- 2 Kasım 2014
- 173
- 191
- 23
Arkadaşlar ben sonucumuu aldım negatif çok üzgünüm hüsranla bitti
Vay bee ..Hiç bilmiyordum..Olsun yaaa çopçoğuulll gebeliklerrr olsun bissürü bissürüüü bebek olsun
Çok saol canımm darısı tüm arkadaşların başınaHayırlı olsun canım çok güzel sonucun
Canımm yaaa çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ama elimizden bişey gelmiyo Benimde 2 kez negatif oldu ağladım içime kapandım ama sonra azimle yoluma devam ettim Rabbim dirayet versin hepimizeArkadaşlar ben sonucumuu aldım negatif çok üzgünüm hüsranla bitti
Canımm öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm ama önemli olan sensin senin sağlığın psikolojin sakın kendini bırakma. Bizde çok şeyler atlattık eşim ilk mikrotese ameliyatında sperm yok dediler patoloji raporuna göre asla çocuğunuz olmaz deyip donöre yönlendirdiler gezmediğim mail atmadığım dr kalmadı 3 kez ameliyat oldu eşim sperm ameliyatla bulundu her seferinde ama gittiğin merkez dr çok önemli bence sen bi kafanı topla acını yaşa ve sonra bahçeci kliniğine git yapılacak herşeyi yaparlarBende baslamistim tup bebege.medicana beylikduzu hastanesine.persembe gunu yumrtalar toplandi.3 tane ve cuma arandim 2 si bos folekul cikmis ve diger kalan 1 taneside belki yanit vermeyebilirmis.olgunlasmamis dendi.belki verir ilaclariniza devam edin dendi.cok dua ettim yalvardim gozumun yasiyla agitlarla yalvardim hayata tutun yardim et mevlam dedim.bugun arandim sabah ve tedaci iptal olabilirmiş dedi.yani yanit vermemis yumurta.ben aysun hanima yalvardim umutsuzsa bana umut vermeyin dedim.cok iyi bir sorun yok dedi tamam tedavi surecinde.hakkimi helal.etmiyorum hic birine. sorun yok deniyor ama yumurta varken sonra olgunlasmadi diyorlar.artik turkiyede tedavi olmak istemiyorum. 2.tup bebegi riske atmak istemiyorum.yumurta donoruyla anne olmak dusuncesindeyim.psikolojim hic iyi degil.olmek istiyorum
Günümüzde yaşanan sorun infertilite. Nedensiz cok fazla. Daha ilk denemen. Bu kadar ümitsizliğe düşme. Daha dirayetli ol. Kendine doktorlara güven. Allaha dua et. Hemen donor fikrine kapilma. Kendine şans tani. Bu yol yorucu yıpratıcı ama emun ol sürprizlerle dolu. İnşallah Rabbim en kisa zamanda hayırla sağlıkla yAvrularını kucagina almayi nasip ederBende baslamistim tup bebege.medicana beylikduzu hastanesine.persembe gunu yumrtalar toplandi.3 tane ve cuma arandim 2 si bos folekul cikmis ve diger kalan 1 taneside belki yanit vermeyebilirmis.olgunlasmamis dendi.belki verir ilaclariniza devam edin dendi.cok dua ettim yalvardim gozumun yasiyla agitlarla yalvardim hayata tutun yardim et mevlam dedim.bugun arandim sabah ve tedaci iptal olabilirmiş dedi.yani yanit vermemis yumurta.ben aysun hanima yalvardim umutsuzsa bana umut vermeyin dedim.cok iyi bir sorun yok dedi tamam tedavi surecinde.hakkimi helal.etmiyorum hic birine. sorun yok deniyor ama yumurta varken sonra olgunlasmadi diyorlar.artik turkiyede tedavi olmak istemiyorum. 2.tup bebegi riske atmak istemiyorum.yumurta donoruyla anne olmak dusuncesindeyim.psikolojim hic iyi degil.olmek istiyorum
Ay canım benim sen bugün test yapacaktın ama hamilelik takviminden anlaşıldığına göre hamilesin değerin kaç çıktı hem neden haber vermedin bize çok çok sevindimCnm inşallah hepside döllenir
