2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

İkiz gebelikte illede kanama olıyormu ben de ikizlere hamileym 7 haftalğm şuana kadar hiç Bi problemim olmadı allahıma şukurler olsn bi crinone jel bugünlerde topak beyaz olarak geri geliyor sorun olurmu ki
Yok canım ille kanama leke olur diye bişey yok.benimki düşük riski olduğu için kanama var.ikiz gebelikler kolay geçmiyor daha çok dikkat etmek gerekiyor ama sonuç olarak çok çok rahat geçirenler de var.crinone jel beyaz geri gelmesi normal dr fazlası geri gelir demişti.benim üçüzler doğum yapan arkadaşım var.bikere olsun lekesi bile olmadan 30.haftaya kdr çalıştı.sen iyi örnekleri gör:)))

Bende korkumdan hep uzanıyorm dinlenmedeym aman bişey olmasın diye

Kizlar merhaba araniza yeni katiliyorum .. 4 yil olmak uzere olan evliligimde bir dış gebelik ve bir basarisiz tup bebek deneyimi sonunda 5. Gün blastokist denilen 2 dondurulmus embriyolarimla hamile kaldim sukurler olsun beta hcg 938 cikti 12. günde .. Rabbimm isteyen bu uğurda çaba sarfeden herkese nasip etsin insaAllah .. beklemesi en cok zor sureclerden biri gercektende..
Yalniz sizin yorumlarinizi okudum dikkatimi çeken benden 2 gün sonra duzenli yukseliyomu diye beta hcg istemedi doktorum.. sormadigim icin tereddute dustum simdi .. ikiz diye ümit edip hayallerimi ona gore kuruyorum ama korkuyorum tabi bende sizler gibi onlara bisey olacak diye.. sizce bende betabhcg istememesi normal mi ?

Ne guzel ya arkadasim, senin zaten baya yuksek cikmis ya o yuzdendir belki de !

Sen yinede baktr bence önceden dış gebelğin varmış nolur nolmaz bu değerlerlede ikiz gbi ama belli olmuyor benm de yuksekti betam ilk muayeneye gttğmde tek kese vardı tabi sonra ikinci kesede eklendi ama doktor teklerdede böyle yüksek beta olabiliyor demişti

Kızlar benmde inş ikizlerim olucak bakalım kese leri gördük bugün allah isteyen Hereke nasip etsin haftaya kalp atışları ni da duyarım inş :)
hayırlı evlatların olsun canım sağlıkla sıhhatli kucağına al :) seninde 26 aralık transferi demi. Bende cuma gitmeye karar verdim. Alttan mı baktı, kan falan verdin mi tekrar?

İkiz gebelikte illede kanama olıyormu ben de ikizlere hamileym 7 haftalğm şuana kadar hiç Bi problemim olmadı allahıma şukurler olsn bi crinone jel bugünlerde topak beyaz olarak geri geliyor sorun olurmu ki
valla ben de şu ana dek hiç bi sıkıntı olmadı canım Allaha şükürler olsun. Ama tek derdim ikisi de sağlıkla gelişecek mi bakalım hayırlısı artık. Jel herkeste aynı şekilde oluyor dert etme

maşallah ikinize de tebrik ediyorum RABBİM DEVAMINI NASİP ETSİN İNŞALLAH..Kızlar beta hcg değerlerinizi yazabilirmisiniz..merak ediyorumn acaba benimki de ikiz mı diye..cumaya kese görmeye gidicem...

hayırlı evlatların olsun canım sağlıkla sıhhatli kucağına al :) seninde 26 aralık transferi demi. Bende cuma gitmeye karar verdim. Alttan mı baktı, kan falan verdin mi tekrar?
Yok canm karndan baktı aynen 26 sndan ya bu aksam kahverengi lekelendim bole olan var mı 5. Haftamdaym bsey mi oldu die çok korkuyorum

Ya canm neler yaşadın hamile kaldigindan beri bende İkizlere hamileyim ama daha.çok yeni 5. Haftalgm bugün kese leri gördük ama bu aksam biraz ağrım ve hafif kahverengi lekelenmem var düşük mu yapıyorum acaba neden bole oldu ki

kızlar merhaba, bana yarın 3. gün embriyosu transfer edilecek. 3. gün embriyosu transfer edilip aranızda hamile kalan var mı?

Tabiki var. Olmazmı birsürü insan vardır ancak bende varım. 2 tane 3. gğn emb.transfer edildi ve şuan ikizlere hamileyim :) İnşallah senin içinde en hayırlısı neyse o olsun. Başarılar :)

Yok canm karndan baktı aynen 26 sndan ya bu aksam kahverengi lekelendim bole olan var mı 5. Haftamdaym bsey mi oldu die çok korkuyorum
benim geçen pazar pembemsi jel geldi biraz, ama iki üç gündür adet sancısı gibi sancılarım var. İnşallah yerleşme kanamasıdır

canım 6. hafta sonuna kadar hiç hamile gibi değildim. 7. haftada birden bulantılarım başladı 10. hafta sonuna kadar yoğun devam etti bu hafta biraz rahatladım. onun dışında hafif bel ve kasık ağrılarım oluyor arada. lekelenmem hiç olmadı ama crinone jel adet dönemime yakın kahverengimsi renkte geri geldi bazen ben bunu lekelenme sayıyorum. şimdilik durum böyle 2 hafta sonra kontrolüm var. umarım hamileliğimiz güzel geçer ikiz annesi olmak harika ama bir okadar da korkutucu. bu arada lekelenme oluyor çoğu kişide ama bana doktor biri düşerse lekelenme olabilir demişti. sen yine de içini ferah tut biri düşse de diğerini etkilemezmiş. bir sonraki randevunda belli olur zaten.

7hafta 2gunluk olduk aynen dediğin gbi dundn beridr mide bulantısı yedğimi çıkartma halsizlik başladı yedğmi çıkartrken biraz zorlanma ve karın rahm bölgesinde sarsılma kasılma gbi oluyor malum kiloluyum yağlardan galiba bebeklere zararı olurmu bugun yine yedğmi çıkarttm

Valla bilmiyorum canım ama ben sabahları öyle bir öğürüyorum ki karnım feci kasılıyo bir şey olmadı bana çok şükür. zaten elimizde olan bir durum değil maalesef hamileliğin doğasında var.

Kizlar bende hamileligimin 4+6 haftasindayim dun aksam ilk defa ne yediysem 3 defa istifar ederek ne varsa cikardim sonra rahatladim ve kerede ishal gibi tuvalete ciktim bu sabah yine hafiften bulantim oldu kahvalti yapinca gecti sizce bulantilarim mi basladi daha erken degilmi bulanti icin

Valla bilmiyorum canım ama ben sabahları öyle bir öğürüyorum ki karnım feci kasılıyo bir şey olmadı bana çok şükür. zaten elimizde olan bir durum değil maalesef hamileliğin doğasında var.
Bebeklere zararı olmaz inşallah

kişiden kişiye değişiyo erken aslında ama belli de olmaz bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…