2015 kürlerle hamile kalmaya çalışanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sm34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar;
bende tedaviye başladım geçen ay. eşimde varikosel çıktı benimde sağda ve solda 2 mm kist çıktı çikolata kistinden şüphelendi doktor ama kesin birşey söylemedi. hsg çekildim yaklaşık 2 hafta önce tüplerim açık çıktı. 5 gündür kasıklarımda belimde ağrılar var. sürekli bir yorgunluk uyku alamama problemim var. normalde geceleri sabaha kadar deliksiz uyurdum şimdi gece sürekli tuvalete gitmek için uyanıyorum. ateş basıyor uyanıyorum. forumda da hamilelik belirtilerini okudum acaba olabilir mi diye şüphelendim. sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? test yapmak istemiyorum daha çünkü adetime 10 gün var.

kızlar bir sorum daha olcak ben şu bal tarçın çörekotu kürü yaparken bi taraftan da kuru incir yesem çok mu fazla gelir bünyeye? zaten btç için sabah akşam birer yemek kaşığı diyolar ama ben sadece sabah 1 tatlı kaşığı yiyebiliyorum sadece gerisini midem kaldırmıyo :KK12:

Slm canım ben bu ay btç kürü yaparken löp löp incir de yedim ve btç otu kürü 10 gün kullanıp bıraktım ama inciri hala löp löp yıyorum :)) faydası olmuştur muhakkak ama bakalım hamile kalabilecekmiyim sitede biri hem btç otu kürü yapmış hem inciryemiş ve hamile kalmış onu okuyunca bende bu ay hem kürü uyguladım hem incir yedim bakalım nolucak adetime 10-11 gün var inş. İkiz gebelik olur :))))

selam kızlar;
bende tedaviye başladım geçen ay. eşimde varikosel çıktı benimde sağda ve solda 2 mm kist çıktı çikolata kistinden şüphelendi doktor ama kesin birşey söylemedi. hsg çekildim yaklaşık 2 hafta önce tüplerim açık çıktı. 5 gündür kasıklarımda belimde ağrılar var. sürekli bir yorgunluk uyku alamama problemim var. normalde geceleri sabaha kadar deliksiz uyurdum şimdi gece sürekli tuvalete gitmek için uyanıyorum. ateş basıyor uyanıyorum. forumda da hamilelik belirtilerini okudum acaba olabilir mi diye şüphelendim. sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? test yapmak istemiyorum daha çünkü adetime 10 gün var.

Canım benim test için çok erken bence yapma buseferde acaba testi erkenmi yaptım diye stres yapacaksın belirtilere takılma biliyosunki hepimiz hamile kalmak istediğimiz için herşeyi hamileliğe yoruyoruz Rabbım inş. En kısa zamanda hepimize nasip eder, benimde adetime 10-11 gün var benimde belim ağırıyo ve bende iki gecedir wc ye kalkıyorum ama çok su içtim ondandır diyorum aklıma hamilelik gelsede fazla ümitlenmek istememiyorum hakkımızda hayırlısı

Slm canım ben bu ay btç kürü yaparken löp löp incir de yedim ve btç otu kürü 10 gün kullanıp bıraktım ama inciri hala löp löp yıyorum :)) faydası olmuştur muhakkak ama bakalım hamile kalabilecekmiyim sitede biri hem btç otu kürü yapmış hem inciryemiş ve hamile kalmış onu okuyunca bende bu ay hem kürü uyguladım hem incir yedim bakalım nolucak adetime 10-11 gün var inş. İkiz gebelik olur :))))
Canım teşekkür ederim ben bu ayki maça yeni başlıyorum adetim yeni bitti yumurtaları sahaya sürcez bakalım yarım btç üstüne löplöp incir neler başarıcak :KK76: Sen dr takibinde misin

Canım benim test için çok erken bence yapma buseferde acaba testi erkenmi yaptım diye stres yapacaksın belirtilere takılma biliyosunki hepimiz hamile kalmak istediğimiz için herşeyi hamileliğe yoruyoruz Rabbım inş. En kısa zamanda hepimize nasip eder, benimde adetime 10-11 gün var benimde belim ağırıyo ve bende iki gecedir wc ye kalkıyorum ama çok su içtim ondandır diyorum aklıma hamilelik gelsede fazla ümitlenmek istememiyorum hakkımızda hayırlısı
amin canım inşallah hkkımızda ne hayırlı ise o olur :110:

