- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Teşekkürler canım aminnn,çok haklısınHayirli olsun canim cok guzel seyler almissin, oglusun saglikla kullansin hepsini. Hangimiz tutabiliyoruz ki kendimizi
Çok güzeller,hayırlı olsun,güle güle giysin bebiş inşallahbugünkü alışverişimizden
alt açma,penye battaniye,10 lu hastane çıkışı ,5 li set,3 lü set,4 tane patikli pantolon, 3lü çorap,yelek,2 yedek eldiven ,6 lı agız mendili,uyku seti ,müzikli windy oyuncağı
Eki Görüntüle 1273732 Eki Görüntüle 1273734
Güle güle kullansın bebişin inşallah,çok güzellerbunlar hastane cikisi setleri biri besli alt ust takim seklindEki Görüntüle 1273733 e digeri tulumlu 3lu set
visko oluyor sanırım
biz de yorgan kullanmadık ilk yıl.battaniye ile geçti sonra uyku tulumu ile devam edince yine gerek kalmadı.katılıyorum arkadaşınıza.bu nedenle uyku setlerine de gerek görmüyorum ben şahsi olarak.biberon sterilazötürüne gelince ben hiç emziremediğim için cok lazım oldu ama almadıydık emen bebekleriçin gerek olduğunu düşünmüyorum.emmeyip devamlı mama ile beslenen bebeklerde cok gerekli oluyor.Ben henüz bişey almadım, annem bir hırka ve patik ördü, bir yelek örecek ve bir de battaniye. onun yünlerini seçtim sadece. Ama şu an ürün ve fiyat araştırması aşamasına girdim diyebilirim. 5 ayımı dolduruyorum bu hafta. 6,5 aya kadar ürün ve fiyat bilgisine sahip olup, beğendiğim marka ve ürünleri en ucuz nasıl temin edebilirsem alımlara o zaman başlamayı düşünüyorum. Sizlere de çok fazla şey almamanızı tavsiye ediyorum kızlar.. Bebek çok hızlı büyüyor ve her bebeğin kalıbı farklı farklı. Bi de hediyeleriniz gelecektir. Elinizde hiç giydiremeyeceğiniz ürünleriniz kalacak emin olun. İhtiyacınız oluştukça almanızı öneririm. Şimdilik puset, araba, beşik, beslenme ekipmanları, bebek bezi (Prima Premium Care), battaniye almanızı öneririm. İşyerimde 1 yaşında kızı olan bir arkadaşım var sık sık danışıyorum ne almalıyım diye. Mesela bugün yorgan ve yastık almamamı söyledi :) ben olsam alırdım. Nevresim takımı almamamı söyledi, yatak ebatları birbirine uymuyormuş, biz sadece çarşaf ve battaniyeler kullanacakmışız. Yan yatırma yastığı varmış, bir tek bu ürünü önerdi arkadaşım. Biberon sterilizatörüne gerek yok dedi. Kıyafetleri o kendisine ihtiyacı oldukça almış..(Bana çok mantıklı geldi bu) Şimdilik diyeceklerim bunlar.. :) Keyifli bir hamilelik diliyorum herkese..
Haklısın canım 1 haftada bile farkediyorlarmış.İnşallah bir de bol bol sütlerimiz gelirse...Biz zıbın,çıtçıtlı ve iç çamaşırları hariç her şeyi 2şer 2şer aldık ama şimdiden sürekli hediyeleri geliyor,iyi ki fazlasını almamışız diyoruz.Benim arkadaşlarımın da tamamı uyku seti ve yorgan almamamı tavsiye ettiler,önce ince battaniyeye sarılıp üzerine peluş ya da örgü battaniye örterek kullanmış hepsi.Ama yatağını aldığım için nevresim takımı aldım,2 tane daha almayı düşünüyorum;nasılsa uzun süre o yatakta yatacak.Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahBen henüz bişey almadım, annem bir hırka ve patik ördü, bir yelek örecek ve bir de battaniye. onun yünlerini seçtim sadece. Ama şu an ürün ve fiyat araştırması aşamasına girdim diyebilirim. 5 ayımı dolduruyorum bu hafta. 6,5 aya kadar ürün ve fiyat bilgisine sahip olup, beğendiğim marka ve ürünleri en ucuz nasıl temin edebilirsem alımlara o zaman başlamayı düşünüyorum. Sizlere de çok fazla şey almamanızı tavsiye ediyorum kızlar.. Bebek çok hızlı büyüyor ve her bebeğin kalıbı farklı farklı. Bi de hediyeleriniz gelecektir. Elinizde hiç giydiremeyeceğiniz ürünleriniz kalacak emin olun. İhtiyacınız oluştukça almanızı öneririm. Şimdilik puset, araba, beşik, beslenme ekipmanları, bebek bezi (Prima Premium Care), battaniye almanızı öneririm. İşyerimde 1 yaşında kızı olan bir arkadaşım var sık sık danışıyorum ne almalıyım diye. Mesela bugün yorgan ve yastık almamamı söyledi :) ben olsam alırdım. Nevresim takımı almamamı söyledi, yatak ebatları birbirine uymuyormuş, biz sadece çarşaf ve battaniyeler kullanacakmışız. Yan yatırma yastığı varmış, bir tek bu ürünü önerdi arkadaşım. Biberon sterilizatörüne gerek yok dedi. Kıyafetleri o kendisine ihtiyacı oldukça almış..(Bana çok mantıklı geldi bu) Şimdilik diyeceklerim bunlar.. :) Keyifli bir hamilelik diliyorum herkese..
