Doğuma Hazırlık 2015 Kız bebek anneleri, bebişlere hangi isimleri düşündünüz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ahsen ismini severım en ıyısı en mukemmelı demek
2 tanıdıgım ahsen var bırı unıversıtede rektör digerı bashekım

bıde nevra ısmını severım oda ısık sacan parlak çıcek demek

Benim büyük kızımın adı Merve Miray. Biz evde Mirayı kullanıyoruz...Şimdi ikinci kızım yolda..İsim arayışımız devam ediyor.
Bakalım ne olacak.Tek bir isim bile gelmiyor aklımıza.
Burada okuyunca acaba Simay nasıl dedim.Ablası ile de uyumlu olur diye..Ama eşim kesin karşı çıkar. Muhalefet olsun da ne olursa yani...
Fikirlere açığım :)

Zeynep İpek ve şuana kadar çoğunluk Zeynep diyoruz sanırım iki isim olsada Zeynep kullanılacak.

Biz de yüksek ihtimal Eylül düşünüyoruz. Hem inşallah eylül annesi olacağım hem de en doğduğum ay bir de çok severim Eylül ayını. Ama yanına bir isim daha mı olsa diye düşünüyorum.

Kiza isim cok zor ya... Ben ezelden beri tek isim zeynep koyarim hem annemin ismi diyodum bende once kuzenim zeynep duru koydu. Bende simdi tek zeynep koyacagim sanirim yok baska bide defne de hosuma gitmeye basladi ama zeynep kadar icime sinmiyo artik 2 zeynep olsun napiyim dimi yani

Eğer kız annesi oldugumu öğrenirsem kumsal düşünyorum oğlumun adı kerem benim aslı ...birde kerem ile aslı Masalımız olabilir oda uyum katar ...birde eşime uyDurusak eğer benim as onun ya :asya olur hoş olur:)))kız olursa inşallah bakalım kısmet

BENDE KIZIM OLURSA ADINI ALYA KOYMAK İSTİYORUM AMA KISMET KIZLAR ANLAMI ÇOK HOŞUMA GDİYOR ARAPÇA ŞEREFLİ DEMEKMİŞ AKLINIZDA BULUNSUN DERİM :)

Kızlar bizde 3 isimdn birine karar weremedik eslem Ravza ikra kaynanam eslem diyo eşim ikra diyo bn Ravza diyorm ama eşimin kuzenleri ikra diyo hiç duyulmamış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…