2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Kalkmama çalışıyorum canım evde yatiyorum. Rabbim korusun inşallah bebeklerimizi.bBenimde iş yeridekilerin haberi yoktu raporla öğrendiler:)

arkadaşlar kese transferden kaç gün sonra görülüyor, Aralık 26 transfer oldu, Merkezten Ocak 25 de kese için dr gideceksin dediler, çok geç değil mi?

arkadaşlar kese transferden kaç gün sonra görülüyor, Aralık 26 transfer oldu, Merkezten Ocak 25 de kese için dr gideceksin dediler, çok geç değil mi?
Canım tup bebek doktorum beni transferin 25. günü çağırdı o gün hem keseyi hemde makinede kalp atışını gördük. Ama kanamam olduğu için öncesinde baska doktora gittim transferden sonra 22. Gun oluyor o gün keseyi gördü ama kalp henüz ekranda bile yoktu. Benin ki böyle senin gittiğinde kalp atışını makinede görürsün sanki :))

inşallah canm sağlıkla sıhhatle gelsinler evlatlarımız. :) Kanaman nasıl oldu? şimdi iyimisin?

Yaw arkadasim dr.un igne yaptirmiyomu sana ? İlac kullanmiyomusun. Hafta sonu 2 gece hastanede yattim ben. Pespese 2 defa 2 ped doldurcak kadar kan bosaldi birden. Hemen acilde aldik solugu. Prolutan igne oldum şıp diye kesti kanamami. 2 posette serum yedim. Bebegim iyi cok sukur. 4. Ve 5. Haftalardada olmustu kanamam. Progestan igne kullaniyodum o zaman hergun. 10. Haftada kesmistik onu.tabletine devam ediyodum. 2 hafta daha haftada bir prolutan igne olucam. Kanaman varken dr.un nasil ise gidebilorsin dedi sana inanamiyorum. Rapor vermemek icin kirk takla atiyolar yaa. Keyfimizden istiyoruz sanki.

Tüp bebek ztn canım benim minikler.o yüzden 3gunde bir proluton iğne oluyordum kanama başlayınca günlük progestAn iğneye döndük.9 gün istirahat verdi.5 gün fln hiçbişey gelmeyince ise gidebilirsin dedi.ama tekrar kanama başlayınca zaten acile gittim kendi dr ma gitmedim. 10 gün daha rapor verdi acildeki dr.kanama bölgesi Olduğunu Söyledi tüp bebek doktorları kanamayı okdr normal karşılıyorlarki.zaten iğneler ilaçlar ve dinlenme tedbir olarak bunlar bundan sonrası Allah à kalmış.yatcaksin iğne olcaksin bol su iceceksin drlarin hepsinin tek söylediği bu.tabi biz okdr zor hamile kalınca kanamanin stresi ömrümüzden ömür götürüyor Rabbim hiç kimseye yaşatmasin.hala hamile olduğumu söylemeye korkuyorum ya düşerlerse birde ahlar vahlarla nasıl uğraşırım diye.

Bu arada sanada geçmiş olsun.inş bidaha hiç kanamam olmaz sorunsuz devam eder hamileliğin.

Sorumu cevaplayabilicek hiç kimse yokmuuuuu

Bende 30 kasımda transfer oldum 22 aralik da keseyi gördüm 5 ocak dada bebeği gördüm kalp atışlarında gördüm dışarı vermedi küçük diye ....yani sana verilen tarihte çok geç değil bence birde sadece keseyi değil bebeğine gorebilirsin belki...

Amin canım.ben işyerine daha hamile olduğumu soylememistim.12 yıldır ilk defa bukdr uzun süredir isyerinde yokum.bana bile tuhaf geliyo:))
Ben söyledim canim ama hastanede çalışıyorum nöbet de tutuyorum benim de 12.senem çok normal tuhaf gelmesi alışkanlıklar işte

Benimkide tüp bebek canim. Iyi bari ilac kullaniyomussun. Bundan sonrasi dedigin gibi yatmak ve allaha birakmak. Ben daha yeni soyledim cevreme. Kanamam olunca mecbur anneme ve kayinvalideme soylemistim ama akrabalar yeni yeni ogreniyolar. 12. Hafta bitsin diye bekledim solemek icin. O yuzden seni cok iyi anliyorum canim. Benim bu 4. Denemem. 3. Denemem 6,5 aylikken erken dogumla sonuclandi. 52 gun kuvezde yasadi oglum. Alamadim kucagima.Nisanda kaybettik. O ahlar vahlari dibine kadar yasadim ve yasattirildim. Simdi herseye korkarak ve temkinli yaklasiyoruz hakli olarak. Rabbim hepimizin bebegine ve bizlere guc versin. Bizleri bebeklerimizle saglikla sihhatle vaktinde biraraya getirsin insallah.

Rabbim ahirette şefaatci eylesin kuzunu sana.çok haklısın kendi acının içinde o psikolojide insanların ahları vahlarini kaldırmak bile insana zaten ikinci bir yük.İnşAllah bu sefer sağlıkla ve sıhhatle zamanında kucağına alırsın tabiki bizlerde.bizim çektiğimiz sıkıntıları sanırım yaşamayan anlayamaz.normal yolla istemediği halde hamile kalan yada 9 ay hiçbir sağlık problemi yaşamadan bebeğini güle oynaya kucağına alanlar keşke bilseler ne kdr çok sukretmeleri gerektigini hep Rabbim sınavlarımizi kolaylaştır diye dua ediyorum.yaşadığımız hersey günahlarımiza kefaret olur inş.suan varmı kanaman hala yatiyormusun sende?

Devam ediyor canım ya ama bugün çok şükür azalmış yarın kontrol var. Sen nasılsın Nasıl gidiyor
Bende iyiyim Allaha sukur
Bende yarin gidiyorum gormeye insallah sorun cikmaz
sabah uyku sersemiyle calar saate uzandim karnimi cok germedim ama korkuyorum biseyoldumu diye Allah korusun bazen unutuyorum hamile oldugumu

Amin canım inşallah en kısa sürede hayırlısıyla atlatırsın. Tekrar çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…