Canım teşekkür ederim ben bu ayki maça yeni başlıyorum adetim yeni bitti yumurtaları sahaya sürcez bakalım yarım btç üstüne löplöp incir neler başarıcak :KK76: Sen dr takibinde misin

Doktor takibinde değilim kendimce uğraşlardayım, eşimdede bendede sorun yok bi kac ay kürler yapıp doktora öle gitmeyi düşünüyorum yani tüp bebek için

merhaba arkadaslar ;
bende uzun zmandır takip ediyorum sizleri birçok yöntem denedim 2,5 yıllık evlıyım bıkacay sonra bızde bebgımız olsun dıye korunmayı bıraktık olmayınca tedavı olalım dedık ben gıttım dr bısey yok dedıler esımde varıkosel cıktı amelıyat oldu gecen yıl cok sukur o sımdı ıyı ama bende oncelerı adet duzensılıgı basladı kadındoguma gıttım adet sokturucu verıp gonderdı bende once soğan kuru yaptım 15+7 gun pesınden incir kürü yaptım 21+21 gun ondn sona adacayıyagı ve sütbuharı yaptım ondan sonra baltarcın corekotu yaptım bu sıradada endokrınolojıye gıttım kılom fazlaydı ve ınsulın dırencım oldugunu ogrendım glıor verdı 2 aydır kullanıyorum ama bal tarcın corekotunada devam ettım bu surecte ondansonrakı ay hem baltarcın corekotu hemde hayıt tohumuna basladım ve devam edıyorum suanda 1 ay bıttı ama suan baltarcın corekotuna baslamadım kısmetse haftaya persembede rahım fılmı cekıcekler cok sukur 9 kıloya yakın kılo verdım hersey kısmet gercekten bıraz karısık anlatmıs olabılırım ama sormak ıstedıklerınız olurs cevplarım rabbim herkeze ve bana hayırlısıyla bebeklerimizi nasip eder inşaallaah gerekten cok zor bır süreç ama sabretmekten baska yapabılecegımız bısey yok buarada esımde amelıyattan sonra kecıboynuzunun meyvesını kaynatıp ıctı ardından özünü bulduk aldık onu ıctı gecen ayda karadutpekmezi ve badem yedı 8 mıolyon olan sperm sayısı amelıyat ve 1 yılgectıkten sonra cok sukur sımdı 56 mılyon olmus onu düzelttik cok sukur sıra bende bklım rahım fılmınden sonra neler olacak ?rahım filmide beni cok korkutuo ama bebegımın olması ıcın ehrturlu acıya katlanıcam npalım yeterki bebeğim gelsin rabbim annelikten mahrum etmesin bizleri evlat hasretiyle yandirmasın inşaallaah :KK33::KK33::KK33:

Amin canım Rabbim herkese nasip etsin, gercekten çok zor bi sürec zaman zaman yorulduğumu hissediyorum çünkü kafamız rahat olmuyor nekadardüşünmeyeyim stres yapmayayım desemde bu imkansız, rahim filminden korkma canım ben iki kez cekindim korkulacak bişe değil bende uzun zaman kendim tedavi oldum ufak tefek sorunlar ortadan kalkmıştı ama yine hamile kalamıyodum ani kararla tüp bebek yaptırmıştım ilkinde tuttu ama erken doğumla kaybetmiştim, şimdide kendim doğal yolla hamile kamaya calışıyorum bakalım kısmet ama kendimde şunu fark ettim ister istemez bi gerginlik olmuş bende eşime bu gerginliği hissettirmemeye çalışıyorum ama herşey beni geriyo en ufak şey beni huzursuz ediyo şuan adetime 9-10 gün var herzamanki adet gerginliğimden daha fazla gerginim, Allahtan ümidimi kesmiyorum Rabbim gayretlerimizin cevabını muhakkak verecektir

