• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 kürlerle hamile kalmaya çalışanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sm34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar bende bu ay kürlere baslayanlardanım.bal tarcın cörek otu aynı polen arı sütü bal kullanıyorum.bikaç günede soğan kürüne baslıycam..

Allah razi olsun canim rabbim ins emeklerinin dualarinin karsiligini evladini kucagina almayi nasip eder benim arkadaslar aliç sirkesine basladılar eşleriyle beraber sende bir arastir istersen ...

Aminn inş. İkincis tutar ben hiç aşılama yaptırmadım şuan kürlere devam edecem sonrası nasıl olur bilmiyorum Allahım yüzünü güldürsün canım
amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. eğer yaşın gençse aşılamayı tavsiye etmem kürlere devam et olmazsa düşünürsün.. ben ve eşim biraz geç evlendik dolayısıyla yaşımız aldı başını gidiyor hızlandıralım diye aşılama yoluna başvurduk ..

amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. eğer yaşın gençse aşılamayı tavsiye etmem kürlere devam et olmazsa düşünürsün.. ben ve eşim biraz geç evlendik dolayısıyla yaşımız aldı başını gidiyor hızlandıralım diye aşılama yoluna başvurduk ..

Yaşım genc değil tatlım ama yinede biraz zaman kürlerle devam edicem daha sonra direk tüp bebek düşünüyorum inş. Tüp bebeğe gerek kalmaz

Merhaba kızlar bende bu ay kürlere baslayanlardanım.bal tarcın cörek otu aynı polen arı sütü bal kullanıyorum.bikaç günede soğan kürüne baslıycam..

İnş. En kısa zamanda hepimiz bir kür vesilesiyle hamile kalırız

Hakkımızda hayırlısı vardir elbet bi vakti Rabbım kucağımızı boş bırakmaz inş.

Slm kızlar adetime 8 gün falan kaldı kasık ağrılarım yok oldu bu seferde göğüslerim sızlamaya başladı yanı adet belirtilerim, adetim bazen başıma bazen göğsüme ve bazen belime vurur bu ay da göğsüme vurdu adet olucam hamilelik beklentim kalmadı :( Allahtan ümüt kesilmez bu küre ilk bu ay başladım bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler sizlerden hamile haberi alan bizimle paylaşsın moral olsun adet günü bekleyenler inş. 9 ay adet olmassınız

Bu kür adetin 3.günü kullanimiyormu bende hazirladim ona göre bede basliyayim

Bu kür adetin 2 günü başlanıp 12 gün bırakılıyo canım ama ben gec kalmıştım ve 5 gün başlayıp 10 gün kullanıp bırakmıştım 3 gün başlasan olur diye düşünüyorum inş. Sonuc alırsın

Slm kızlar adetime 8 gün falan kaldı kasık ağrılarım yok oldu bu seferde göğüslerim sızlamaya başladı yanı adet belirtilerim, adetim bazen başıma bazen göğsüme ve bazen belime vurur bu ay da göğsüme vurdu adet olucam hamilelik beklentim kalmadı :KK43: Allahtan ümüt kesilmez bu küre ilk bu ay başladım bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler sizlerden hamile haberi alan bizimle paylaşsın moral olsun adet günü bekleyenler inş. 9 ay adet olmassınız
canım üzülme Allah ne derse o olur sen yine de ümidini kesme çünkü hamilelik sürecinde de o ağrılarını hissedebiliyorsun :) özellikle adet günlerin yaklaştığında ağrıların oluyor hamile olsan bile :)) inşalah hamilesindirrrrr innnnnnnnnşalllahhhh :))

Mngng inşallah çok isterim hepiniz gibi hpimizin hasreti aynı Rabbim ol dedikten sonra tüm olumsuzluklar yok olur gider üzülüyomuyum inan bilmiyorum bi an önce adetim gelsinde küre devam edeyim diyorum inanarak devam edeceğim Rabbim benden isteyin diyor Rabbimden istiyorum ve bitkilerde kürlerde şifa arıyorum bakalım bizlere vesile hangi kür olucak :)))) sağlığımız yerinde çok şükür elbet birgün bizde Anne oluruz dualrım hepinize Allah yardımcımız olsun

Ya kistiniz yoksa niye soğan kürünü yapıyorsunuz ki. O kisti olanlarda işe yarıyor, kisti küçültüp hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Kisti olmayanda o işe yaramaz ki. Olmayan kistin tedavisini görmek gibi bişey :)

Kızlarr bu ay btç. Kürünü yapmıştım ve yukarıdada yazdığım gibi adet belirtilerim
Yoğun yaşıyodum yanı adetimi bekliyorum gebelik beklentim yoktu yanlız bügün yanı daha adetime 5 gün var adet olsum sandım ve yoğun jel gibi akıntım geldi çok şaşırdım ilk aklıma gelen üşütmüş olduğum oldu ( bu hafta üşüttüm hafif gırıp gibiyim ) ama bügün şunuda fark ettimki adet belirtilerim yok olmuş acaba dedim hamile olabilirmiyim gerci daha çok erken bunu belirti olarak saymak istemiyorum gelişmeleri yazarım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.

Kızlarr bu ay btç. Kürünü yapmıştım ve yukarıdada yazdığım gibi adet belirtilerim
Yoğun yaşıyodum yanı adetimi bekliyorum gebelik beklentim yoktu yanlız bügün yanı daha adetime 5 gün var adet olsum sandım ve yoğun jel gibi akıntım geldi çok şaşırdım ilk aklıma gelen üşütmüş olduğum oldu ( bu hafta üşüttüm hafif gırıp gibiyim ) ama bügün şunuda fark ettimki adet belirtilerim yok olmuş acaba dedim hamile olabilirmiyim gerci daha çok erken bunu belirti olarak saymak istemiyorum gelişmeleri yazarım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.
İnşallah olumludur canımm

Merhaba kızlar. Ben de incir kürünü yapıyorum. 21 gün bitti ve 7 gün ara verdim. haftaya salı tekrar başlayacağım. İnşallah işe yarar...

Back
X