar kaç kilo oldunuz ben hızlı kilo almaya başladım
inşallah gerçekten çok kötü batıyor sonrasında ağrılar geçmiyorCanım batmalar ilerleyen aylarda artiyormus Allah kolaylık versin bizlere
Gözün aydın canım çok şükür Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsinKızlar sizlerinde morali bozulmasin diye bahsetmedim ama 2 hafta önce renklidoppler e girdim kızımın kalbinde 1 tane delik oldunu söyledi dr. Cok üzüldüm ağladım kimseye söyleyemedim... Ama Çok ŞÜKÜR RABBIME dün başka bir dr gittim renklidoppler e girdim ve delik kapanmış. O yüzden cok ama cok mutluyum :)
GEÇMİŞ OLSUN CANIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN AMA ÖYLE BEBEK DOĞDUĞUNDA KALBİNDE DELİK OLUYOR SONRA GEÇİYORKızlar sizlerinde morali bozulmasin diye bahsetmedim ama 2 hafta önce renklidoppler e girdim kızımın kalbinde 1 tane delik oldunu söyledi dr. Cok üzüldüm ağladım kimseye söyleyemedim... Ama Çok ŞÜKÜR RABBIME dün başka bir dr gittim renklidoppler e girdim ve delik kapanmış. O yüzden cok ama cok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?