Amin canım Rabbim herkese nasip etsin, gercekten çok zor bi sürec zaman zaman yorulduğumu hissediyorum çünkü kafamız rahat olmuyor nekadardüşünmeyeyim stres yapmayayım desemde bu imkansız, rahim filminden korkma canım ben iki kez cekindim korkulacak bişe değil bende uzun zaman kendim tedavi oldum ufak tefek sorunlar ortadan kalkmıştı ama yine hamile kalamıyodum ani kararla tüp bebek yaptırmıştım ilkinde tuttu ama erken doğumla kaybetmiştim, şimdide kendim doğal yolla hamile kamaya calışıyorum bakalım kısmet ama kendimde şunu fark ettim ister istemez bi gerginlik olmuş bende eşime bu gerginliği hissettirmemeye çalışıyorum ama herşey beni geriyo en ufak şey beni huzursuz ediyo şuan adetime 9-10 gün var herzamanki adet gerginliğimden daha fazla gerginim, Allahtan ümidimi kesmiyorum Rabbim gayretlerimizin cevabını muhakkak verecektir
eevet haklısın düşünmıycem dıyorum ama bı hamıle bırını gorsem yada bebekle ılgılı bısey gorsem duysam hemen gözlerım doluyor bend esıme bellı etmemeye calısyorum ama hergun mutlka bı kerede olsa gözlerım doluyor cok kafamıza taktıgımız ıcınde olmuyor olabılır dr bıle stresten olmuyor olabılır demıstı ama elımızdekı bısey degılkı anne olma ıstegı varken bu stres bıtmez bızde malesefkı :( senin rahim filmin nasıl cıkmıstı pekı arkadaım ben cok merk edıyorum rahım fılmınde sadevce tupleremı bakıyorlar yoksa rahımın ıcıne tamamenmı bakıyorlar neden zor oluyorkı rahım fımı anlamadım ama mecbur cektırcem bebegımın olması ıcın elımden gelen herseyı yapıcm rabbim sana sabır versın bebegını hıssedıpte kaybetmek cok acı bı durum ama artık senın bır melegın var oyle dusun cnm napalım hersey insanoglu ıcın bak en azından onu canında hıssedebılme fırsatı bulmussun bak bız onu bıle yasayamıyoruz hos kaybetmek daha acı vermıstır ama sabretcez cnm elımızden gelen bu sadece bu bıtkı kurlerı gec yanıt veren yontemler cnm mesela sogan kurnu en az 3 ay yapmak lazım pesınden incir kürünü 3 ay yapmak lazım bal tarcıncorektounuda keza 3 - 6 ay yapmak lazım hayıt otunu 6 ay yapmak lazım herkesın bunyesı farklı bazılarına 2 ayda bazılarına 1 yıl sonra etkı edebılıo ama hepsının mutlaka bı sıfası var benım adet duzensızlıgımı bıtkıler sayesınde duzelttım cok sukur hangısı ıyı geldı ta olarak bılmıyorum ama artık 4 aydır duzenlı cok sukur tabı hayıt baltarcıncorekotu ve glıfor adlı ılacımın hepsınınde faydası oldugu kesın cnm bence sende bı endokrınolojıye gorun bazen hıc tahmın edemedıgın nedenlerden dolayı hatta basıt bı nedende dolayı olmayabılıyor yedıgın cıtıgın herseyde tarcın kullanmaya caslı cnm tarcın hem sakınlestırır hemde gebelıgı kolaylastırır etkıısı varnus regl zmanları herkeste olur takma kafana rabbim uzun süre bizleri evlat hasretiyle sınamasın inşaallaah

Canım zaten bebeğimi kaybettiğimde çok üzüldüm lakin aynen senin yazdığın şekildede düşündüm Rabbim kısada olsa bana karnımda yavrumu 6 ay hissettirdi acısı büyük olsada isyan etmedim hevesim hayalim yarıda kalmış olsada cennete beni bekleyen bir evladım var. Rahim filmi cektirmek bizler için gerekli bişey canım tüpler acıkmı değilmi diye bakılıyo alttan bi sıfı veriyolar tüplerden geciyomu gecmiyomu diye inan korkulacak gibi değil ve bazıları rahim filminden sonra hamile kalıyolar, vakit saati vardır Rabbim dilemesse biz dileyemeyiz bol bol dua ediyorum bu ay eşimide küre dahil ettim çakşir kökü suyu ve keciboynuzu kürü veriyorum eşine bende bal tarcın çörek otu sebeblere sarılmamız lazım inanıyorum sonuc alıcaz yeterki kendimiz stresten uzak tutabilsek hele hele adet günleri yanaşinca günler gecmek bilmiyo, bu ay sadece yumurtlama gününe kadar gün aşırı yaptım ve yumurtlama günü 2 -3 gün peşpeşe çalışma yaptım şuan beklemedeyim bu sefer farklı deneme yapayım dedim Allajüh nasip edecek olsa tek ilişkide bile olur ama ben yumurtlama günlerime yine özen gösterdiö bakalım sonucum nasıl olucak 21-22 şubat adet olma günüm hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı evlatlara sahip olmamızı bünaaip etsin

