2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Evet bende birkaç kişiye sordum nettende baktım genelde olabiliyormuş ınş söylediğin gibi haftasını yakalar..cevabın için çok sağol insan böyle şeyler duymayı bekliyo galiba☺
Canım bence yakalar bugün testlerı yaptırmak için hastaneye gittim.muayene olmadan testleri girmiyorlardi.kanamam da oldugu icin ultrasona girdim.bayan bi dr du.daha ultrasonà girer girmez kanama alanını görünce dedi benim hamileliğim 14.haftaya kdr kanamalı geçti.tam o bitti 14.haftada bebekte gelişme Geriliği başlamış sonra haftasını yakalamış bu sefer 34.hafta da plesanta yerinde ayrıldığı için apar topar doğum olmuş. Bebeği 50 gün kuvezde kalmış. Ama şimdi 10 yaşında çok zeki bir kızım var diyor.Rabbim yaşatacak olduktan sonra nasibi varsa hiç merak etme.o doktoru duyunca kanamamı bile artık çok dert etmiyorum inan:)))Sendé içini ferah tutki bebislerin de rahat olsun.

Mrb canım.ben jel olanını kullanmıştım geri gelmeler olduğunda sorduğumda gerekli olanı alıyorsundur fazlası geliyordur demişti drum.ama sen yinede dr na sor emin ol.

Mrb Kızlar evde yattiğim için sanırım en Online olan benim.başlarda yazan hamişlerin sesleri hiç çıkmıyor:) nasıl gidiyor hamilelik bebisleriniz iyimi bir ses verin neler yapıyorsunuz.benim gibi ikizlerde kanama yaşayanlar varmı.

Mrb canım.ben jel olanını kullanmıştım geri gelmeler olduğunda sorduğumda gerekli olanı alıyorsundur fazlası geliyordur demişti drum.ama sen yinede dr na sor emin ol.

teşekkür ederim canım.doktoruma sormuştum o da aynı şeyi söylemişti ama insanın içi rahat etmiyor işte :) inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..

Merhaba arkadaslar. Benimde transferim 12 aralikta oldu. Cok sukur hamileyim. Ilk keseyi gorduklerinde haftama gore 5 gun geriden geliyor dedi doktor ama sorun olmadigini belirtti. Gecen gece yarisi bir agri ile uyandim ve lavoboya gittigimde benden kan bosaldi. Hemen acile gittik. Kese duruyordu cok sukur, bir igne yaptilar ve simdi kanamam kesildi. 5 gun geriden gelen hamileligim simdi tam olmasi gerekn haftadaymis. Ama cok korkuyorum yine kanama olursa ve bebegimi kaybedersem diye. Kanamayla beraber parcalarda geldi ben kesin bebegimi kaybettim dedim ama duruyordu. Simdi raporluyum p.tesi işe baslicam ve cok korkuyorum. Gunde 3 defa progestan kapsul kullaniyorum. Umarim hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz

Bugünümüzede şükür. Beterin beteri var. Benim tek bebek. Hep uykum var. Basim çok dönüyor. Düsücem diye korkuyorum. Midem bulanıyor ama kusmuyorum. Bacağımda damar tıkanıklığı var. Ignelerden heryerim mosmor.

Ben bundan önce normal bir hamilelikte iki aylık düşük yaşadım şimdi tüp bebek ve buda ikinci ayında olduğu için korkuyorum kaybetmekten...yoksa bir hafta geride olmasını çok da kafama takmadım, birde clexan iğne kullanıyorum bugün yaptığım yer mosmor ve şişmiş oysa doğru yaptim neden böyle oluyo anlamıyorum bebeğe zararı olmaz ınş.

