2015 Kasim Bebeklerinin Boyu Ve Kilosu

26+3de 32cm 860gr boyu 1 hafta geriymis 25+2olarak gozukuyormus. Sutu bol icelim dedi dr.

31+3 gunluk kizçem 2100 kg olmus.

Maşallah kuzuya canim.
Senle günümüz ayni benim bebegim biraz zayif üzüldüm. Tam 31 haftalikken gittim 30*3 çıktı kilosu da 1600 çıktı oysa bende 2 kilo falan bekliyordum kendim cok almışım bebise yok.insallah bu ay aradaki açığı kapatır.

Uzulme canim bir hafta onde veya geride olmasi sorun degil saglikli olsunlarda, son haftalarda aliyolar zaten kiloyu. Seninkinin kilosu ayrica normal benim bu bebek 2 hafta ileride gozukuyor ultrasonda. Ben toplam 9 kilo aldim bu hamileligimde.
ilkinde 9 ayda 6 kilo almistim. Bende ikinci diye cok dikkat etmiyorum acikcasi. Ama yemen icin yesil mercimek, nohut, kirmizi et, kasar peyniri, muz, seftali onerebilirim. Bunlar bebege guzel kilo aldiriyor.

Maşallah canım sana da cok güzel ilerlemissin.ben tam yirmi kilo aldım daha da alırım biraz hamurisi ağırlıklı beslendim.faydali seyleri de cok yiyorum aslında ama bakalım bu ay biraz daha dikkatli olucam.sagol tavsiyelerin için.

Masallah tombiskona senle benim kiz dobisko olcaklar sanirim gobuslerini carpistiririz dogunca
Uzun koridoru olan bir yerde buluşalım, sen bir yandan ben karşıdan tombikoları salalım ortada göbek tokuştursunlar ortaya da yiyecek koyarız ki anca koca totoları kalksın motive olsunlar

Uzun koridoru olan bir yerde buluşalım, sen bir yandan ben karşıdan tombikoları salalım ortada göbek tokuştursunlar ortaya da yiyecek koyarız ki anca koca totoları kalksın motive olsunlar

Hahaha ayy gozumde canlandirdim da cidden cok komik olur. Benim ilk kiz sıskadır, ince uzun yasitlari boydan dolayi yaninda kardesi gibi duruyor. Babasina cekmis. Bu karnimdaki kizçe bana benziyor sanirim bende 4 kilo 750 gram dogmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…