Benim hikayemde çok uzundur aslınada çok kısa tutayım, tüpler acık cıkmıştı cift rahim vardı yani Y şeklindeydi ve polip vardı 2 cm lik daha sonra tüp bebek merkezinde histeroskopi ameliyatı ile hem rahmimi birleştirdile yanı ortadaki cift görünüm veren parcayı aldılar ve o arada polipte alınmış oldu ve üç ay dinlenme verdikten sonra ilk tüp bebekle hamile kalmıştım çok stres yapmıştım ama rahim filmi cidden korkulacak bişey değil, hatta ozaman bana doktor demişti tüp bebek yapmayalım 6 ay dene doğal hamile kalabilirsin dedi ama ben kafaya koymuştum ve hemen başlamak istedim şimdide o altı ayı kullanıyorum kürlerle bu daha ikinci ayım olucak Allahın izniyle olucak yorulsamda duygusal olarak çöksemde Rabbimden ümit kesmeden devam edicm kürlere 6 ay zaman içinde hamile kalabilirim inş. Çünkü tüp bebek maddi manevi daha çok yıpratıyo

Canım zaten bebeğimi kaybettiğimde çok üzüldüm lakin aynen senin yazdığın şekildede düşündüm Rabbim kısada olsa bana karnımda yavrumu 6 ay hissettirdi acısı büyük olsada isyan etmedim hevesim hayalim yarıda kalmış olsada cennete beni bekleyen bir evladım var. Rahim filmi cektirmek bizler için gerekli bişey canım tüpler acıkmı değilmi diye bakılıyo alttan bi sıfı veriyolar tüplerden geciyomu gecmiyomu diye inan korkulacak gibi değil ve bazıları rahim filminden sonra hamile kalıyolar, vakit saati vardır Rabbim dilemesse biz dileyemeyiz bol bol dua ediyorum bu ay eşimide küre dahil ettim çakşir kökü suyu ve keciboynuzu kürü veriyorum eşine bende bal tarcın çörek otu sebeblere sarılmamız lazım inanıyorum sonuc alıcaz yeterki kendimiz stresten uzak tutabilsek hele hele adet günleri yanaşinca günler gecmek bilmiyo, bu ay sadece yumurtlama gününe kadar gün aşırı yaptım ve yumurtlama günü 2 -3 gün peşpeşe çalışma yaptım şuan beklemedeyim bu sefer farklı deneme yapayım dedim Allajüh nasip edecek olsa tek ilişkide bile olur ama ben yumurtlama günlerime yine özen gösterdiö bakalım sonucum nasıl olucak 21-22 şubat adet olma günüm hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı evlatlara sahip olmamızı bünaaip etsin
evet senın cennette bekleyen bı yavrun var cok sanslısın aslında yuce rabbım onu cok sevmıskı hemen yanına almıs :(evet en azından bızım sımdıye kadar hıc hıssetmedıgımız duyguyu yasabılmıssın cnm inşaallaah tekrar saglıcakla yasarsın ve kucagınada almak nasip olur :) rahim filminde rahimin yapısınında rontgenımı cekılıyo yanı ben adacayı yagı fıtılı yapmıstım agzımda resmen onun tadını aldımm tadını alınca tuplerın acık demek oluyormus ama yınede yaptırmakta faydası var süt maydonoz buharınıda denedım bu yontemler tuplerin acılmaını saglıyormus ama bılemeyızkı inşaallaah haftaya kısmet olursa cektırcem artık dayancam napalım gülü seven dikenıne katlanacak eşimde denedi bazen ben hayıt ıcerken onada caksır demlıyorum keccıboynuzunu bıtırdı sımdı karadut pekmezini aradabir içiyo bazen d vıtamını eksıklıgı ve b12 vıtamın eksıklıgıde gebelıgı onluyormus ben bıdahakı gıttıgımde onlarada baktırcm d vıtamını takvıyesıyle hamıle kalanlar olmus hersey vesile gercekten bklım bızım vesilemiz hangısı olck evet adet bıtımınden sonrakı 13,14,15.gunler yumurtlama gunlerıymıs onlara dıkkat etmelı cnm inşaallaah sabrının mıkafatını bulursun rabbim saglıklı bır bebek ve sorunsuz bı hamılelık dogum nasip etsin ben bı hamıle kalımde doguma gıdene kadar kımbılır nekadar dua ogrenırım sımdılık kenzül arş ve inşirah dualarını okuyorum sende oku belkı vesilemiz olur dualar biz spermıyogram testı yaptırdıgımızda esım 5 gun ara vermıstık ozman 56 mılyon cıkınca gun asırı degılde 4,5 gun arayla yapmaya karar verdık sanırım ozman daha cok sperm oluyor tabı sureklı test yaptırmadıgımız ıcn nekadar zmanda daha cok oldugunu bılemyoruz ama en azından 2 gunde daha cok sperm olur dıye dusunuyoruz inş dogru bısey yapıyoruzdur unutmazssam dr a onuda sorcm :)

