2015 MART ANNELERİ nin bebişlerine aldığı ciciler...

sanırım bende bambu alıcam kara verdim hem güzelde oluyoe :)

görüntü olarak çok güzeller.
ama bebek hareketlenmeye başladığında pek de kullanışlı olacağını düşünmüyorum,yakından görünce daha iyi anladım.

Canim bundan abimler aldı, ancak kullanamadı lar. Maksimum 8 ay. Çünkü bebek hareket etmeye başlayınca bunlar çok derin olmadığı için tehlikeli oluyor. Ben oyun park yatak larını tavsiye ederim

Gule gule kullanin canim, markasini ve fiyatini yazabilir misin, birde kapanisi kolaymi ustunu cikartmadan kapanabiliyomu
Teşekkür ederim canım :) markası chicco 1100 liraya aldık kapanışı kolay 3 lü takım bu piste portbebe bide normal bebek arabası var ben hep katlandığındada kolay olsun bana diyordum katlanıncada baston oluyo tavsiye edeim canım :)

Guzel gunlerde kullanirsiniz insallah canim

Canim bundan abimler aldı, ancak kullanamadı lar. Maksimum 8 ay. Çünkü bebek hareket etmeye başlayınca bunlar çok derin olmadığı için tehlikeli oluyor. Ben oyun park yatak larını tavsiye ederim
Sağol canım tavsiyen için bilmiyorum düşünüyorum görüntüsü bana cazip geliyor biraz büyük modelini altta inenler var onlardan alabilirim belki.

kızlar ben baston bebek arabası almayı düşünüyorum. önümüz yaz olcak kullanışı kolay olur diye düşünüyorum sizce ne alayım. deneyimli annelerden kestane kebap acele cevap :)

Canim bu beşikler 6 aya kadar kullaniliyor. Derinlikleri fazla değil. Çocuk hareketlenince başka beşiğe geçirmek zorunda kalabilirsin

ilk aylar yanına almak için iyi olabilir ama bence sonrası için park yatak çok kullanışlı
Ben 1yaşından sonra odasına geçirmeyi düşünüyorum o yüzden beşik alıcam odasında da olucak beşik oraya yatırıcam erken alışması daha iyi olur gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…