2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Bende iyiyim Allaha sukur
Bende yarin gidiyorum gormeye insallah sorun cikmaz
sabah uyku sersemiyle calar saate uzandim karnimi cok germedim ama korkuyorum biseyoldumu diye Allah korusun bazen unutuyorum hamile oldugumu
Ilk mi göreceksin:) öyle çok germedigin surece sıkıntı olmaz insallah. Tup bebek doktoruna gideceksin sanırım degil mi aklinda olsun stres cok etkiliyormus canım

Evet canim ilk gorucem tup bebek doktorum istanbulda ben kayseride bi kadin dogumcuya gidicem
senin kasiklarinda ara ara batmalar oluyomu sicak basması felan

Evet canim ilk gorucem tup bebek doktorum istanbulda ben kayseride bi kadin dogumcuya gidicem
senin kasiklarinda ara ara batmalar oluyomu sicak basması felan
Kayseridemisin sen ? Kime gideceksin Kayseride. Kanam olduğundan beri kasiklarim ağrıyor batma gibi değil benim ki. Belli olmuyor bazen ayaklarıma ateş basıyor çorabı falan çıkarıyorum bazende donuyor :)

Kayseridemisin sen ? Kime gideceksin Kayseride. Kanam olduğundan beri kasiklarim ağrıyor batma gibi değil benim ki. Belli olmuyor bazen ayaklarıma ateş basıyor çorabı falan çıkarıyorum bazende donuyor :)
Evet canim kayseriliyim sendemi yoksa
Acibadem elif cinar hanima gidicem

Evet bende kayserideyim :) doktor arayisindayim bende beğenirsen haber ver banada :)
Tam canim bi zeki yilmaz var ozel muayenehanesi varmis bazi insanlar memnun degil bide erkege gitmek istemiyorum artik
Humaya gitmem zaten
sen nerde kime yaptirdin

Tam canim bi zeki yilmaz var ozel muayenehanesi varmis bazi insanlar memnun degil bide erkege gitmek istemiyorum artik
Humaya gitmem zaten
sen nerde kime yaptirdin
Memorial de arzu yurciye yaptırdım bakalim bende arıyorum zeki yılmazdan memnun bazıları dedigin gibi muayenehaneye mi geçmiş hastanede sanıyordum onu.

Memorial de arzu yurciye yaptırdım bakalim bende arıyorum zeki yılmazdan memnun bazıları dedigin gibi muayenehaneye mi geçmiş hastanede sanıyordum onu.
Erciyes hastamesinin orda canm
neden arzu hanima devam etmiyosun
pahali olabilir canim
Acibademde 90 tl

Suan kanamam yok cok sukur. yatiyorum hala. Amin canim dualarinin hepsine. Rabbim yardim etsin bize.

Merhaba arkadaşlar... Gebelik takibinizi tüp bebek doktorunuza mı yaptırıyorsunuz? Başka doktora geçmekte sakınca olur mu? Benim gittiğim merkezde muayene ücreti 300 tl olmuş. Ben doktorumdan memnunum ama değiştirsem mi acaba diye düşünmeye başladım.

Mrb.ben hala tüp bebek dr à gidiyorum.180 tl muayene ücreti.ama benimki merkez değil özel.acıbadem maslak ta btn işlemlerini yapıyor fakat muayene olmak için kendi yerine gidiyorum.daha çok yeni olduğu için devamında Ne yaparım bende bilmiyorum.

Canım 180 tl yine iyiymiş 300e göre. Ben de ilk bir kaç sefer giderim sonra da riskli gebeliklerde uzman başka bir doktora geçebilirim diye düşünüyorum . Doğum yapacağım hastaneyi de belirlerim. Tabi herşey insallah yolunda giderse..
Benim yaş da var çünkü...

Canım bana öyle bişey demediler amà çok yerde okudum ilk başta biraz geriden gelip sonra haftasını yakalayanları.sen içini ferah tut dua et bol bol bebislerine.hiçbir şey olmaz Allah in izni ile.
Evet bende birkaç kişiye sordum nettende baktım genelde olabiliyormuş ınş söylediğin gibi haftasını yakalar..cevabın için çok sağol insan böyle şeyler duymayı bekliyo galiba☺

Tüp bebek doktorunda yaptırmak gerekmiyor. Kendine iyi bir Jinekolog bul. Bütün kontrolleri hep orda yaptir

arkadaşlar merhaba.6+5 haftalık hamileyim.günde 3 kere progestan fitil ve estrofem kullanıyorum.vajinal fitili kullandıktan sonra yaklaşık 1 saat yatmaya çalışıyorum ama çalıştığım için bu pek de mümkün olmuyor.Bazen sadece krem gibi geri geliyor.ama bugün 1 saat dinlenmeme rağmen hiç erimeden geri geldi ayağa kalkınca.acaba etki ediyor mudur diye endişeliyim.aynı şeyi siz de yaşıyor musunuz?

Benimde yaş 33 canım.ama ben tüp bebek dr ma güvendiğim için gebelik takibinide onda yapıyorum. Baska sehirde Jinekolog olan bir tanıdığımız kendi kız kardeşi ki yaşı kirklardaydi onun icin arastirip onermisti ilkbastada.bence içine sinen guvenebilecegin birini bul.bizim hamileliklerimiz genelde riskli oluyor helede ikizse.ben ilk başta çok rahat geçicek zannettim 7.haftada kanamam başlayana kdr:)))300 tl de sırf gebelik takibinde ciddi pahalıymis.inş içine sinen iyi bir dr bulursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…