2015 kürlerle hamile kalmaya çalışanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sm34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beslenme çok önemli. Tohumsuz besleniyoruz sonra neden tohum yok diyoruz. Benim kuzenim de uzun sure çocuk sahibi olamadı. Ama gıda takviyesi alarak sonunda başardılar. Ve hamile kalamaz doktor raporuna rağmen 24 çifti cocuk sahibi yapmış kuzenime yardımcı olan doktor. Gdo lu hormonlu besinleri yedirdikleri sürece bize işimiz daha da zorlaşacak. Allah yardımcımız olsun.

Canım vitaminleri ayrıca söylemen lazım özellikle d vitamini ölçümü önemliymiş bende forumda okudum d vitamini eksikliği gebe kalmaya engelmiş tv de canan Karatay da demiş hamile kalamayanlar d vitamini eksikliği ne baktırsın demiş.
Canım rahim filminden hiç korkma normal muayene gibi düşün ağrı kısmına gelince adet sancısı gibi ama adet olunca en az 2 gün çekiyoruz o sancıyı ama rahim filminde 3 dk süren bi adet sancısı düşün o kadar
İnan korkacak bişey yok bebeklerimiz için herşeye değer
evet haklısın bebegımızın olması ıcın herseye deger cnm yeterki rabbim bize bebeklerimizi nasip etsin hertürlü acı cekmeye razıyım korkarakta olsa cektırcem inşaallaah bende baktım azıcık ınceeledım d vıtamını özellıkle cok etkılıymıs kı bende hıc kalsuyumlu yıyecekler yanı sut yoggurt balık falan pek sevmıyorum güneşte yok napcaz artık vıtamın takvıeyesı alcaz gıdınce soylıyım barı inş bakarlarda aklımdakı soru ısaretıde gıtmıs olur rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin inaaşşaah cnm inşaallaah

Beslenme çok önemli. Tohumsuz besleniyoruz sonra neden tohum yok diyoruz. Benim kuzenim de uzun sure çocuk sahibi olamadı. Ama gıda takviyesi alarak sonunda başardılar. Ve hamile kalamaz doktor raporuna rağmen 24 çifti cocuk sahibi yapmış kuzenime yardımcı olan doktor. Gdo lu hormonlu besinleri yedirdikleri sürece bize işimiz daha da zorlaşacak. Allah yardımcımız olsun.
evet toplum olarak yok etmeye calsıyorlar bızı ayıptır soylemesı ped lerde bıle kısırlık yapıcı kımyasallar varmıs o yuzden kısırlık yanı infertılıte onlenemıyor artık ve cogaldı saglıklı bır cıftın bıle artık cocugu olmuyor kıme sorsan kıst var dıyor herseyde kımsayal var duzgunde beslenemıyoruz dogal olarak vıtamınlerde eksık oluyor bklım daha neler duyacagız gercekten dunyanın civisi cıkmıs rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin inşaallaah

Slm kızlar 1 haftadır yatılı misafırım vardı yazamadım bügün doktora gittim sesim kısıktı gripten sonra kendimi toparlayamamıştım doktor iğne yazdı gebemisin dedi hayır cıktım eczaneye ilaclarımı alıyodum doktor aradı dedidi gebelikten emin olmadan iğneleri vurulma dedi eczacı kıza dedimki gebelik testi alayım aczacı kızda dedi arkada poliklinik var hemen kan tahlili yaptır sonuca göre iğneleri urunursun dedi bende yaptırdım 1 saat sonra sonucu aldım BHCG SONUCU 26,05 adetime 3 gün var sizce ben hamilemiyim şüphelendiğim için iğne yaptırmadım lütfen cvp yazın

Kimse yokmu arkadaşlar adetime 2-3 varken değerim 26,05 çok şaşkınım çok sevinemedim değerim az geldi iki hün sonra tekrarlıycam kan testini, eğer hamileysem kürlere başlayalı ikinci ayımda hamilekalmış olucam dua edin nolur bende aizlere dua ediyorum kan değeri az olupta hamile olan varmı ????

Canim hamilesin degerinde normal igneleri olma sakin adetin gecince tekrar kan tahlili yaptir yükselir insallah hayırlı olsun Allah bizlerede nasip etsin inşallah

Kimse yokmu arkadaşlar adetime 2-3 varken değerim 26,05 çok şaşkınım çok sevinemedim değerim az geldi iki hün sonra tekrarlıycam kan testini, eğer hamileysem kürlere başlayalı ikinci ayımda hamilekalmış olucam dua edin nolur bende aizlere dua ediyorum kan değeri az olupta hamile olan varmı ????

hamile olan arkadaslar yardimci olsun sana.. insallah hamilesindir :)

Slm kızlar 1 haftadır yatılı misafırım vardı yazamadım bügün doktora gittim sesim kısıktı gripten sonra kendimi toparlayamamıştım doktor iğne yazdı gebemisin dedi hayır cıktım eczaneye ilaclarımı alıyodum doktor aradı dedidi gebelikten emin olmadan iğneleri vurulma dedi eczacı kıza dedimki gebelik testi alayım aczacı kızda dedi arkada poliklinik var hemen kan tahlili yaptır sonuca göre iğneleri urunursun dedi bende yaptırdım 1 saat sonra sonucu aldım BHCG SONUCU 26,05 adetime 3 gün var sizce ben hamilemiyim şüphelendiğim için iğne yaptırmadım lütfen cvp yazın
Canım önemli olan değerin ne olduğu değil yükselip yükselmediği.inşallah değerin yükselir canım

Canim hamilesin degerinde normal igneleri olma sakin adetin gecince tekrar kan tahlili yaptir yükselir insallah hayırlı olsun Allah bizlerede nasip etsin inşallah

İnş. Hamileyimdir iğneleride vurulmuyoum ilaclarıda almıyorum heycandan dün gece zor uyudum yarın tekrar kan testi yaptırıcam yarın adet olmam lazım bakalım hayırlısı inş.