Clexane igne bende kullanıyorum. Benimde heryer mor. Doktor normal dedi. Bebege zarar yokmuş. Ben bacaktan oluyorum. Dr karından demişti ama ben cesaret edemedim karından

merhaba arkadaşlar benim doktorum kan sulandırıcı bir şey vermedi bir sıkıntıda olmadı çok şükür. bu hafta itibarıyla estrofemi de kesip sadece crinone jel ve folik asit kullanacağım hafta içi de kontrolum var bakalım bebeklerin ikisi de duruyor mu yoksa biri mi devam etti belli olacak. bebeklerden biri geriden gelen ikizlerde tek devam eden var mı şu anda ya da ikinci bebek yetişti mi diğerine. bu durumda olanlar ne alemde merak ettim. bu arada bu hafta bulantılarım yoluna girmeye başladı sadece sabah çok bulanıyo gün içinde idare eder durumdayım bulansada.

Clexane igne bende kullanıyorum. Benimde heryer mor. Doktor normal dedi. Bebege zarar yokmuş. Ben bacaktan oluyorum. Dr karından demişti ama ben cesaret edemedim karından

Ben koldan da duydum ama benim dr um ısrarla göbekten demişti..benim test sonuçlarından sonra iğneyi bırakabilirsin dedi sonrada pzrts ye kadar yap o gün konuşuruz dedi..bazen benim kafamda karışıyo guvenmekten başka bir şansı da yok.sizin hamileliğinin nasıl geçiyo☺ ınş herşey yolundadır

Her hafta kan pihtilasmasi kontrolü icin kan vermekten kollarim delik deşik
Her hafta pıhtılasma için test yapılırdı günah ya bunu ilk defa duydum...Bende test yapıldı dr um sonuç çıkınca da bırak dedi...mutlaka dr un uzun bir bildiği vardır ama can dayanmaz ki

Idare eder inşallah daha iyi olucak

Ben söyledim canim ama hastanede çalışıyorum nöbet de tutuyorum benim de 12.senem çok normal tuhaf gelmesi alışkanlıklar işte

Bende hemşireyim canım bu 3.denememdi tedavi gördüğümü tüm hastane biliyordu izin raporlar için bilgileri hep oldu 2.denemem 2015 ocak Mart arası olmustu iznim raporlarım bitmişti bu tedavimde heyet raporları aldım şimdi 3.ay bitti çok şükür Siz iyi saklamissiniz benim öyle durumum olmadı ameliyathane de hamilelik için riskli saklayamazdim normal yoldan kalsaydım bile

Çok geçmiş olsun canım.bende 3 kere kanama geçirdim 3undede koca koca parçalar düştü herseferinde bende bebeklerim gitti diye düşündüm ama çok şükür duruyorlar.inş bidaha hic kanaman olmaz bu korkuyu yasamazsin.progestoron igne vermedimi dr un sana.birde pazartesi ise gitmek için erken değilmi kaç gün yattın.

Rabbim kolaylik versin canım. O kan sulandırıcı iğneleri hiç kendim yapmadım eşim yapıyor hep göbeğé yapıyoruz daha az aciyor.ilk başlarda çok kocaman morluklar ve şişmeler oldu ama çok şükür şimdi daha iyi.ben yattığım için sanırım btn gün uyuyamıyorum ama baş dönmesi bendede oluyor(bu arada evet beterin beteri var Rabbim sınavlarımiza kolaylik versin.

arkadaşlar kese transferden kaç gün sonra görülüyor, Aralık 26 transfer oldu, Merkezten Ocak 25 de kese için dr gideceksin dediler, çok geç değil mi?
Aynı gün olmuş Transferimz beni 5 haftada cagarms olucak yani bu çarşamba gidicem bilgilerimizi aktarabilirz aslnda neden o tarihe çağrdı ki acaba

Aynı gün olmuş Transferimz beni 5 haftada cagarms olucak yani bu çarşamba gidicem bilgilerimizi aktarabilirz aslnda neden o tarihe çağrdı ki acaba
hayırlı haberlerimiz olsun inşallah.biliyorum ki hem dr aradı hem hemşire aradı, o tarihte git dediler. Doktorun kimdi? Benim sevinç hanımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…