Benim hikayemde çok uzundur aslınada çok kısa tutayım, tüpler acık cıkmıştı cift rahim vardı yani Y şeklindeydi ve polip vardı 2 cm lik daha sonra tüp bebek merkezinde histeroskopi ameliyatı ile hem rahmimi birleştirdile yanı ortadaki cift görünüm veren parcayı aldılar ve o arada polipte alınmış oldu ve üç ay dinlenme verdikten sonra ilk tüp bebekle hamile kalmıştım çok stres yapmıştım ama rahim filmi cidden korkulacak bişey değil, hatta ozaman bana doktor demişti tüp bebek yapmayalım 6 ay dene doğal hamile kalabilirsin dedi ama ben kafaya koymuştum ve hemen başlamak istedim şimdide o altı ayı kullanıyorum kürlerle bu daha ikinci ayım olucak Allahın izniyle olucak yorulsamda duygusal olarak çöksemde Rabbimden ümit kesmeden devam edicm kürlere 6 ay zaman içinde hamile kalabilirim inş. Çünkü tüp bebek maddi manevi daha çok yıpratıyo
aa ne güzel sebebenı ogrenmıssın ve tedavınıde olmussun anladıgım kadarıyla kısa bır zman once oldun amelıyatını falan hıc telas yapma ozman tabıkı herseyın vaktızmanı var sabredıcez elımızden geldıgınce rabbim bizlei en cok ıstedıklerımızle ımtıhan edermıs o yuzden yuzumuzun akıyla sabredıp ekendımızı rabbımıze tesım edıce en guzelını nasip eder allahım o ol dedıkten sonra hersey olur inşaallaah hayırlısıyla hamile kalırsın canım rabbim isteyen herkese bebegını nasip etsin inşaallaah rahim filminden inşaaallaah sorun cıkmazda bende anneliği tadabilirim inşaallaah burda hepımızın derdi aynı oldugu ıcın rahatlıkla paylasabılıyoruz anca bunu yasayan bılıyor hayıtıda denemenı tafsıye ederım cnm cunku hayıtın dıger adıdıda kadınotu mutlaka bı sıfası vardır denemende fayda var inşaallaah vesile olur hepimize inşaallah birde cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine bol bol dua edelım bırbırımıze cunku muslumanın muslumana duası daha makbul olurmus dualarıız eksık etmeyelım ben bu aksam regl oldugum ıcın okuyamıycam ama içimden isteyen herkese ve tanıdıgım konustugum herkes ıcın dualarımı yollıycam rabbim kabul etsin inşaallaah

aa ne güzel sebebenı ogrenmıssın ve tedavınıde olmussun anladıgım kadarıyla kısa bır zman once oldun amelıyatını falan hıc telas yapma ozman tabıkı herseyın vaktızmanı var sabredıcez elımızden geldıgınce rabbim bizlei en cok ıstedıklerımızle ımtıhan edermıs o yuzden yuzumuzun akıyla sabredıp ekendımızı rabbımıze tesım edıce en guzelını nasip eder allahım o ol dedıkten sonra hersey olur inşaallaah hayırlısıyla hamile kalırsın canım rabbim isteyen herkese bebegını nasip etsin inşaallaah rahim filminden inşaaallaah sorun cıkmazda bende anneliği tadabilirim inşaallaah burda hepımızın derdi aynı oldugu ıcın rahatlıkla paylasabılıyoruz anca bunu yasayan bılıyor hayıtıda denemenı tafsıye ederım cnm cunku hayıtın dıger adıdıda kadınotu mutlaka bı sıfası vardır denemende fayda var inşaallaah vesile olur hepimize inşaallah birde cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine bol bol dua edelım bırbırımıze cunku muslumanın muslumana duası daha makbul olurmus dualarıız eksık etmeyelım ben bu aksam regl oldugum ıcın okuyamıycam ama içimden isteyen herkese ve tanıdıgım konustugum herkes ıcın dualarımı yollıycam rabbim kabul etsin inşaallaah