Bugün 11.günüm 219 çıktı canım çok mutluyum ama bi yandan hevesim kursagimda kalır diye korkuyom öbür gebeliğim boş gebelik olmuştu hayal kırıklığı falan .ins bu gebeliğim öyle olmaz.bi arkadaşımız negatif aldı bugün ona üzüldüm yazamadimAy canım benim sen bugün test yapacaktın ama hamilelik takviminden anlaşıldığına göre hamilesin değerin kaç çıktı hem neden haber vermedin bize çok çok sevindimgözlerin aydın canım
Cokkk sevindimmm darisi basjmzaa insallahhhjBugün 11.günüm 219 çıktı canım çok mutluyum ama bi yandan hevesim kursagimda kalır diye korkuyom öbür gebeliğim boş gebelik olmuştu hayal kırıklığı falan .ins bu gebeliğim öyle olmaz.bi arkadaşımız negatif aldı bugün ona üzüldüm yazamadimdarısı sana ins tatlim
bende de ayniydi.bol su ic.vucutta ignelerden dolayi odem oluyor.su ictikce rahatlarsinPazartesi yumurtalarım toplanacak çok heyecanliyim:) gobegim büyüdü sanki bu 1 haftada sizde de oyle mi oldu yoksa ben birden kilo mu aldım
Yokk yumurtalarii cogalip gelisiyor ta ilaclardan daa etkisinden sisiyoo karinPazartesi yumurtalarım toplanacak çok heyecanliyim:) gobegim büyüdü sanki bu 1 haftada sizde de oyle mi oldu yoksa ben birden kilo mu aldım
Pazartesi yumurtalarım toplanacak çok heyecanliyim:) gobegim büyüdü sanki bu 1 haftada sizde de oyle mi oldu yoksa ben birden kilo mu aldım[/QUOTE
merhaba cnm. gayet normal şişmesi. ben hamileymişim gibi şiştim. ödem olduğu için sanırım. çatlatma iğnesini vurduktan sonra biraz daha şiştim hatta :) endişelenme opu dan sonra 3 gün içinde birşeyin kalmaz inşallah.
bende de ayniydi.bol su ic.vucutta ignelerden dolayi odem oluyor.su ictikce rahatlarsin
Yokk yumurtalarii cogalip gelisiyor ta ilaclardan daa etkisinden sisiyoo karin
Âmin canım inşallah Rabbim bu yolda maddi manevi emek veren tüm arkadaşlarada nasip etsin evet İkra arkadaşımız bugün bizeBugün 11.günüm 219 çıktı canım çok mutluyum ama bi yandan hevesim kursagimda kalır diye korkuyom öbür gebeliğim boş gebelik olmuştu hayal kırıklığı falan .ins bu gebeliğim öyle olmaz.bi arkadaşımız negatif aldı bugün ona üzüldüm yazamadimdarısı sana ins tatlim
Amin canım inşallah transfer gununu saymıyorsun bnm bildiğim :) bnm de sadece kasık ağrım oldu başka hiç bi belirti yaşamadım kasikta batma dışında hatta hala devam ediyo ins hayırlı haberleri sende verirsinÂmin canım inşallah Rabbim bu yolda maddi manevi emek veren tüm arkadaşlarada nasip etsin evet İkra arkadaşımız bugün bizeNegativ haberini verdi çok üzüldüm eminim vakti dolmamıştırki olmadı Allah'ım tez vakitte tüm candan isteyen arkadaşlarada nasip etsin Benimde bugün transfer Gününü sayarsam 6.gün 4. Günden belli ara ara kasık ağrılarım var inşallah hamileliğe alamettir Allah'ım inşallah bu defa kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım
Bugün 11.günüm 219 çıktı canım çok mutluyum ama bi yandan hevesim kursagimda kalır diye korkuyom öbür gebeliğim boş gebelik olmuştu hayal kırıklığı falan .ins bu gebeliğim öyle olmaz.bi arkadaşımız negatif aldı bugün ona üzüldüm yazamadimdarısı sana ins tatlim[/QUO
Hayırlı olsun canımm çok sevindim sonucuna Rabbim devamını getirsin darısı tüm isteyen arkadaşlara inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?