- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
sanırım bende bambu alıcam kara verdim hem güzelde oluyoe :)Canım en küçükleri 10 aylığa kadar kullanılıyormuş ben üç boyunu gördüm orta boy alıcam 2 yaşa kadar kullanır dedi zaten odada almayı düşünüyorum yatağının yanına koyucam beşiği park yatak biraz geniş ve görüntü olarak hoşuma gitmedi sen bilirsin tabi onada kullanışlı diyorlar
görüntü olarak çok güzeller.Ben şimdilik tahta beşiklerden alıcam orta boyları 2-3 yaşa kadar kullanılıyormuş hem daha ufak yatak odası için rahat olucak hem de bebeğim 3 aylıkken kendi evimize taşınıcaz o zaman odasını almayı düşünüyorum alacağım beşik şu tarzda park yataklar kullanışlıymış ama hoşuma gitmedi açıkçası
Teşekkür ederiz canım benim :)COOOK GÜZEL HAYIRLI OLSUN :)
Ben şimdilik tahta beşiklerden alıcam orta boyları 2-3 yaşa kadar kullanılıyormuş hem daha ufak yatak odası için rahat olucak hem de bebeğim 3 aylıkken kendi evimize taşınıcaz o zaman odasını almayı düşünüyorum alacağım beşik şu tarzda park yataklar kullanışlıymış ama hoşuma gitmedi açıkçası
Teşekkür ederim canım :) markası chicco 1100 liraya aldık kapanışı kolay 3 lü takım bu piste portbebe bide normal bebek arabası var ben hep katlandığındada kolay olsun bana diyordum katlanıncada baston oluyo tavsiye edeim canım :)Gule gule kullanin canim, markasini ve fiyatini yazabilir misin, birde kapanisi kolaymi ustunu cikartmadan kapanabiliyomu
Chicco trio sprint travel sistem bebek arabası diye geçiyor canımbu chiconun hangi modeli?
Teşekkür ederim canım :) markası chicco 1100 liraya aldık kapanışı kolay 3 lü takım bu piste portbebe bide normal bebek arabası var ben hep katlandığındada kolay olsun bana diyordum katlanıncada baston oluyo tavsiye edeim canım :)
Sağol canım tavsiyen için bilmiyorum düşünüyorum görüntüsü bana cazip geliyor biraz büyük modelini altta inenler var onlardan alabilirim belki.Canim bundan abimler aldı, ancak kullanamadı lar. Maksimum 8 ay. Çünkü bebek hareket etmeye başlayınca bunlar çok derin olmadığı için tehlikeli oluyor. Ben oyun park yatak larını tavsiye ederim
Canim bu beşikler 6 aya kadar kullaniliyor. Derinlikleri fazla değil. Çocuk hareketlenince başka beşiğe geçirmek zorunda kalabilirsinBen şimdilik tahta beşiklerden alıcam orta boyları 2-3 yaşa kadar kullanılıyormuş hem daha ufak yatak odası için rahat olucak hem de bebeğim 3 aylıkken kendi evimize taşınıcaz o zaman odasını almayı düşünüyorum alacağım beşik şu tarzda park yataklar kullanışlıymış ama hoşuma gitmedi açıkçası
ben chicco liteway dusunuyorum mclaren in de bastonu gayet saglamkızlar ben baston bebek arabası almayı düşünüyorum. önümüz yaz olcak kullanışı kolay olur diye düşünüyorum sizce ne alayım. deneyimli annelerden kestane kebap acele cevap :)
Ben 1yaşından sonra odasına geçirmeyi düşünüyorum o yüzden beşik alıcam odasında da olucak beşik oraya yatırıcam erken alışması daha iyi olur gibi geliyorilk aylar yanına almak için iyi olabilir ama bence sonrası için park yatak çok kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?