Doğuma Hazırlık 2015 Kız bebek anneleri, bebişlere hangi isimleri düşündünüz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar bizde 3 isimdn birine karar weremedik eslem Ravza ikra kaynanam eslem diyo eşim ikra diyo bn Ravza diyorm ama eşimin kuzenleri ikra diyo hiç duyulmamış diye
CANIM BEN DE ELİF İKRA DİYORUM KIZIMA İKRA İSMİNİ ÇOK SEVİYORUM EŞİM DE TEK İSİM OLMASIN DİYOR ELİF İKRA DÜŞÜNÜYORUZ HENÜZ KESİN DEĞİL AMA CİNSİYET BELLİ OLDUKTAN SONRA HEP İKRA DİYE SEVİYORUM KIZIMI

elif ikra da olabilir sadece ikra da olabalir ..ben tek ikra koyacaktım eşim istemedi elif ikra uyumlu da onu koyacağız sanırım

İlk oğluma isim ararken ne güzel kıza isim bulmak demiştim şimdi bebeğim kız bulamıyorum resmen aslında buluyorum da olmuo sanki

Eslin : türkçe kökenli değer vermek önemsemek hoşuma gidio bu isim

Oğlumun adı alperen adına ve anlamına hayranım böyle bi kız ismi bulsam diyorum almila denk geldi o da baya zor sevdirmek açıklamak bu yüzden bende soğudum gibi

benim 8 yaşında bir kızım var adı Lara .... inşallah aralıkta ikinci kızım olacak onun adıda Lidya
olsun istiyoruz...

merhaba
bende yeni üye oldum ama devamlı okuyordum burda ki yazıları. benimde var bebeğim 34 hafta 5 günlük. inşallah 12-11-2015 tarihinde doğum bekliyoruz dedi doktorum. bende ismini Hacer Reyyan düşünüyorum. Allah izin verirse. Hacer 12 yıl önce vefat eden kardeşim. Reyyan da hoşumuza gitti. oruç tutanların cennette girecekleri kapının adı.

Merhaba kızlar. Ben de bir anne adayıyım. Kızı olacak şanslı annelerdenim :) üniversitede bu konuda bi araştırma ödevim var. Sizce kız çocuğuna sahip olmak önemli mi ya da ayrıcalık mı? Neden bir insan kız çocuğu olsun ister? Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum

nevin ismine 2. isim alya, mira ve miray arasında kaldım, sizce hangisi güzel ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…