2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Canim bnde dedim pıhtılaşma testi yapalım öyle kullanım diye dr bana hamileyken pek sağlıklı sonuç vermez dedi yine de yaptrcam sagolasin

merhaba, bu ilacı fitil olarak kullanırken herkes aynı şeyi yaşamıştır heralde ilk etapta. bende ilk seferlerde aynı şeyleri yaşadım ancak daha ileri itmeye çalıştım ve artık geri gelmiyor. Biraz önce bırakıyor olabilirsin.

Canım merhaba, ben geçen hafta ilk kontrolüme gittim. Şimdilik bir problem yok ancak daha çok erken herşey için. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Sende en kısa sürede atlatır normal hayatına dönersin hayırlısıyla inşallar. :)

Kızlar ben 7. Haftadan beri iştahsızlık bulantı yaşamaya başladım yemek yemek işkence gibi geliyor kendime çok kızıyorum decavit içiyorum aka hemen midem bulanmaya başlıyor canım çok sıkılıyor kızlar

Canim sen cinsiyeti öğrendinmi

Bulantı bilekligi kullandinmi cnm ise yario diyolar bilmiom

Amin canım inşallah.kanama bitti kahverengi akıntıya döndü.inş enkisa sürede oda gecer.senin adınada sevindim inşallah tüm hamileliğin sıkıntısız musmutlu gecer

Kızlar ultrason kağıdında Bebeğinizin haftası farklı Görünüyor mu?

Yok kullanmadım nerden alabilirim her eczanede var mıdır?bu arada cinsiyet için 18 ocak ta randevu verdi inşallah o zaman belli olur
Bilmiom cnm ya çok şükür bnm öyle aşırı bulantı yok ama olanlar dan duydum bnde 2016 ağustos anneleri topigi n de yaziodu kızlar. Bu arada ultrason da bnm minik 4 5 gün geri de gözüküyor canım dr normal dedi senin minik nasıl

Amin canım inşallah.kanama bitti kahverengi akıntıya döndü.inş enkisa sürede oda gecer.senin adınada sevindim inşallah tüm hamileliğin sıkıntısız musmutlu gecer
Kanama bölgen de artma var mi canım. Benim artmış dedide. Hangi ilaçları kullanıyorsun

Kızlar kan pihtilasmasi için test yaptırdınız mi ? Eğer öyle sıkıntım varsa diye korkuyorumm sizler ne yaptınız kan sulanadirici igneye devam ediyormusunuz.

Ya kızlar benm başm çok ağrıyor bide bacakalrm hamileligin de böyle vas ağrısı yaşayan oldu mu bide bildgnz bsey var mı bitkisel bi şey yada bi yöntem geçirebilmem icinn

Canim bende 10.haftamdayin 6 haftadan beri bulanti kusma cok kötüydüm.doktor bileklik önerdi ama hicbir faydasini görmedim.suan bir ilac kullaniyorum NUSEMA diye sabah ogle aksam ac karnina iciyorum 3 gündur cok iyiyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…