Canım önemli olan değerin ne olduğu değil yükselip yükselmediği.inşallah değerin yükselir canım

Canım yarın tekrar kan testi yaptırıcam bakalım inş. Değerim yükselir ne bileyim böyle erken öğrenmiş olmam bende stres yaptı, ama bügüne kadar hep 0,100 cıkıyodu şimdi 26,05 olunca çok şaşırdım inş. Yükselir

Arkadaşlar birşey soracağım.son ilişki ovülasyon günümdeydi tam bir hafta geçti adete de bir hafta var.dün akşam eşimle tartıştık aralıksız 2 saat ağladım çok üzüldüm hala küsüz hala çok üzgünüm yzüm gözüm şişti perişan haldeyim.ufaktan hamilelik belirtim var gaz ve halsizlik var ama çok korkuyorum bebek varsa kesin o da üzülmüştür bebeğe birşey olmuş mudur? Üzülmekle bebek düşer mi? Daha var mı yok mu bilmiyorum ama varaa en az bir haftalık olacak.sizce bir haftalık bebek üzüntüden düşer mi? Saçma bir soru biliyorum ama düşündükçe daha çok üzülüyorum lütfen yorum yapın üzüntüden bebeğini düşüren var mı yada tanıdığının başına gelen?

Canım inş. Hamilesindir kendini üzüp harap etme,
Eğer hamileyende acaba düşermi diye düşünme eğer o bebeğin nasbi varsa bu dünyada ne olursa olsun düşmez gönlünü ferah tut , ayrıca evliliklerde olur tartışmalar kendini üzme

Canım inş. Hamilesindir kendini üzüp harap etme,
Eğer hamileyende acaba düşermi diye düşünme eğer o bebeğin nasbi varsa bu dünyada ne olursa olsun düşmez gönlünü ferah tut , ayrıca evliliklerde olur tartışmalar kendini üzme
sağol canım düşeceği varsa zaten düşer, tutunacaksa zaten beni bırakmaz di mi canım?
evliliklerde tabi tartışma olur ama mutfağa gittim iki saat hıçkıra hıçkıra ağladım bi gelip de tek kelime etmedi. baktım salonda uyumuş. böylesini ne gördüm ne duydum çok kırıldım canım ya

sağol canım düşeceği varsa zaten düşer, tutunacaksa zaten beni bırakmaz di mi canım?
evliliklerde tabi tartışma olur ama mutfağa gittim iki saat hıçkıra hıçkıra ağladım bi gelip de tek kelime etmedi. baktım salonda uyumuş. böylesini ne gördüm ne duydum çok kırıldım canım ya

Canım erkekler pişmanlıklarını hemen belli etmezler sende toparlan üzme kendini mutlu olun bariş kocanlaki bebek çalışmaların olsun :))))
Hamileysende nasibinde varsa tutunur sana üzülme bol bıl dua et

Canım erkekler pişmanlıklarını hemen belli etmezler sende toparlan üzme kendini mutlu olun bariş kocanlaki bebek çalışmaların olsun :))))
Hamileysende nasibinde varsa tutunur sana üzülme bol bıl dua et
canım ya kalbim diyor ki mesaj at barış ama aklım diyor ki sana bunu yapanı affetme. topiğin konusu değil ama çok kararsız kaldım.sen olsan napardın?

Canım ben evliliğimde hata kimde diye asla araştırmam ben evliliğime şeytanın vesvesesini karıştırmam kavgayı uzatmam herzaman poİtif olmaya calışırım sende ölyap bece ne gerek gününü zehir edeceksin

Canım ben evliliğimde hata kimde diye asla araştırmam ben evliliğime şeytanın vesvesesini karıştırmam kavgayı uzatmam herzaman poİtif olmaya calışırım sende ölyap bece ne gerek gününü zehir edeceksin
Olan oldu canım bizde artık.ama şimdi ben alttan alsam hep benden beklemez mi? insan geleceği de düşünüyor çünkü insanlar karşıdakinin davranışına göre değişiyor. ben kavgayı uzatmıyım yada barışmaya el uzatan taraf olayım tamam gurur yapmam ama bundan sonra hep benden beklerse yıpranırız. ona ne önerirsin?

Tatlım tartışmanızın içeriğini sen biliyosun bende hep yapıcı olurum elbet ama eşimde benden özürdileyen biridir bu birazda karşındakine bağlıyanı ilişkinizi sn bilmelisin :)

Tatlım tartışmanızın içeriğini sen biliyosun bende hep yapıcı olurum elbet ama eşimde benden özürdileyen biridir bu birazda karşındakine bağlıyanı ilişkinizi sn bilmelisin :)
sağol canım sakince düşünüp yapıcı olmaya çalışcam. allah razı olsun üzüntümü hafiflettin destek oldun bana.

Bügün tekrar kan testi versim 2 saatealırım inş. Değerde artış vardır sizede bildiririm

Back
X