Doğuma Hazırlık 2015 Kız bebek anneleri, bebişlere hangi isimleri düşündünüz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
babalar hep oyle karisiyor ama isim konusu genelde annelere kalıyor canim :) benim kizim 9 aylik oldu kimse dalga gecmiyor canim aksine cok begeniyorlar tavsiye ederim

babalar hep oyle karisiyor ama isim konusu genelde annelere kalıyor canim :) benim kizim 9 aylik oldu kimse dalga gecmiyor canim aksine cok begeniyorlar tavsiye ederim
Maşallah darısı bize.eşimin gönlü de olsun istiyorum ben ona uyacam galiba zeynep olacak annem de rüyasında zeynep görmüş

Bende öğretmenim ve birçok öğrencim isimleriyle dalga geçilmesinden şikayetçi çocuklar çok acımasız. Onat diye bir öğrencim var. 10 at olarak duşunıp sürekli dalga geçiyorlar çocukla. Pırıl isimli bir öğrencim de var piril sen iyi twmizliyormuşsun, piril yine kopurmuşsun diye saçma saçma şeyler soyluyorlar kız çok üzülüyor. Bence bunuda düşünmek lazım.
Bugün yeni bir isim daha öğrendim ama sanki söylenişi zor gibi Pırıl...
Listeme aldım Simay, Beren, Belis, Pırıl :)

Evet aynen öyle canım biz de bu ihtimali düşünerek vazgeçtik canım.Ben de öğretmen olduğum için çok insanla muhattabım sevdiğim bazı isimler bile olumsuz çağrışımlar yapıyo malesef o yüzden biz Simay da karar kıldık hem anlamını sevdik hem de fazla kişide yok hatta şu ana kadar hiç Simay diye birini tanımadım ilk kendi kızımda duyarsam sonradan etkilenmem en azından :)

çok güzelmiş canım. Omrude çooooook güzel olsun inşallahhh

5 aylık hamileyim ben de Serra ismini düşünüyorum Bolluk bereket anlamına geliyor Al-i imran ve A-raf'ta geçiyor. Ama eşim iki isimli istiyor Serra'nın yanına ne koyabilirim kafam karıştı. Tek başına güzel bir isim zaten.

Esim daha bebek haberini alir almaz kiz olursa adi Arin olsun dedi. Kiz oldugu belli oldugu andan ihtibaren de bebeğe Arin diye sesleniyor. Herkese Arin ismini koyacagimizi söylüyor. Bu konuda bana firsat tanimiyor. Ben isim bulacagim dediğim de ise Arin'e ikinci isim mi ariyorsun diyor. Ben iki isim aslinda istemiyorum ama Arin ismine de cok isinmadim. Kendimde bisi bulamadim. sanirim sonunda esimin dedigi olacak

canım bende serra ismini düşünüyorum.eşimi tam ikna edemedim ama.o begüm yada gülce istiyor. serra gülce olabilir.

Bizde yine isimler kabul görmüyor sürekli yenisini bulup değiştiriyoruz doğunca inşallah tipine bakıp koyucaz heralde

biz sare düşünüyorduk ama etrafımızdakiler yaşlı ismi deyip soğuttular beni isimden şimdi deli gibi başka isim bakıyorum. offffffffffff

biz de hala isim bulamadık. her gün çocuğun adı değişiyor :) bir ara idil düüşünüyorduk söyleye söyleye hoşumuza gitmemeye başladı çocuk doğmadan ismi eskidi şimdi düşündüğümüz isimler ise Ece, Nil Peri, İpek

biz sare düşünüyorduk ama etrafımızdakiler yaşlı ismi deyip soğuttular beni isimden şimdi deli gibi başka isim bakıyorum. offffffffffff
Ben cok severek koydum kizimin ismini. ayse sare koyduk.. Cevremdekiler hic onaylamadi ama sare ismine hayranligim oyle buyuk ki.. Icinize sinmesi ve anlami onemli olan.. Tercih meselesi.. sareden baska, asya, şura, serra, azra, bege, ipek de begendigim isisimlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…