- Konu Sahibi almina 5461
-
Canım pıhtı seklinde değilse korkma dedi doktorum düşük leke olarak olmazmış inşallah benim 12 gündür aktif kırmızı devam ediyor arada da lekelenme var. Ama yinede doktorunu ara muhakkak belki iğne falan yaptırmanı tavsiye eder.Yok canm karndan baktı aynen 26 sndan ya bu aksam kahverengi lekelendim bole olan var mı 5. Haftamdaym bsey mi oldu die çok korkuyorum
bende 5. Haftadayım aynen öncekigün akşam sabah öyle bir çıkardımki resmen yediğimin 5 katı. Ama bugün bişey yok. Üşüttüm mü acaba diyorum.Kizlar bende hamileligimin 4+6 haftasindayim dun aksam ilk defa ne yediysem 3 defa istifar ederek ne varsa cikardim sonra rahatladim ve kerede ishal gibi tuvalete ciktim bu sabah yine hafiften bulantim oldu kahvalti yapinca gecti sizce bulantilarim mi basladi daha erken degilmi bulanti icin
bende 5. Haftadayım aynen öncekigün akşam sabah öyle bir çıkardımki resmen yediğimin 5 katı. Ama bugün bişey yok. Üşüttüm mü acaba diyorum.
İnş canm ya sağlıklı olsunlarda zaten haftaya kalp atışları için gidicez bakalım o zaman belli olr inş artmaz kanamam allah kolaylik versn hepimizecanım 6. hafta sonuna kadar hiç hamile gibi değildim. 7. haftada birden bulantılarım başladı 10. hafta sonuna kadar yoğun devam etti bu hafta biraz rahatladım. onun dışında hafif bel ve kasık ağrılarım oluyor arada. lekelenmem hiç olmadı ama crinone jel adet dönemime yakın kahverengimsi renkte geri geldi bazen ben bunu lekelenme sayıyorum. şimdilik durum böyle 2 hafta sonra kontrolüm var. umarım hamileliğimiz güzel geçer ikiz annesi olmak harika ama bir okadar da korkutucu. bu arada lekelenme oluyor çoğu kişide ama bana doktor biri düşerse lekelenme olabilir demişti. sen yine de içini ferah tut biri düşse de diğerini etkilemezmiş. bir sonraki randevunda belli olur zaten.
Çok teşekkürler canım. Bana da 2 tane embriyo trasfer edildi. Rabbim sağlıcakla kucağina almayı nasip etsin. Darısı da bize olsun inş :)Tabiki var. Olmazmı birsürü insan vardır ancak bende varım. 2 tane 3. gğn emb.transfer edildi ve şuan ikizlere hamileyim :) İnşallah senin içinde en hayırlısı neyse o olsun. Başarılar :)
Çok teşekkürler canım. Rabbim yüzümüzü güldürsün inş. Sizden de böyle cvp alınca daha çok içime umut doluyor :)Canım benim ki 3. gün embriyosu şükür tuttu darısı devamına ve sana inşallah.
Çok teşekkürler canım. Bana da 2 tane embriyo trasfer edildi. Rabbim sağlıcakla kucağina almayı nasip etsin. Darısı da bize olsun inş :)
Aradm hiç iğne falan bsey demedi kahverengiy se sorun yok dedi artarsa gelirsin muayene ye dedi bakalım zaten azaldı Baya olmaz inş tekrarCanım pıhtı seklinde değilse korkma dedi doktorum düşük leke olarak olmazmış inşallah benim 12 gündür aktif kırmızı devam ediyor arada da lekelenme var. Ama yinede doktorunu ara muhakkak belki iğne falan yaptırmanı tavsiye eder.
Cok sevindim canim hadi insaAllah bende heyecanla persembeyi bekliyorum insaAllah bende mercimeklerimin keselerini gorebilirim ☺☺bugün dr gittim Elhamdülillah 2 tane kese var :) haftaya kalp atışlarınıda duyarız inşallahç
Insallah canım artmaz aman göstermesin RabbimAradm hiç iğne falan bsey demedi kahverengiy se sorun yok dedi artarsa gelirsin muayene ye dedi bakalım zaten azaldı Baya olmaz inş tekrar
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahbugün dr gittim Elhamdülillah 2 tane kese var :) haftaya kalp atışlarınıda duyarız inşallahç
Senin kanaman kesildi mi canm herşey yolundadır inşallahHayırlı olsun canım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok Sağolun arkadaş inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuştuk haberlerini de paylaşmak nasip olurCok sevindim canim hadi insaAllah bende heyecanla persembeyi bekliyorum insaAllah bende mercimeklerimin keselerini gorebilirim ☺☺
İnşallah hepimiz.de bebişlerimizi kucağmıza alırz allahım annelği tatdrsın inşallahSlm kızlar sesiniz çıkmıyor ne alemdesiniz.hamişlik nasil gidiyor.ben 10 gün daha raporluyum kahverengi akıntılarım Son gaz devam ediyorRabbim hepimize sağlıklâ sihhatle bebeklerimizi kucağımiza almayi nasib etsin.
Sizlern normal tup bebekle mi tuttu yoksa pgt rahm çizme yontemleriylemiYa kızlar benmde lekelenmem devam ediyor ama ayrıyetten bana ne iğne verdi nede progestani cogaltmami söyledi ne yapsam pazartesi gtsem mi ki muayene ye falan
Canım senin tüp bebek değilmi???zaten 12.haftaya kdr progestAn iğne yada proluton depot vermiş olması gerekirdi.dinlen çok fazla kalkma ve bol sıvı tüket.doktorlar kahverengi lekeden korkmuyor ama sen yinede tedbirini al.Ya kızlar benmde lekelenmem devam ediyor ama ayrıyetten bana ne iğne verdi nede progestani cogaltmami söyledi ne yapsam pazartesi gtsem mi ki muayene ye falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?