• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Cok saol cnm haklisin sonuc olumlu yada olumsuzda olsa yuzlesicem rabbim hayirlisini versin inslh hersey mevladan olmazsada yola devam artik evde durup dusunmekden kafayi bozuyo insan ruyalarimda bebek goruyorum artik biraz disari cikmam gerek kafa dagitmsm lazim sanirim cok saolcnm inslh rabbim kucagina almayi nasip eder saglikla dikkat et dinlen bolbol kanamanda gecer biran once inslh
Sagol canım hepberaber Allah'ın izniyle

Ben ilk tüp bebek denememde 8.gun ıdrar testi yapmıştım negatif cıkmişti cok moralim bozulmuştu onıkıncıgune kadar agladım bu ıkıncı tüp bebek denememdi bekledim kan sonucumla ogrendim ve hergun hamileymişim gıbı dusundum aksını soyleyen birsey yoktu cunku bu gunlerın keyfini cıkar inş sonucun pozıtıf olacak guzel dusun

bu da benim ikinci denemem, ilkinde tek embriyo transferi oldum malesef negatifti yumurta için orta kalite demişlerdi.şimdiki iki embriyo iyi kalite dendi ve bekliyorum hep umutla.sizin ikinci denemeniz ne durumda onu yazınızda belirtmemişsiniz

bu da benim ikinci denemem, ilkinde tek embriyo transferi oldum malesef negatifti yumurta için orta kalite demişlerdi.şimdiki iki embriyo iyi kalite dendi ve bekliyorum hep umutla.sizin ikinci denemeniz ne durumda onu yazınızda belirtmemişsiniz
Canım benim ilk tüp bebek denememdeki embriyom birinci kaliteydi ıkıncı denememdeki orta kaliteydı doktorum birinci denememde cok umutluydu ama olmadı nasıp ıkıncı denememde tuttu cok sukur doktor ıkı embrıyo transfer etmek ıstedı ıkıncı denememde sansım artsın dıye biz eşimle tek olsun dedık allah ol desın oluyor otesı yok on 12.gun degerim kanda 531 cıktı elh.sende içini ferah tut dua et inş mutlu sonu hep berabrr gorurz rabbim dilesin bizde istemeye devam edelim yeterki.

Canım benim ilk tüp bebek denememdeki embriyom birinci kaliteydi ıkıncı denememdeki orta kaliteydı doktorum birinci denememde cok umutluydu ama olmadı nasıp ıkıncı denememde tuttu cok sukur doktor ıkı embrıyo transfer etmek ıstedı ıkıncı denememde sansım artsın dıye biz eşimle tek olsun dedık allah ol desın oluyor otesı yok on 12.gun degerim kanda 531 cıktı elh.sende içini ferah tut dua et inş mutlu sonu hep berabrr gorurz rabbim dilesin bizde istemeye devam edelim yeterki.
Canim degerin cok iyi masallah doktorun tek yada cift dedi merak ettim canim

Kızlar gününüz aydın olsun inşaallah,saat 9'da ultrason randevüm var çok heyecanlıyım.Bu gün mübarek gün bol bol dua edelim Allah işimizi kolaylaştırsın zorlaştırması.CUMANIZ mübarek olsun:21:
Canim gunaydin hayirli cumalar guzel haberlerle gel canim hemen yazvgelince :))

Diğer ikisi tutmamismi..ay üzüldüm onlara..Kanamayla vücut onlari atmis galiba..amun canım hic yoktan iyidir
Geçen hafta ikinci kese gözüküyordu minicik sanırım kanamayla vücut atmış buna bile inanamıyorum iki oglum var çok merak ediyorlar anne nezaman dogacak diye ben Allah'tan bir tane saglıklı evlat istedim eşim ikiz teki hasta 4 sene önce öldü hasta çocuk duygusunu kayınvalidemde yaşadım onu çok sevdim bende korkuyordum tabi ikiz olur diye her şeyin hayırlısını nasip etsin yaradan

Back
X