- 14 Ocak 2014
- 326
- 198
- 53
- Konu Sahibi almina 5461
-
Bilmiom cnm ya çok şükür bnm öyle aşırı bulantı yok ama olanlar dan duydum bnde 2016 ağustos anneleri topigi n de yaziodu kızlar. Bu arada ultrason da bnm minik 4 5 gün geri de gözüküyor canım dr normal dedi senin minik nasıl
benim de ultrason kağıdında iki gün önde yazıyodu normalden.
Kızlar kan pihtilasmasi için test yaptırdınız mi ? Eğer öyle sıkıntım varsa diye korkuyorumm sizler ne yaptınız kan sulanadirici igneye devam ediyormusunuz.
Canim bende 10.haftamdayin 6 haftadan beri bulanti kusma cok kötüydüm.doktor bileklik önerdi ama hicbir faydasini görmedim.suan bir ilac kullaniyorum NUSEMA diye sabah ogle aksam ac karnina iciyorum 3 gündur cok iyiyimm
Canim direk mi gittin nerde yaptırdın ne kadar tuttu.Benim de 6.haftalarda 2 gün gerideydi açıkçası canım sıkılmış ti ama normalmis ilk aylarında tutmazmis günler 9.haftalara yeni gitmistik 10 haftalik göründü çok sasirdik yani ilk 3 ay olabiliyor inşallah sağ salim kucagimiza aliriz...
Suan benim normal görünüyor yani ilk 3 ay degisiklik görülüyor ama bende çok tereddüt etmiştim.
Ben tedavi öncesi yaptirmistim benim 2 genimde sıkıntı çıktı mthfr geni heterezigot çıktı ben yinede clexan 0.4 kan sulandirici kullanıyorum
Benim.yemek aklima gelince kusuyodum ben yiyemiyodum ki yemek cok zor böle ilaci sen yinede danis ama türkiyede varmi bilmiyorum ben yurtdisndayim bi zarari yok ilacin vitaminlerden oluyorBu ilacı ilk kez duydum bende dr ma danışayim kullanayim bu ara yemek yerken bi anda yemekten tiksiniyorum sofradan kendimi zor atıyorum sende yemek yerken benim gibi oluyormusun bu ilac inşallah bunada iyi gelir
Geçmiş olsun. Kanamanın durması icin ne kullandin? Hastanedemisin?Amin canım inşallah.kanama bitti kahverengi akıntıya döndü.inş enkisa sürede oda gecer.senin adınada sevindim inşallah tüm hamileliğin sıkıntısız musmutlu gecer
Premis ilacını eczaneden sor dene. Vitamin ama bulantiyi önlüyormus. Sigorta karşılamıyor. 39 lira felanKızlar ben 7. Haftadan beri iştahsızlık bulantı yaşamaya başladım yemek yemek işkence gibi geliyor kendime çok kızıyorum decavit içiyorum aka hemen midem bulanmaya başlıyor canım çok sıkılıyor kızlar
Cok geçmiş olsun. Kanamanın durması icin ne kullandin?Amin canım inşallah.kanama bitti kahverengi akıntıya döndü.inş enkisa sürede oda gecer.senin adınada sevindim inşallah tüm hamileliğin sıkıntısız musmutlu gecer
Canım sorma bugün kontrole gittim kanama bölgeleri varmış tekde değil. Küçülmemis benimdeKanama bölgen de artma var mi canım. Benim artmış dedide. Hangi ilaçları kullanıyorsun
Sglsn.Progestan iğne günde iki ampul.birde kan sulandırıcı iğne günde bir.gerçi kanama durdu buseferde çok yoğun kahverengi akıntı var kanama bölgeleri kurumamiş hala duruyorlar her An aktif kanama da başlayabilirCok geçmiş olsun. Kanamanın durması icin ne kullandin?