Hayıt suyunu çok okudum ama adet düzensizliği yaşayanlar genelde kullanıyo diye biliyorum olmasssa bu ay adetten sonra hayıt düsuyuna da başlarım yanlış sabah akşammı içiliyo adetin ikinci günümü başlıyo bunları biliyosan ve paylaşırsan çok sevinirim bende herkese bol bol dua ediyorum

Hayıt suyunu çok okudum ama adet düzensizliği yaşayanlar genelde kullanıyo diye biliyorum olmasssa bu ay adetten sonra hayıt düsuyuna da başlarım yanlış sabah akşammı içiliyo adetin ikinci günümü başlıyo bunları biliyosan ve paylaşırsan çok sevinirim bende herkese bol bol dua ediyorum
hayıt tohumundan akratarda 100 gr aldım sıcak suyun içine 1 tatlı kasıgı atıp demlendiriıosun tadı cok kotu ama ben burnumu tutup içiyorum bırcok kısı ıstedıgın zman baslayabılırsın demıs ama ben adetım bıttıkten sonra baslamıstım adet düzensizliği içinde faydalıymıs evet ama adı üsünde kadın otu herseye faydalıymıs yanı ve bırcok ksı faydasını gormus sabah aksam ac karnına içiliyor cnm ben 1 aydır kullanıyorum en az 3-5 ay kullanmak lazım bırı 5 ay kullandıktan sonra hamıe kalmıs hep en son vesilem hayıt olck diye düşündüm inşaallaahta olur cnm ben hayıt yaparken adetın 2, gunu bal tarcın corekotu yemıstım onun daha cok etkısı var sanırım cunku bu ay dıkkat etmedım yemedım yanı pek adetım kısa surdu 3 gun tam olarak degıl bıle tekrar duzensızlesecek dıye korkuyorum inşaallaah olmaz adet olamamag cok kotuymus ben evlendıkten sonra yasadım ogrendım bekarken heray mutlaka olurdum gunlerı degısse bıle hep luyordum sanırım ılk ay aylık ıgne yaptırmıstım ondn sonrakı aylar da eşim korunuyordu korundugu seyin azizliğine ugradık hemn etesi gunu hapı aldım dolayısıyla hrmonlarımı alt ust ettıler tabı hemde 2 kere basımıza geldı sımdı dıyorumkı keske ozmanlar bılmesydıkte kullanmasaydık belkıde olacagı varmıs hep bız engel olduk sımdıde olsun dıye ugrasıyoruz gercekten kısmet cnm hersey rabbim dularını ve dualarımızı kabul etsin inşaallaah

Kızlar ben de 17 aylık evliyim Eşim de de bende de sorun yok ama bebek te yok
Soğan kürü incir kürü ve yakı denedim geçmiş aylarda ama işe yaramadı rahim filmim de temiz çıktı
Bu ay bal çörek otu denedim bakalım ne olacak tarçını sevmediğim için tarçın eklemedim
Yumurtlama günlerimde kasıklarım ağrıdı galiba faydası oluyor adetime 12 gün var daha

Kızlar ben de 17 aylık evliyim Eşim de de bende de sorun yok ama bebek te yok
Soğan kürü incir kürü ve yakı denedim geçmiş aylarda ama işe yaramadı rahim filmim de temiz çıktı
Bu ay bal çörek otu denedim bakalım ne olacak tarçını sevmediğim için tarçın eklemedim
Yumurtlama günlerimde kasıklarım ağrıdı galiba faydası oluyor adetime 12 gün var daha
hersey kısmet cnm gercekten sabırla beklıycez artık bende bu hafta persembe gunu rahım fılmı cektırcem zorlu bır sürec evet ama sonunda yavrumuza kavusmanın hayalı oldugu ıcın sabırla beklıycez napalım bende dedıgın hepsını denedım 12 ayda baltarcıncorekotuna basladım gecen ay hayıtothumu baltarcıncorekotunuda arada bır yedım bu ay daha baslamadım baltarcıncorekotuna ama bitkılerde cok şifa saklı en azından adet duzensılıgımı ortadan kaldırdı cok sukur 4 aydır rahatlıkla oluyorum sen yınede tekrar baktır hormon tahlılı falan yaptır vıtamın eksıklıgınden bıle gebelık olmayabılıyor bazen bende yenı ogrendım gıdınce onlarıda sorcam unutmazssam tabı o acıyla :(

