2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Slm.kızlar.geçen btn hafta kanamadan sebeb yattım.kanamam geçtiği için dün is başı yaptım ve sbh ise gider gitmez tekrar başladı ve acile gittik yine 10 gün rapor verdiler.yine yatistayim.çok bunaldim ve korkuyorum 8 haftalık oldu fasulyelerim ama hala kalkamadigim için hiçbir test yaptıramadim.sizler neler yapıyorsunuz ikiz anneleri.

canim benimde 2 embriyo transfer edilmisti ama daha randevu zamanim gelmedi. tespit edilmedi henuz 2 mi 1 mi. pihtilasma testini yaptirdim sadece. yarinda toksoplazma testi yaptircam .bende kanama yok cok sukur. ama arada cok fena sanci giriyor. boyle sol tarafima batma gibi. bazende komple adet yada gaz sancisi gibi ayni anda bel agrisi da oluyor. biraz uzaninca geciyor. transferin 2. haftasindan beri calisiyorum. iyi de oluyor cabuk geciyor gunler. ama sen dikkat et cok doktorun yat demis. raporunda var nasılsa. endise etme sen elinden geleni yaptiktan sonra gerisi tevekkül. kitap oku film izle kafandan kotu dusunceleri at.

Öyle yapmaya çalışıyorum canım ama işte korkusu yetti bana(inş hiç problemsiz devam eder hamileliğin seninde.ben daha kan testlerinin hiçbirini yaptırmadim.kanamam tamamen kesilince birikı saatliğine çıkıp yaptıracağım.

Canimmm insallahhhhh gecer kanaman icini refah tut yatmak beklemek cok zor ama sonu guzell olacak inslalah o yüzden bebislerimiz icin katlaniyoruz herseye.benimde 9.haftam ikizlerim var hersey yolunda gidiyor sok sukur benim.cok bulanti ve kusma var cok zorlaniyorum

Kızlar size birşey sormak istiyorum, bugün kontrole gittik kalp atışlarını gördüm diğer durumlarında iyi ama gelişim bir hafta geriden gözüküyomuş şu anda....aranızda böyle bir durumla karşılaşan yada duyan var mı...etrafımdaki insanlar bşk olmaz arayı kapatır diyorlar ama ben yinede biraz üzgün ve endişeliyim

Canim cok geçmiş olsun. Kac haftalikken başladı kanaman ne kadar sürdü

Amin canım inş geçer. İnş seninde mide bulantıların biran önce geçer komple problemsiz gebelik geçirirsin.

Canim cok geçmiş olsun. Kac haftalikken başladı kanaman ne kadar sürdü
7.haftada başladı şimdi 8+5 im.ayın 26 sında ilk kanama başladı iki gün aktif kanama sürdü.parça fln düştü.sonraki 7 gün durdu arada minik lekeler vardı ama kasık ağrım hep vardı. Dr ise gidebilirsin deyince dün ise başladım ama bir saat kalamadim acile zor yetistimbuseferde dün bugün kanamam devam etti şimdi durdu gibi.10 gün raporum var.dünkü ultrasonda bebeklerin alt tarafında kanama bölgesi var dedi dr.inş haftaya kdr kurur

çok geçmiş olsun canım Rabbim miniklerini sana bağışlasın inşallah bol bol dua et :)) aaahhh o iş güç yok mu çalışsan bi türlü çalışmasan bi ben de çalışıyorum stresi bile yetiyor

Canım selam. Çok geçmiş olsun. Bunalmakta haklısın ancak yinede olumsuz şeyler düşünerek geçirme derim ben. O zaman bebeklerinde hiisederler bence. Sevdiğin filimleri izle, kitap okuyabilirsin, ne biliyim işte çalışırken ne yapamıyorsan. Test derken neyi kast ediyorsun Ben sağlık ocağına kayıt yaptırırken kan aldılar, demir vs birsürü şeye baktılar. ANcak doktora henüz gitmedim. Bugün ilk randevum. Zaten her sağlık ocağında da yapmıyorlarmış. Bence içini ferah tut. Zaten 8. hafta civarı ilk kontrol yapılıyor diye biliyorum ben.

Devami gelmez insaalh canım benim de 5. Haftada başladı cumadan beri hafta sonu lekelenme şeklindeydi 3 gündür fazlalasti tekrar rabbim yardımcımız olsun inşallah

Devami gelmez insaalh canım benim de 5. Haftada başladı cumadan beri hafta sonu lekelenme şeklindeydi 3 gündür fazlalasti tekrar rabbim yardımcımız olsun inşallah
Tekrar doktora gttnmi kanaman için numarası varsa arasan fazlalaştysa bence doktora gozukmen gerek

Cuma gideceğim canım o gün çağırdı pıhtı seklinde düşerse gel dedi. Ilaclarida alıyorum duzenli niye geçmedi tedirginim
Hangi foruma girsem hamileler kanama geçiriyor korkma o yüzden allahım inşallah bebeğni kucağna almayı nasip etsin

Amin canım.ben işyerine daha hamile olduğumu soylememistim.12 yıldır ilk defa bukdr uzun süredir isyerinde yokum.bana bile tuhaf geliyo:))

Sgl canım.öyle yapmaya çalışıyorum.bolbol dua okuyorum bebislerime.ben daha sağlık ocağına gitmedim dr um yaptırmam gereken testleri verdi ama yaptıramadan kanamam başladı.cumaya iyi olursam gidip yaptırmak istiyorum.tiroit hastasıda olduğum için kontrol ettirmek lazım. Rabbim başka dert vermesin diyorum.

Rabbim kolaylik versin canım çok zor çok iyi anlıyorum seni.ama hiç kalkma yerinden olumsuz düşünme kendini kasma kasildikcà benim kanamam da çoğaldı ağrıylâ birlikte.inş en kisa surede kesilir.bizde hamileligimizin tadını çıkarırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…