- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
bu çift taraflı kuulanılabiliyormuAnnemler chicco nun liteway plus travel sistem modelini aldılar bizim kıza baston model rahat taşıması katlanması.
çok güzel cnm güle güle kullansınbugün kızıma beşiğini aldık sonunda karar verebildim, almazsam aklımda kalacaktı en hoşuma giden model buydu kullanım süresi bakımından kafam karışıktı ama bu beşikten sonra kendi odasına geçirip oradaki beşiğine yatırıcam.
teşekkürler canım.çok güzel cnm güle güle kullansın
bugünkü aldıklarım kalın battaniye şapka 2 tulum alt açma ağız mendili 1 tanede altüst takım.sanırım bitti tekstil ürünlerimiz daha almayı düşünmüyorum
Eki Görüntüle 1281755
Ben çogunu cumhuriyet caddesinde akdem var 4 5 katlı bir magaza ordan aldım bir kaç yerden daha aldımda adını bilmiyorum.birde yine cumhuriyet caddesini kesen bir sokakda büyük bir magaza var 2 katlı geniş bir yer ordada çok çeşit vardı hastane çıkışı özellikle fiyatlar az daha uygun diger yerlere göregule gule kullan canımmm.sen nerden alıyosun bursadaydın sanırım.nerelerı onerırsın.
Annemler chicco nun liteway plus travel sistem modelini aldılar bizim kıza baston model rahat taşıması katlanması.
Chicco trio sprint travel sistem bebek arabası diye geçiyor canım
Chicco trio sprint travel sistem bebek arabası diye geçiyor canım
üstüne anakucağını koyunca sana dönük oluyor. o çıktığında tek taraflı oluyor
Yok canım bastonu çift yönlü olmuyor. Hafif olması hem baston hemde travel sistem olması beni cazip etti o yüzden aldım çok şık ve kullanışlı gibi duruyor kullanınca nasıl olur bilmiyorum :)litewaye de baktın mı extra portbebesi olması dışında ne avantajı var?
Baston kısmı puset olmadan da çift yönlü kullanılabilio mu mesela?
ya bende baston almayı düşünüyodum ama arkadaşlarım vazgeçirttiler. zaten ya bebeği olcak 1 yaşdan önce baston kullanamazsın normal al dediler. hem baston çift taraflıda kullanılmıyo . benim bebeği görmem lazım yoksa sevmiyorum öyle.Yok canım bastonu çift yönlü olmuyor. Hafif olması hem baston hemde travel sistem olması beni cazip etti o yüzden aldım çok şık ve kullanışlı gibi duruyor kullanınca nasıl olur bilmiyorum :)
tabi canım sen nasıl istiyorsan öyle al tabi kendini daha iyi bilirsin :)ya bende baston almayı düşünüyodum ama arkadaşlarım vazgeçirttiler. zaten ya bebeği olcak 1 yaşdan önce baston kullanamazsın normal al dediler. hem baston çift taraflıda kullanılmıyo . benim bebeği görmem lazım yoksa sevmiyorum öyle.
ben de önce chicco urban baktım her daim çift taraflı kullanılabiliyor diye amöa üzerindeki o ana kucağı tarzı şeyin katlanamaması caydırdı bizi, 88 cmdi ve hem onu hem de arabayı bagaja sığdırmamız çok zor.
Litewayi puset kalkınca çift yönlü kullanılmıyor diye elemiştik ama yine ona döndük şimdi sanırım...
chicco Urban'da da fuşya ped vardı o da seçme sebepleimden biriydi:)
bi de nuna markasının liteway tarzı bi arabası var onu daha çok beğendi eşim 1150den 750ye inmişti ebebekte ama şu an erken diye alamadık...
siz litewayi normal chicco mağazasından mı aldınız yoksa başka yerden daha indirimli mi?
nerden aldın cok guzelmıs...gule gule gıyın ınsallahBuda benim yavrumun ilk cicisi İnşallah Rabbim sağlıkla giyebilmeyi nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?