2015 kürlerle hamile kalmaya çalışanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sm34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peki eşine hangi kurleri yaptin
cnm biz keçiboynuzun meyvesını kaynatıp ıcıtıgede oldu o bıtınce hazı özunden aktarlarda satılıo ondan aldık gecen aylardada karadut pekmezı aldık bademle yedı ayrıca caksır koku kaynatıta ıcırdım lendmde once sogan kuru yaptım sonra ıncır kuru adacayıyagı yaptım sut maydanoz buharı yaptım baltarcın corekotu yaptım ama sadece bır ay yaptım gecen ayda hayıta basladım bu ay yıne baltarcıncorekotuna baslıycam rabbım vesılemız kılsın ınsaallaah

Selamlar arkadaşlar. Bu Topics açan arkadaşımızı başka bi topikte hamileyim diye yazisuni okumuştum. Neler yaptığını sormuştum. Ben geçen ay soğan kürü yaptım bu ay swt34 arkadaşımızın tavsiyesiyle bal tarçın corekotu na başladım Maşallah o hamile :) benim bu gün adetimin 5. Günü sabahlari açken 1 tatlı kaşığı btc yiyorum. Ayrıca incir ve havuç kuru yaptım bu gün başlıyorum. Eşim de keçiboynuzu kürü uyguluyor ben de 3 ay kullanmayı düşünüyorum bu kürleri inşallah bu ay ise yarar Rabbim evlat isteyen herkese bu duyguyu tattırsinı inşallah kimsenin kucağıni boş birakmasn

SSGG Canım benim ben burdadad yazdım :))) bana sorulanları cevap vermeye calıştım inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz HİÇ BİRİNİZİ UNUTMADIM her zaman duamdasınız pes etmeden kürlere devam edin Allahın izniyle olucaktır bol bol dua etmeyide unutmayın

Yarin adet gunum bana da dua edin lutfen...Iki gundur tuhaf bir kasik agrisi ve bacak agrisi yasiyorum,daha once boyle kasik agrisi yasamamistim.Normalde sari olan akintim bugun su gibi gelmeye basladi.Belirti arayip sonrasinda mutsuz olmak da istemiyorum.Insallah bende hayirli haberler veririm..

SSGG Canım benim ben burdadad yazdım :))) bana sorulanları cevap vermeye calıştım inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz HİÇ BİRİNİZİ UNUTMADIM her zaman duamdasınız pes etmeden kürlere devam edin Allahın izniyle olucaktır bol bol dua etmeyide unutmayın
İnşallah canım bu topigi dün gezinirken gördüm bi baktım siz acmissiniz hamile olduğunuzu bildiğim için uygulamaları detaylı görmek icin sayfayi sonuna kadar okudum Umudunuza hayran kaldım. Maşallah ilk ay ümidinizi hiç kesmeden devam edisiniz ve sonuca ulasmaniz Azminiz bana güç verdi. Allah razi olsun canım ben de yapıyorum şimdi inşallah ise yarar. Bu arada gebelik nasıl gidiyor kaç haftalik oldu merak ettim. Bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah

Ina
Yarin adet gunum bana da dua edin lutfen...Iki gundur tuhaf bir kasik agrisi ve bacak agrisi yasiyorum,daha once boyle kasik agrisi yasamamistim.Normalde sari olan akintim bugun su gibi gelmeye basladi.Belirti arayip sonrasinda mutsuz olmak da istemiyorum.Insallah bende hayirli haberler veririm..
İnşallah hasta olmazsın canım kaşık ağrısını bilmem ama akıntınin artması kucuk bi gebelik belirtisi. Ben daha önce hamile kalıp düşük yaptım. O zaman ilk belirtim islanir gibi çok fazla akıntı ve göğüs dolgunluguydu. Ama tabi bunlar yanıltıcı da olabiliyor

İnşallah canım bu topigi dün gezinirken gördüm bi baktım siz acmissiniz hamile olduğunuzu bildiğim için uygulamaları detaylı görmek icin sayfayi sonuna kadar okudum Umudunuza hayran kaldım. Maşallah ilk ay ümidinizi hiç kesmeden devam edisiniz ve sonuca ulasmaniz Azminiz bana güç verdi. Allah razi olsun canım ben de yapıyorum şimdi inşallah ise yarar. Bu arada gebelik nasıl gidiyor kaç haftalik oldu merak ettim. Bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah

Amin canım Rabbim nasip ederde hayırlısıyla sağlıklı kucağıma alırım, hamileliğim iyi gidiyor,canım gercekten ümit kesmeden bol bol dua ile kürlere devam et inan sende sonuc alıcaksın belki ilk ay belki 3.yada 4. Ay Rabbim cabalarınızı cevapsız bırakmaz, doktora bile bi gittiğmizde 6 ay klomen tedavisi görüyoruz ben bunu düşünerekten bir küre 3 yada 6 ay devam etme kararı almıştım hamd olsun 2. Ayımda güzl haberi aldım Rabbim sizlerede nasip etsin

İnşallah bügün güzel haberle gelirsin

Bu ay corekotu bal tarçin ve 10gun papatya cayi ictim son 8gun bekliyoruz hayirli haberleri

bende kürlerden şifa bekleyenlerdenim hayıt tohumu içiyorum inşallah vesile olur:110:

Ben bu tarz şeyleri yapamıyorum maalesef allerjik bir bünyeye sahibim . Benim çok yakın arkadaşım ilk çocuğundan sonra ikinciye hamile kalamadı 4 yıl uğraştı olmadı malesef . Doktor tüp bebek için tarih verdi oda bu süre içinde sarımsak ve limondan yapılan ve Gölgede 20 25 gün bekletilen kürü yaptı ve karı koca beraber her sabah içtiler. O ay hamile kaldı. O kesinlikle o kürden kaldığını söylüyor çünkü kuzeni onunla kalıp ona önermişti . Oda bana öneriyor ama hala denemedim .

Ben bu tarz şeyleri yapamıyorum maalesef allerjik bir bünyeye sahibim . Benim çok yakın arkadaşım ilk çocuğundan sonra ikinciye hamile kalamadı 4 yıl uğraştı olmadı malesef . Doktor tüp bebek için tarih verdi oda bu süre içinde sarımsak ve limondan yapılan ve Gölgede 20 25 gün bekletilen kürü yaptı ve karı koca beraber her sabah içtiler. O ay hamile kaldı. O kesinlikle o kürden kaldığını söylüyor çünkü kuzeni onunla kalıp ona önermişti . Oda bana öneriyor ama hala denemedim .
Rabbim bizlerede hayitlisiyla nasip eylesin tez vakitde inşAllah bebiş
Canım detaylı nasıl yapılır yazabilir misin?

Back
X