2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Yok canm karndan baktı aynen 26 sndan ya bu aksam kahverengi lekelendim bole olan var mı 5. Haftamdaym bsey mi oldu die çok korkuyorum
Canım pıhtı seklinde değilse korkma dedi doktorum düşük leke olarak olmazmış inşallah benim 12 gündür aktif kırmızı devam ediyor arada da lekelenme var. Ama yinede doktorunu ara muhakkak belki iğne falan yaptırmanı tavsiye eder.

bende 5. Haftadayım aynen öncekigün akşam sabah öyle bir çıkardımki resmen yediğimin 5 katı. Ama bugün bişey yok. Üşüttüm mü acaba diyorum.

bende 5. Haftadayım aynen öncekigün akşam sabah öyle bir çıkardımki resmen yediğimin 5 katı. Ama bugün bişey yok. Üşüttüm mü acaba diyorum.

Bende oyle sandim ilk basta ama bugun sabah hafif bi bulanti oldu kahvaltidan sonra gecti belkide bulantilarimiz basladi diye dusunuyorum 4 haftadan sonra baslayabiliomus nette okuduklarima gore.. insaAllah tek oyle olsun da baska bisey olmasin

İnş canm ya sağlıklı olsunlarda zaten haftaya kalp atışları için gidicez bakalım o zaman belli olr inş artmaz kanamam allah kolaylik versn hepimize

Tabiki var. Olmazmı birsürü insan vardır ancak bende varım. 2 tane 3. gğn emb.transfer edildi ve şuan ikizlere hamileyim :) İnşallah senin içinde en hayırlısı neyse o olsun. Başarılar :)
Çok teşekkürler canım. Bana da 2 tane embriyo trasfer edildi. Rabbim sağlıcakla kucağina almayı nasip etsin. Darısı da bize olsun inş :)

kızlar merhaba.çarşamba günü kontrole gittiğimde doktor estrofemi tamamen kesmemi söyledi.ancak bazı yorumlarda azaltarak bırakıldığını okudum.birden kesmenin acaba herhangi bir zararı var mıdır?bu konuda bilgisi olan var mı?

Aradm hiç iğne falan bsey demedi kahverengiy se sorun yok dedi artarsa gelirsin muayene ye dedi bakalım zaten azaldı Baya olmaz inş tekrar

Hayırlı olsun canım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cok sevindim canim hadi insaAllah bende heyecanla persembeyi bekliyorum insaAllah bende mercimeklerimin keselerini gorebilirim ☺☺
çok Sağolun arkadaş inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuştuk haberlerini de paylaşmak nasip olur

Slm kızlar sesiniz çıkmıyor ne alemdesiniz.hamişlik nasil gidiyor.ben 10 gün daha raporluyum kahverengi akıntılarım Son gaz devam ediyor Rabbim hepimize sağlıklâ sihhatle bebeklerimizi kucağımiza almayi nasib etsin.

Ya kızlar benmde lekelenmem devam ediyor ama ayrıyetten bana ne iğne verdi nede progestani cogaltmami söyledi ne yapsam pazartesi gtsem mi ki muayene ye falan

İnşallah hepimiz.de bebişlerimizi kucağmıza alırz allahım annelği tatdrsın inşallah

Ya kızlar benmde lekelenmem devam ediyor ama ayrıyetten bana ne iğne verdi nede progestani cogaltmami söyledi ne yapsam pazartesi gtsem mi ki muayene ye falan
Sizlern normal tup bebekle mi tuttu yoksa pgt rahm çizme yontemleriylemi

Canım senin tüp bebek değilmi???zaten 12.haftaya kdr progestAn iğne yada proluton depot vermiş olması gerekirdi.dinlen çok fazla kalkma ve bol sıvı tüket.doktorlar kahverengi lekeden korkmuyor ama sen yinede tedbirini al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…