2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Benimde hala kahverengi leke şeklinde yatıyorum bakalım cuma kontrol var.ben hala kullanıyorum cleaxani.ben testte yaptırmadim pıhtılaşma.ama bırakmadan yaptırmak istiyorum.sende dikkat et lütfen pıhtılaşma varsa iğneyé devam etmek lazım.hayırli haberlerini bekliyorum inş.

Embriyolar 3.gune geldğinde zarar vermeden genetiklerine bakılıyor sağlıklı çıkanlar transfer ediliyor evet sağlıklı olmayanlarda imha ediliyor benm 8 taneden 3 tane çıkmıştı ve genetik problemimiz yok sadece bende pko var eşimin de sperm ileri hareketlilği duşuktu yani her dollenen sağlıklı olmazmış doktor oyle demişti

Bizim dondurulmuş iki embriyomuz var sadece dr onlar için iyi kalitede demişti...ama düştükten sonra onlar için testte yapabileceğini söyledi..bekliyoruz bakalım nolucak

İnternette yazdığına göre 3. Gün bakılınca embriyolar zarar görüp düşük yapma ihtimali arttığından bu yöntem yerine çoğu yer artık 5. Gğne gelmiş blast embriyolara test yapıyormuş.

Benm ebriyolar 3.gun gtmişlerdi sorun olurmu ikiz bekliyorum allahıma şukurler olsn şuana kadar herşey yolunda
canım olmaz allahın izniyle sadece forumda arkadaşımızın başına gelen olaydan sonra sebebini anlamakta yardımcı olmak adına dün okuduğum yazıyı paylaştım. benim de pek bilgim yok dün forumda okuduktan sonra üstüne bu yazı denk geldi paylaşmak istedim. umarım arkadaşımızda en kısa zamanda sağlıkla bebeklerine kavuşur...

Canım merhaba, sen 2 li testini yaptırdın mı? yaptırdıysan hangi haftanda gelmeni söylemişti doktorun ?

Canım merhaba, sen 2 li testini yaptırdın mı? yaptırdıysan hangi haftanda gelmeni söylemişti doktorun ?
yaptırmadım doktor 13. haftaya ayrıntılı bakmak için çağırdı test yaptırır mı bilmiyorum bazıları yaptırmıyormuş burdan okuduğum kadarıyla

yaptırmadım doktor 13. haftaya ayrıntılı bakmak için çağırdı test yaptırır mı bilmiyorum bazıları yaptırmıyormuş burdan okuduğum kadarıyla

bende şuan 10 haftalığım. Kontrole gitme tarihimi ayarlıyordum birazda meraktan erken gitmek istedim ancak test için kendi tarihimi beklemem gerek sanıeım 11+0 dan önce yapılmıyormuş diye okudum bende. Ancak yinede emin olamadım :)

Cnm ctesi yazmışsın inşallah herşey yoluna girmiştir. Hamilelikle ilgili hormonal inişçıkışlar da yaşıyor olabilir misin? Aynı gün transfer olmuşuz, aldırma çok üzülürsün. Boşansan bile eş bulursun da Allah tekrar evlat nasip edecek mi bakalım. Yine senin kişisel kararın inşallahh yolundadır hayatın. mezhep farklılığı olan çok çift var, din farkı olsn çiftler bile sorunşarı aşabiliyorken, eminim siz de alarsınız. Nazaramı geldiniz acaba. Oku, dualar et Allah bir çıkış yolu gösterecektir

iyi akşamlar kızlar hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum .
benim 2 emriyo transferim oldu ilk muaynede iki kese görüldü. kalp atışları duyuldu çok şükür cumartesi farklı bir doktora gittiğimde doktor sanki tek plasante var dedi sonra telde sorduğumda hatırlayamadım ben zaten sizi perinatoloğa yönlendirdim orada ayrıntılı ve ikili test yapılacak dedi. 12-14 haftalar arası yapılıyormuş.
en son 7+5 günlüktük galıba tüp bebek doktoruma gittiğimde doktorum tek yada çift yumurta ikizi deme di
ikiz annleri sizler öğrenebildiniz mi tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizimi merak ettim açıkcası

Bende iki kese var zaten doktor ultrasonda gösteriyor çift yumurta ikizleri oluyor

Canım bende de iki ayrı kese var doktor sanki tek plasante var dedi tek plasante olunca tek yumurta ikizi oluyormuş
İlginç ayrı kese var bebekler ayrı ayrı yerde duruyor benmkiler senin keseler yapışık gbimi. Ondan mı acaba

İlginç ayrı kese var bebekler ayrı ayrı yerde duruyor benmkiler senin keseler yapışık gbimi. Ondan mı acaba
Bu ikiZ ler biraz karışık galıba canım ilk konrrolde keselerin arası baya açıktı sonraki musynede birz yakın yani iki kese olup tek plasante olan tek yumurta ilizleri olabiliyormuş canım neyse sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar olsunlar :))

Günaydın kızlar,hamilelik nasıl gidiyor.haftalar ilerledikçe göbüşler çıkmaya başladımı.ben hala yatıyorum ve sanki göbeğim çıktı şimdiden.hala ise dönemedim cumartesi günü dr ense kalınlığı ölçümü yapacak.ikizler de kan testi hatalı çıktığı için yapmayacağım dedi.

günaydın benim de karnım normal bi 3 aylık gebeye göre baya çıktı 3 kilo da aldım o kadar bulantıya rağmen. hatta 12. haftada karnım birden pörtledi desem yeridir. pantolonlarım hiç olmuyor hamile kıyafeti aldım internetten bi de bol elbise etek filan. çünkü şimdiden böyleyse bi aya nolurum bilmem. öyle çok da yediğim söylenemez eskiden pek farkım yok hatta önceden daha çok yiyordum sanki. benim de perşembe günü yapılcak ense kalınlığı ölçümü filan bakalım korkuyorum biraz ikisi de iyidir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…