Merhaba arkadaşım.Ben başta bebek odası yapmayı düşünüyordum ancak bebeğim 3 aylıkken tayinciyiz.O yüzden park yatak aldım.Hatta tayinimizin çıktığı yerde oda yaparım diyordum ama ondan da vazgeçtim.Bu yatağı birkaç yıl kullanabiliyormuş ve nasılsa odası olsa bile odasına git gel yapmak zor olacağı ve beşik de kendi odamda yanı başımda olacağı için bunu tercih ettim.Zaten çocuklar 2-3 yaşında bile kendileri beğeniyorlar,gerek olursa o zaman onun istediği gibi alırız diye düşündüm.O zaman da oyun parkı olarak kullanır bu aldığımızı...Merhaba kızlar. Televizyonda çilek mobilyada indirim olduğunu gördüm dikkatini çeken oldu mu acaba? Yada daha önceden çilek mobilya kullanan ????Bir de mart anneleri olarak bebişlere oda yapmak istiyormusunuz yoksa sadece beşik - park yatak tarzında mı kullanacaksınız ?
çok şirinler güle güle kullansın miniğin.alt açmanın alt tarafı naylonmu tatlımbugünkü alışverişimizden
alt açma,penye battaniye,10 lu hastane çıkışı ,5 li set,3 lü set,4 tane patikli pantolon, 3lü çorap,yelek,2 yedek eldiven ,6 lı agız mendili,uyku seti ,müzikli windy oyuncağı
Eki Görüntüle 1273732 Eki Görüntüle 1273734
benim kızımın odası çilek genç odası memnunum kullanışlı ve dayanıklı.2.bebeğime hemen oda yapamıycam ama evim 4 odalı olsaydı yapardım mutlaka seviyorum bebek odası yapmayı .2 yaşından sonra allah nasip ederseMerhaba kızlar. Televizyonda çilek mobilyada indirim olduğunu gördüm dikkatini çeken oldu mu acaba? Yada daha önceden çilek mobilya kullanan ????Bir de mart anneleri olarak bebişlere oda yapmak istiyormusunuz yoksa sadece beşik - park yatak tarzında mı kullanacaksınız ?
naylon olanlardan değil cnm ben onu zaten alt açarken kullanmaktan çok bebeği kanepeye yada araba koltuguna yatırdığımda kullanmayı düşünüyorum.alt açarken kullanmak için tek parça naylonlu daha pratik olanlardan alıcamçok şirinler güle güle kullansın miniğin.alt açmanın alt tarafı naylonmu tatlım
hayırlı olsun bende bu beşiklerden almayı düşünüyorm ama kararsızım yaaBen şimdilik tahta beşiklerden alıcam orta boyları 2-3 yaşa kadar kullanılıyormuş hem daha ufak yatak odası için rahat olucak hem de bebeğim 3 aylıkken kendi evimize taşınıcaz o zaman odasını almayı düşünüyorum alacağım beşik şu tarzda park yataklar kullanışlıymış ama hoşuma gitmedi açıkçası
bunlarin 2 yasina kadar kullanilmasi mumkun olmuyor cunku ayaklaninca asagi atlama vs oluyor derinligi ayarlanabilir mobilya besikler daha iyi olabilirBen şimdilik tahta beşiklerden alıcam orta boyları 2-3 yaşa kadar kullanılıyormuş hem daha ufak yatak odası için rahat olucak hem de bebeğim 3 aylıkken kendi evimize taşınıcaz o zaman odasını almayı düşünüyorum alacağım beşik şu tarzda park yataklar kullanışlıymış ama hoşuma gitmedi açıkçası
Canım en küçükleri 10 aylığa kadar kullanılıyormuş ben üç boyunu gördüm orta boy alıcam 2 yaşa kadar kullanır dedi zaten odada almayı düşünüyorum yatağının yanına koyucam beşiği park yatak biraz geniş ve görüntü olarak hoşuma gitmedi sen bilirsin tabi onada kullanışlı diyorlarhayırlı olsun bende bu beşiklerden almayı düşünüyorm ama kararsızım yaapark beşikmi alsam bundanmı yoksa mobilyamı. kaçyaşına kadar kullanılırkı bu ?
Beşik dünyası diye biryer vardı oraya sordum bilemiyorum canım ben satıcının yalancısıyım :) doğru olabilir dediğin ama aşağıya doğru inenleri var hatta biraz daha büyükleri yana doğru sallanıyormuş, orta boyların sallaması tavan salıncağı gibiymiş sallama farklarıda var 1 yaşa kadar bile kullansam yeter çünkü odasına yatırıcam daha sonrabunlarin 2 yasina kadar kullanilmasi mumkun olmuyor cunku ayaklaninca asagi atlama vs oluyor derinligi ayarlanabilir mobilya besikler daha iyi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?