hersey kısmet cnm gercekten sabırla beklıycez artık bende bu hafta persembe gunu rahım fılmı cektırcem zorlu bır sürec evet ama sonunda yavrumuza kavusmanın hayalı oldugu ıcın sabırla beklıycez napalım bende dedıgın hepsını denedım 12 ayda baltarcıncorekotuna basladım gecen ay hayıtothumu baltarcıncorekotunuda arada bır yedım bu ay daha baslamadım baltarcıncorekotuna ama bitkılerde cok şifa saklı en azından adet duzensılıgımı ortadan kaldırdı cok sukur 4 aydır rahatlıkla oluyorum sen yınede tekrar baktır hormon tahlılı falan yaptır vıtamın eksıklıgınden bıle gebelık olmayabılıyor bazen bende yenı ogrendım gıdınce onlarıda sorcam unutmazssam tabı o acıyla :KK43:
Canım en son 2 ay önce baktırdım hormonlarıma rahim filmi cektirdiğim ay normaldi yine.
Vitaminlerimede baktırdım geçen ay ve demir b12 çinko bide d vitaminim düşük çıktı d vitamini için iğne yazdı doktor 2 tane yazdı ayda bir vurulacan dedi 2. İğnemi pazartesi vurulacam diğerleri içinde hap verdi
Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda canım ya.

Canım en son 2 ay önce baktırdım hormonlarıma rahim filmi cektirdiğim ay normaldi yine.
Vitaminlerimede baktırdım geçen ay ve demir b12 çinko bide d vitaminim düşük çıktı d vitamini için iğne yazdı doktor 2 tane yazdı ayda bir vurulacan dedi 2. İğnemi pazartesi vurulacam diğerleri içinde hap verdi
Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda canım ya.
inşaallaah hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım beklemek cok zor bılıyorum ama sabretcez bak ne guzl tedavınıde oluyorsun inşaallaah rabbim hayırlısıyla bizlerede yavrularımızı nasip eder bende persembe gunu rahım fılmı cektırcem herkes cok zor dıo sencede zor mu bı korku kapladı ıcımı ama napalım mecbur yaptırcaz bebegımın olması ıcın herseye katlancam yeterkı onun nefesını hıssedım saglıcakla kucagıma alıp evlat kokusunu duyabılım herkeste hıssetsın inşaallaah bende sorcm dr gtııgımde cunku daha once asırı derece kansızlık vardı ıgne vuruldum 30 taene tahlıl falan yaptılar ama vıtamınlerıme baktılarmı bılmıyorum ?onu ayrıcamaı soylemek lazım acaba ?

inşaallaah hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım beklemek cok zor bılıyorum ama sabretcez bak ne guzl tedavınıde oluyorsun inşaallaah rabbim hayırlısıyla bizlerede yavrularımızı nasip eder bende persembe gunu rahım fılmı cektırcem herkes cok zor dıo sencede zor mu bı korku kapladı ıcımı ama napalım mecbur yaptırcaz bebegımın olması ıcın herseye katlancam yeterkı onun nefesını hıssedım saglıcakla kucagıma alıp evlat kokusunu duyabılım herkeste hıssetsın inşaallaah bende sorcm dr gtııgımde cunku daha once asırı derece kansızlık vardı ıgne vuruldum 30 taene tahlıl falan yaptılar ama vıtamınlerıme baktılarmı bılmıyorum ?onu ayrıcamaı soylemek lazım acaba ?
Canım vitaminleri ayrıca söylemen lazım özellikle d vitamini ölçümü önemliymiş bende forumda okudum d vitamini eksikliği gebe kalmaya engelmiş tv de canan Karatay da demiş hamile kalamayanlar d vitamini eksikliği ne baktırsın demiş.
Canım rahim filminden hiç korkma normal muayene gibi düşün ağrı kısmına gelince adet sancısı gibi ama adet olunca en az 2 gün çekiyoruz o sancıyı ama rahim filminde 3 dk süren bi adet sancısı düşün o kadar
İnan korkacak bişey yok bebeklerimiz için herşeye değer

Back
X