Merhaba hanimlar..bir sorum olacakti bugün sabah 10 da mide ya da karnimda tam anlayamadigim bi krampla uyandim..ter icinde kalmisim 3 saat filan cektim..gecesinde sağ kasik ağrım vardi..acaba diş gebelik filan mi diye korktum...sizce ne olabilir?
Bana hemşire mümkün oldukça aynı saatte yap dedi. yarım saat falan oynasa bir şey olmazmış ama çok değişmesin saati demişti.Kızlar crinone jeli sabah akşam kullanıyorum ve ardından 15 dk yürüyorum evde,saatlerı önemlimi çok ,saatini değiştirmem gerek işe başlıcam yarın
Merhaba hanimlar..bir sorum olacakti bugün sabah 10 da mide ya da karnimda tam anlayamadigim bi krampla uyandim..ter icinde kalmisim 3 saat filan cektim..gecesinde sağ kasik ağrım vardi..acaba diş gebelik filan mi diye korktum...sizce ne olabilir?
Benim de 13 aralık canım. Cuma transfer. Ben adet olacağımdan korkuyorum, çünkü bir öncekinde test tarihinden birkaç gün önce adet olmuştum.
Keşke elimde olsa ama okadar zorki. .. 3. Bu hep bir umutla başlayıp 2.değerde düştü hep.kan pıhtılaşmasıymış bukez iğne kullandım ama genede çok korkuyorum hemde çok. .
canm ınsallahh tutar yüzün güler ya sana bısey sorcam sen sanırım arzu yurciye aşılama yaptırdın. bizdeki sebepsiz infertilite. ben acıbadem Turgut beye yaptırcaktım aşılamamı ama o yapmıyormuş. arzu hanıma asılama yaptırayım mı ne dersın;? sende sıkıtı nedir?Bugün n10da yumurta toplamam bar dua edin kizlar banada sıkıntısız geçer inşallah
bu durumu doktorunla muhakkak görüş canım. benimde hem dinlenme hemde kistin etkisini baskılamak için yasmin kullanıyorum, 15. günümde de lucrine başlıycam. sonra tekrar deniycez inş.Ya bana doktor çikolata kistlerini baskilamak küçültmek icin zoladex iğnesi vurdu o iğneler beni geçici menopaza sokcakti doktr demsti ben bugün adet oldm aksine agrimda cok bu iğne bna yaramadi herlde ya :-(
Evet cnm ama bugün belirtiler baya azaldı inslh hayırlısı olur ben hemen hemen hep uzandim arada kalkıp 1_2 sefer mutfağı topladım ama bugün yemekde yapmaya basliycam ufak ufak etrafı toplarim ama supurmem süpürge sakıncalıBen sadece transferin yapıldığı gün yatarak dinlendim. Ertesi gün işe başladım. Çok yormuyorum ama kendimi. Dikkat ediyorum tabi ki.
Benimde dün hani hasta olacağın zaman kasıklarında farklı bir his olurya bir kaç defa öyle oldu. Bu seferde yoksa hastamı olucam telaşı sardı beni :) insanoğluyuz işte.
Bugün gidicem doktorla goruscem cnm sen ilaclari kullandıktan sonra tüp bebek mi deniceksnbu durumu doktorunla muhakkak görüş canım. benimde hem dinlenme hemde kistin etkisini baskılamak için yasmin kullanıyorum, 15. günümde de lucrine başlıycam. sonra tekrar deniycez inş.
evet canım. kasımda ilk denememizi yaptık ama olmadı. ilaçlar bitince tekrar deniycez.Bugün gidicem doktorla goruscem cnm sen ilaclari kullandıktan sonra tüp bebek mi deniceksn
Off ne zor bir surecevet canım. kasımda ilk denememizi yaptık ama olmadı. ilaçlar bitince tekrar deniycez.
herkesin kendine göre sıkıntıları oluyor. kimse kusursuz yaşam süremiyor. bizim imtihanımız da bu olduğunu düşünüyorum. Rabbim en kısa zamanda sağlıcakla hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin ve isteyen herkese.Çevremde herkes hamile yada doğum yaptı. Hayır kiskanmiyorum allah olmayanlara da versin.sadece içim acıyor çok yoruldum artık((
Memorialdeki tedavide sadece crinone jel kullandırılıyor. Ama bende adeti önlemedı. Öncekİ denemelerimde estrofem falan da kullanıyordum ve onlar adeti engelliyor. Negatif sonucu aldıktan sonra ilacı bırakınca adet okuyordum. Ama burada dediğim gibi engellemedi.progesteron kullanmıyormusunuz? Bu ilaç adte olmayı önlüyormuş?
Kistlerin büyüklüğü ne kadardi cnm bide başka bi sorun yok demievet canım. kasımda ilk denememizi yaptık ama olmadı. ilaçlar bitince tekrar deniycez.
Memorialdeki tedavide sadece crinone jel kullandırılıyor. Ama bende adeti önlemedı. Öncekİ denemelerimde estrofem falan da kullanıyordum ve onlar adeti engelliyor. Negatif sonucu aldıktan sonra ilacı bırakınca adet okuyordum. Ama burada dediğim gibi engellemedi.
sağda 3,5 cm başka sorun yok çok şükürKistlerin büyüklüğü ne kadardi cnm bide başka bi sorun yok demi
Hem de küçükmus kist benm iki tane 5.5 ve 6 cm tutmama ihtimali dha yüksek ozaman :-(sağda 3,5 cm başka sorun yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?