2015 MART ANNELERİ nin bebişlerine aldığı ciciler...

üstüne anakucağını koyunca sana dönük oluyor. o çıktığında tek taraflı oluyor

bugün kızıma beşiğini aldık sonunda karar verebildim, almazsam aklımda kalacaktı en hoşuma giden model buydu kullanım süresi bakımından kafam karışıktı ama bu beşikten sonra kendi odasına geçirip oradaki beşiğine yatırıcam.

Eklentiler

• untitled.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 252
çok güzel cnm güle güle kullansın

gule gule kullan canımmm.sen nerden alıyosun bursadaydın sanırım.nerelerı onerırsın.
Ben çogunu cumhuriyet caddesinde akdem var 4 5 katlı bir magaza ordan aldım bir kaç yerden daha aldımda adını bilmiyorum.birde yine cumhuriyet caddesini kesen bir sokakda büyük bir magaza var 2 katlı geniş bir yer ordada çok çeşit vardı hastane çıkışı özellikle fiyatlar az daha uygun diger yerlere göre

Annemler chicco nun liteway plus travel sistem modelini aldılar bizim kıza baston model rahat taşıması katlanması.

ben de önce chicco urban baktım her daim çift taraflı kullanılabiliyor diye amöa üzerindeki o ana kucağı tarzı şeyin katlanamaması caydırdı bizi, 88 cmdi ve hem onu hem de arabayı bagaja sığdırmamız çok zor.
Litewayi puset kalkınca çift yönlü kullanılmıyor diye elemiştik ama yine ona döndük şimdi sanırım...
chicco Urban'da da fuşya ped vardı o da seçme sebepleimden biriydi:)

bi de nuna markasının liteway tarzı bi arabası var onu daha çok beğendi eşim 1150den 750ye inmişti ebebekte ama şu an erken diye alamadık...

siz litewayi normal chicco mağazasından mı aldınız yoksa başka yerden daha indirimli mi?

Chicco trio sprint travel sistem bebek arabası diye geçiyor canım

litewaye de baktın mı extra portbebesi olması dışında ne avantajı var?
Baston kısmı puset olmadan da çift yönlü kullanıla
üstüne anakucağını koyunca sana dönük oluyor. o çıktığında tek taraflı oluyor

zaten neredeyse 1 yaşına kadar pusette kalıyo sana sönük oluyo, sonra zaten sana bakmak değil etrafı incelemek ister dediler çift taraflı olmasından öyle vazgeçtim ama emin diilim hala

biz de chicco liteway alacagız.bebek 7 8 aylık olunca size değil etrafa bakmak istiyor anakucagı takıldıgı dönem size bakması kafi

litewaye de baktın mı extra portbebesi olması dışında ne avantajı var?
Baston kısmı puset olmadan da çift yönlü kullanılabilio mu mesela?
Yok canım bastonu çift yönlü olmuyor. Hafif olması hem baston hemde travel sistem olması beni cazip etti o yüzden aldım çok şık ve kullanışlı gibi duruyor kullanınca nasıl olur bilmiyorum :)

Yok canım bastonu çift yönlü olmuyor. Hafif olması hem baston hemde travel sistem olması beni cazip etti o yüzden aldım çok şık ve kullanışlı gibi duruyor kullanınca nasıl olur bilmiyorum :)
ya bende baston almayı düşünüyodum ama arkadaşlarım vazgeçirttiler. zaten ya bebeği olcak 1 yaşdan önce baston kullanamazsın normal al dediler. hem baston çift taraflıda kullanılmıyo . benim bebeği görmem lazım yoksa sevmiyorum öyle.

tabi canım sen nasıl istiyorsan öyle al tabi kendini daha iyi bilirsin :)

nuna markasına da bakmıştık ön bariyeri yok diye vazgeçtik oda güzel bir modeldi. biz litewayi bursada chicco mağazasından 759 du galiba fiyatı aldık, önüne 45 lira vererek ön bariyerini aldık tekerlekleri çıkabiliyor bagaja rahat sığıyormuş katlaması sürmesi kolaydı mağazada denedik satan bayanda kullanmış ben size daha pahalı modellerde önerebilirdim ama gerçekten kullanışlı dedi. tek kusuru iki yönlü kullanılmaması ama bu çok önemli değilse sizin için öneririm.

merhaba bayanlar
bebek arabası ve puset konusunda benimde kafam çok karışık. alırken hangi özellikler aranmalı nelere dikkat edilmeli tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…