- 24 Mart 2015
- 102
- 38
- 18
- 37
- Konu Sahibi November 22
-
babalar hep oyle karisiyor ama isim konusu genelde annelere kalıyor canim :) benim kizim 9 aylik oldu kimse dalga gecmiyor canim aksine cok begeniyorlar tavsiye ederimBen de Şura ismini çok beğeniyorum kuranda bisure adı aynı zamanda, ama Şura bura diye dalga geçerler dedi başta öğretmen arkadaşlarım kararsızim o yüzden elif mina çok hoşuma gidiyor eşim zeynep istiyor o zaman zeynep erva olsun diyorum erva yi begenmiyor bu defa da sadece zeynep istiyor napicaz bilmiyorum
Maşallah darısı bize.eşimin gönlü de olsun istiyorum ben ona uyacam galiba zeynep olacak annem de rüyasında zeynep görmüşbabalar hep oyle karisiyor ama isim konusu genelde annelere kalıyor canim :) benim kizim 9 aylik oldu kimse dalga gecmiyor canim aksine cok begeniyorlar tavsiye ederim
zeynep eskimeyen ve manevi anlami guzel olan bir isim canim hayirli olsun insMaşallah darısı bize.eşimin gönlü de olsun istiyorum ben ona uyacam galiba zeynep olacak annem de rüyasında zeynep görmüş
Klasik isimden yanaysanız kulağa hoş geliyor canımBence de.zeynep erva nasıl peki
Bugün yeni bir isim daha öğrendim ama sanki söylenişi zor gibi Pırıl...
Listeme aldım Simay, Beren, Belis, Pırıl :)
Evet aynen öyle canım biz de bu ihtimali düşünerek vazgeçtik canım.Ben de öğretmen olduğum için çok insanla muhattabım sevdiğim bazı isimler bile olumsuz çağrışımlar yapıyo malesef o yüzden biz Simay da karar kıldık hem anlamını sevdik hem de fazla kişide yok hatta şu ana kadar hiç Simay diye birini tanımadım ilk kendi kızımda duyarsam sonradan etkilenmem en azından :)Bende öğretmenim ve birçok öğrencim isimleriyle dalga geçilmesinden şikayetçi çocuklar çok acımasız. Onat diye bir öğrencim var. 10 at olarak duşunıp sürekli dalga geçiyorlar çocukla. Pırıl isimli bir öğrencim de var piril sen iyi twmizliyormuşsun, piril yine kopurmuşsun diye saçma saçma şeyler soyluyorlar kız çok üzülüyor. Bence bunuda düşünmek lazım.
çok güzelmiş canım. Omrude çooooook güzel olsun inşallahhhEvet aynen öyle canım biz de bu ihtimali düşünerek vazgeçtik canım.Ben de öğretmen olduğum için çok insanla muhattabım sevdiğim bazı isimler bile olumsuz çağrışımlar yapıyo malesef o yüzden biz Simay da karar kıldık hem anlamını sevdik hem de fazla kişide yok hatta şu ana kadar hiç Simay diye birini tanımadım ilk kendi kızımda duyarsam sonradan etkilenmem en azından :)
Teşekkür ederiz canım. Hayırlısıyla bir doğsa da rahatlasak.Allah sizin de gönlünüze göre versinçok güzelmiş canım. Omrude çooooook güzel olsun inşallahhh
canım bende serra ismini düşünüyorum.eşimi tam ikna edemedim ama.o begüm yada gülce istiyor. serra gülce olabilir.5 aylık hamileyim ben de Serra ismini düşünüyorum Bolluk bereket anlamına geliyor Al-i imran ve A-raf'ta geçiyor. Ama eşim iki isimli istiyor Serra'nın yanına ne koyabilirim kafam karıştı. Tek başına güzel bir isim zaten.
Ben cok severek koydum kizimin ismini. ayse sare koyduk.. Cevremdekiler hic onaylamadi ama sare ismine hayranligim oyle buyuk ki.. Icinize sinmesi ve anlami onemli olan.. Tercih meselesi.. sareden baska, asya, şura, serra, azra, bege, ipek de begendigim isisimlerden.biz sare düşünüyorduk ama etrafımızdakiler yaşlı ismi deyip soğuttular beni isimdenşimdi deli gibi başka isim bakıyorum. offffffffffff
Asya en guzeli..Beren alya derin ela buse Asya deren hangisi güzel sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?