ilacı ben de kullandım tam kesmiyo ama azaltıyo biraz premesis adı vitamin takviyesi gibi bişeyBu ilacı ilk kez duydum bende dr ma danışayim kullanayim bu ara yemek yerken bi anda yemekten tiksiniyorum sofradan kendimi zor atıyorum sende yemek yerken benim gibi oluyormusun bu ilac inşallah bunada iyi gelir
Bende tekrar persembe gideceğim. Pazartesi daha iyi olsun diye profa gittim kan sulandiriciyi kesmemi söyledi kanama olunca kan sulandirici kullanilmazmis fazlalastirirmis. Kontrole gittiginde sor bi doktoruna istersen. Gerci kestim igneyi ama hala kanamam devam ediyor. Sukur iyi olsunda bebeklerin masallah benimkinin gelisimide guselmis:)Canım sorma bugün kontrole gittim kanama bölgeleri varmış tekde değil. Küçülmemis benimde10 gün daha rapor yazdılar haftaya salı tekrar bakıcak.ama.bebişler iyi çok şükür.inş dayanır meleklerim bu duruma ben progestAn iğne günde iki ampul kan sulandırıcı iğne hergün göbekten.magnezyum kasılmalar için.bu arada 3 günde Endol verdiler kasılmaları kesmek için.folik âsit ve test sonuçlarımda kansizlik olduğu için günde iki tane kan hapı. Ben tiroid hapida kullanıyorum bu arada.
Ooooo inşallah düzelir. Hastanede misin?Sglsn.Progestan iğne günde iki ampul.birde kan sulandırıcı iğne günde bir.gerçi kanama durdu buseferde çok yoğun kahverengi akıntı var kanama bölgeleri kurumamiş hala duruyorlar her An aktif kanama da başlayabilir
Canim direk mi gittin nerde yaptırdın ne kadar tuttu.
Premis ilacını eczaneden sor dene. Vitamin ama bulantiyi önlüyormus. Sigorta karşılamıyor. 39 lira felan
ilacı ben de kullandım tam kesmiyo ama azaltıyo biraz premesis adı vitamin takviyesi gibi bişey
Yok evde dinleniyorum.amin inşallah.Ooooo inşallah düzelir. Hastanede misin?
Maşallah barekallah arkadaşım.Rabbim ikisinede sağlık sıhhat versin.ileriki haftalarda yakaliyormus ikizler birbirini içini ferah tut.benim ikizlerimde 9+4oldu.ama kanamadan sebeb yatıyorum. İnş bende en kisa surede atlatirim bu riskli durumu.benide dualarınıZa dahil edin.selam arkadaşlar bugün kontrolüm vardı ikizlerim duruyor maşallah ikisinin de kalbi atıyor gelişimlerine devam etmişler ama hala aralarında bir hafta var. biri normalde 4 gün ileride diğeri de 3 gün geride. öndeki doktorum geriden gelen düşer demişti ama çok şükür hareket ettiğini bile gördüm bugün. iki hafta sonra tekrar gideceğim bakalım hayırlısı.diğer ikizler ne durumda merak ediyorum. sevgiler herkese...
Bekliyorum canimkızlar merhaba, bana yarın 3. gün embriyosu transfer edilecek. 3. gün embriyosu transfer edilip aranızda hamile kalan var mı?
İkiz gebelikte illede kanama olıyormu ben de ikizlere hamileym 7 haftalğm şuana kadar hiç Bi problemim olmadı allahıma şukurler olsn bi crinone jel bugünlerde topak beyaz olarak geri geliyor sorun olurmu kiMaşallah barekallah arkadaşım.Rabbim ikisinede sağlık sıhhat versin.ileriki haftalarda yakaliyormus ikizler birbirini içini ferah tut.benim ikizlerimde 9+4oldu.ama kanamadan sebeb yatıyorum. İnş bende en kisa surede atlatirim bu riskli durumu.benide dualarınıZa dahil edin.
Rabbim yüzümüzü güldürsün inş. yarından itibaren ben de bekleme sürecine giricem..Bekliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?