- 14 Ocak 2015
- 97
- 12
- 3
- 40
Amin insallah canim ben 15 gün soğan kurunu denedim şimdi hayit suyu içiyorum hayırlısıAmiiiiinnnn canım evlat kokusuna hasret olan herkeslere rabbım nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah canim ben 15 gün soğan kurunu denedim şimdi hayit suyu içiyorum hayırlısıAmiiiiinnnn canım evlat kokusuna hasret olan herkeslere rabbım nasip etsin
amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. eğer yaşın gençse aşılamayı tavsiye etmem kürlere devam et olmazsa düşünürsün.. ben ve eşim biraz geç evlendik dolayısıyla yaşımız aldı başını gidiyor hızlandıralım diye aşılama yoluna başvurduk ..Aminn inş. İkincis tutar ben hiç aşılama yaptırmadım şuan kürlere devam edecem sonrası nasıl olur bilmiyorum Allahım yüzünü güldürsün canım
İnşallah canım hepimiz kısa zamanda sonuc alarızSlm canim bende hayit suyu içiyorum hayırlısı insallah
amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. eğer yaşın gençse aşılamayı tavsiye etmem kürlere devam et olmazsa düşünürsün.. ben ve eşim biraz geç evlendik dolayısıyla yaşımız aldı başını gidiyor hızlandıralım diye aşılama yoluna başvurduk ..
Merhaba kızlar bende bu ay kürlere baslayanlardanım.bal tarcın cörek otu aynı polen arı sütü bal kullanıyorum.bikaç günede soğan kürüne baslıycam..
Amin çok istiyorum artık yalnızlıktan bıktımİnş. En kısa zamanda hepimiz bir kür vesilesiyle hamile kalırız
Bu kür adetin 3.günü kullanimiyormu bende hazirladim ona göre bede basliyayimMerhaba kızlar bende bu ay kürlere baslayanlardanım.bal tarcın cörek otu aynı polen arı sütü bal kullanıyorum.bikaç günede soğan kürüne baslıycam..
canım üzülme Allah ne derse o olur sen yine de ümidini kesme çünkü hamilelik sürecinde de o ağrılarını hissedebiliyorsun :) özellikle adet günlerin yaklaştığında ağrıların oluyor hamile olsan bile :)) inşalah hamilesindirrrrr innnnnnnnnşalllahhhh :))Slm kızlar adetime 8 gün falan kaldı kasık ağrılarım yok oldu bu seferde göğüslerim sızlamaya başladı yanı adet belirtilerim, adetim bazen başıma bazen göğsüme ve bazen belime vurur bu ay da göğsüme vurdu adet olucam hamilelik beklentim kalmadıAllahtan ümüt kesilmez bu küre ilk bu ay başladım bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler sizlerden hamile haberi alan bizimle paylaşsın moral olsun adet günü bekleyenler inş. 9 ay adet olmassınız
Bende 3. Gün sabahı basladım canım.umut işte..Bu kür adetin 3.günü kullanimiyormu bende hazirladim ona göre bede basliyayim
İnşallah olumludur canımmKızlarr bu ay btç. Kürünü yapmıştım ve yukarıdada yazdığım gibi adet belirtilerim
Yoğun yaşıyodum yanı adetimi bekliyorum gebelik beklentim yoktu yanlız bügün yanı daha adetime 5 gün var adet olsum sandım ve yoğun jel gibi akıntım geldi çok şaşırdım ilk aklıma gelen üşütmüş olduğum oldu ( bu hafta üşüttüm hafif gırıp gibiyim ) ama bügün şunuda fark ettimki adet belirtilerim yok olmuş acaba dedim hamile olabilirmiyim gerci daha çok erken bunu belirti olarak saymak istemiyorum gelişmeleri yazarım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.