- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi almina 5461
-
Canim bnde dedim pıhtılaşma testi yapalım öyle kullanım diye dr bana hamileyken pek sağlıklı sonuç vermez dedi yine de yaptrcam sagolasinKendine iyi bir Jinekolog bul. Bütün kontrolleri orda yaptir. Tüp Bebek doktoru hamilelikte ilgilenmiyor.progestan 12. Haftaya kadar. Hibor kan sulandırıcı galiba. Onu kan tahlili sonucu doktor karar veriyor. Diğerlerini ben kullanmıyorum
Ben yaptırıyorum ona göre iğneye şimdilik devamCanim bnde dedim pıhtılaşma testi yapalım öyle kullanım diye dr bana hamileyken pek sağlıklı sonuç vermez dedi yine de yaptrcam sagolasin
Hmm kalp atışları ni da duy die ole verdiler herlde ben bekleyemem o kadar zaten en azndan keseyi bari göreyimorayı bilmiyorum canım, ben şişli memorialde tedavi gördüm, 7. Haftada git dediler. Merakda ediyorum.
Canim cevabin icin tesekkur ederim icimi rahatlattin :)Oluyo canım hemde bazen baya koyu sarı oluyo bazen açık sarı dr koku kaşınma olmadığı sürece bişe olmaz hamilelikten dedi bi çok arkadaşla da oluyo koku yoksa problem yok dr un bana dedine göre
Ne demek cnm ama istiyorsan idrar tahlili de yaptırabilir sin enfeksiyon varmi diye daha çok rahatlarsinCanim cevabin icin tesekkur ederim icimi rahatlattin :)
arkadaşlar merhaba.6+5 haftalık hamileyim.günde 3 kere progestan fitil ve estrofem kullanıyorum.vajinal fitili kullandıktan sonra yaklaşık 1 saat yatmaya çalışıyorum ama çalıştığım için bu pek de mümkün olmuyor.Bazen sadece krem gibi geri geliyor.ama bugün 1 saat dinlenmeme rağmen hiç erimeden geri geldi ayağa kalkınca.acaba etki ediyor mudur diye endişeliyim.aynı şeyi siz de yaşıyor musunuz?
Mrb Kızlar evde yattiğim için sanırım en Online olan benim.başlarda yazan hamişlerin sesleri hiç çıkmıyor:) nasıl gidiyor hamilelik bebisleriniz iyimi bir ses verin neler yapıyorsunuz.benim gibi ikizlerde kanama yaşayanlar varmı.
Canim sen cinsiyeti öğrendinmiKızlar ben 7. Haftadan beri iştahsızlık bulantı yaşamaya başladım yemek yemek işkence gibi geliyor kendime çok kızıyorum decavit içiyorum aka hemen midem bulanmaya başlıyor canım çok sıkılıyor kızlar
Bulantı bilekligi kullandinmi cnm ise yario diyolar bilmiomKızlar ben 7. Haftadan beri iştahsızlık bulantı yaşamaya başladım yemek yemek işkence gibi geliyor kendime çok kızıyorum decavit içiyorum aka hemen midem bulanmaya başlıyor canım çok sıkılıyor kızlar
Amin canım inşallah.kanama bitti kahverengi akıntıya döndü.inş enkisa sürede oda gecer.senin adınada sevindim inşallah tüm hamileliğin sıkıntısız musmutlu gecerCanım merhaba, ben geçen hafta ilk kontrolüme gittim. Şimdilik bir problem yok ancak daha çok erken herşey için. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Sende en kısa sürede atlatır normal hayatına dönersin hayırlısıyla inşallar. :)
Amin canım inşallah.kanama bitti kahverengi akıntıya döndü.inş enkisa sürede oda gecer.senin adınada sevindim inşallah tüm hamileliğin sıkıntısız musmutlu gecer
Bulantı bilekligi kullandinmi cnm ise yario diyolar bilmiom
Bilmiom cnm ya çok şükür bnm öyle aşırı bulantı yok ama olanlar dan duydum bnde 2016 ağustos anneleri topigi n de yaziodu kızlar. Bu arada ultrason da bnm minik 4 5 gün geri de gözüküyor canım dr normal dedi senin minik nasılYok kullanmadım nerden alabilirim her eczanede var mıdır?bu arada cinsiyet için 18 ocak ta randevu verdi inşallah o zaman belli olur
benim de ultrason kağıdında iki gün önde yazıyodu normalden.Kızlar ultrason kağıdında Bebeğinizin haftası farklı Görünüyor mu?
Kanama bölgen de artma var mi canım. Benim artmış dedide. Hangi ilaçları kullanıyorsunAmin canım inşallah.kanama bitti kahverengi akıntıya döndü.inş enkisa sürede oda gecer.senin adınada sevindim inşallah tüm hamileliğin sıkıntısız musmutlu gecer
Canim bende 10.haftamdayin 6 haftadan beri bulanti kusma cok kötüydüm.doktor bileklik önerdi ama hicbir faydasini görmedim.suan bir ilac kullaniyorum NUSEMA diye sabah ogle aksam ac karnina iciyorum 3 gündur cok iyiyimmKızlar ben 7. Haftadan beri iştahsızlık bulantı yaşamaya başladım yemek yemek işkence gibi geliyor kendime çok kızıyorum decavit içiyorum aka hemen midem bulanmaya başlıyor canım çok sıkılıyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?