2015 MART ANNELERİ ERKEK İSİMLERİ :)

esram85

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
19
4
18
Ankara
Merhaba,
Öncelikler Rabbim hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin :) biz oğlumla 7 aylık olduk ama hala ismimiz yok karar verememiyoruz. Düşündüğümüz isimler Berk,Yağız,Ege, Yiğit, ve Ayaz :)
sizin fikilerinizi rica etsem :)

Hepsi çok güzel isimler ama benim favorim Yiğit. Biz de Yiğit koyduk oğlumuzun adını:)

Merhaba,
Öncelikler Rabbim hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin :) biz oğlumla 7 aylık olduk ama hala ismimiz yok karar verememiyoruz. Düşündüğümüz isimler Berk,Yağız,Ege, Yiğit, ve Ayaz :)
sizin fikilerinizi rica etsem :)
yiğit ismini çok beğeniyorum ben :) bizde eymen mert düşünüyoruz kısmetse

Bizde rüzgar koyucazz Allah nasip ederse yıllar öncesinden flört zamanında karar vermiştik:)

bizde flört zamanında kız olursa hep nehir istemiştik :) nedense hiç erkek ismi düşünmemişiz şimdi oğlumuz geliyor hala isim konusunda kararsızız:)

Mete güzel bir isim, tarihsel bir derinliği de var. Bence gönül rahatlığıyla koyun..

Biz de Göktuğ düşünüyoruz kizimin adı gökçe ikisi uyumlu olsun istedik.

Mete yi bende cok istedim hatta tamam dedik ama anlamina baktim camurdan yapilmis ibrik demekmis vazgectik :(

Mete yi bende cok istedim hatta tamam dedik ama anlamina baktim camurdan yapilmis ibrik demekmis vazgectik :KK43:

Tarihteki Metehan karakterinin sayfalarca düzülen methiyelerini okuduktan sonra açıkçası kelime anlamına bakmak gereği görmemiştim ben. Ama şaşırdım anlamına :)

Tarihteki Metehan karakterinin sayfalarca düzülen methiyelerini okuduktan sonra açıkçası kelime anlamına bakmak gereği görmemiştim ben. Ama şaşırdım anlamına :)
Aynenn bende tarihten oturu cok istedim ya birde anlamina bakalim dedik ve bu cikti hala isimsiziz biz :(

Allahım hepinize sağlıkla bebeklerinizi kuacağınıza almayı nasip etsin ben 2013 mart annesiyim, oğlum büyüdü ve 2 yaş olmasına az kaldı. Zaman öyle çabuk geçiyor ki, sakın dışardan gelen olumsuz söylemlere kulak asmayın, bana normal doğuramazsın dediler doğurdum emziremezsin dediler emzirdim, herkese kullağınızı kapayın ve sadece bebeğinize odaklanın, bu bir kadın için öyle muhteşem bir deneyim ki.... Tekrar hamile kalmayı özeldim desem yalan olmaz.
Hiç kokrmayın doğumunuzda olur, sütünüzde olur, bebeğinizin gazıda çıkar, sadece herşey için biraz sabır. Sağlıklı doğumlar olsun hepinize

Back
X