2015 MART ANNELERİ nin bebişlerine aldığı ciciler...

Benim de %70 ihtimalle kızım olacağını söyledi dün dr.um.Ben de ilk olarak Mothercare'dan pembe-beyaz don aldım.Daha hiçbirşeyi yok zavallıcığımın.

gerçekten bu markafoni trendyol limango gibi sitelerde kayda değer indirimler oluyormu ? hiç rast gelmedim
Ben ohlumda almisyim indirimli urunler sabah erken bitiyor chicco citcitli seti almistim besli paketi 19 du.top top kabartmali battaniye almistim 20 lira falandi.kanz ve carters denk gelmisti.henuz takip etmiyorum bebek icin.

Bebeğimin şu an çıtçıtlı 2 adet beyaz badisi ve bir de beşiktaşlı alt-üst takımı var :)
Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.

Kızlar biliyorum çok heyecanlısınız ama çok erken bişeyler almak için yapmayın 30. haftalardan sonra alırısınız yaa

ben o kadar geçe bırakılmasından yana değilim.oğlumda aynen 32 ye kadar almamaya niyetliydim ve pek bir şey almadım 28.haftada erken doğum başladı ve hiç ayağa kalkmadan hamileliğime devam ettim hiç bir şey alamadım.internetten aldıklarımızın bedeni cok büyük geldi vs.yenidoğan boyunda birkaç şey alınmasından yanayım.bu bebeğimde sadece yenidoğan ve bir iki 0-3 ay eşya alacağım.gerisi doğunca halloluyor

Mrb bayanlar bana da doktorum ikili testte büyük ihtimalle kız demişti zaten benimde hamile olduğumu öğrendiğimden beri kız doğuyor tabi kesin değil ama kendimize engel olamıyoruz Bi de her mağaza indirim de seneye yaza giyebileceği şeyler var.
Ben 4 tane çıtçıtlı badi aldım krem rengi (kız-erkek olur)
alt üst takım aldım yeni doğan o da kremli kırmızılı
3 tane 3-6 ay arası kısa kollu tişört aldım (kız bebek için)
1 tane de minik 3-6 ay arası elbise

benımde gözüm kalıyor bebek kıyaftlerınde ama bellı degıl kesın degıl doktr gecen kıza benzıyo ama kesın degıl dedı tekrar bakılmsı lazım dedı

evet canım sorma bebek arabaları çok pahalı ama mothercarede bi tane gördüm 450 tl ydı hafif ve çok kolay kapanıyodu oto koltuğuda vardı kolay hareket ediyodu ama erken diye almadım

bizim 2 tane bebek arabamız var biri baston şeklinde biride travel sistemlerden .mama sandalyemiz küvetimiz var.
sanırım sadece tekstil ve biberon bez gibi şeylere ihtiyacımız var.
ikiside varken hangisini tavsiye edersin travel mı baston mu travellar pahalı değermi sence yoksa baston da işimizi görür mü ne dersin

meraba arkadaşlar insan gerçekten minik minik kıyafetler almak için çok hevesleniyo ama cinsiyet belli olmayınca alamıyoruz tabi.cinsiyeti belli olan arkadaşlar varsa ne kadarlıkken öğrendiklerini yazabilirler mi 12. haftada falan görülebiliyomu ?

12+2 de kesın olmamak la birlikte ikili tesste doktor yüksek ihtimal kız demişti.

evet canım sorma bebek arabaları çok pahalı ama mothercarede bi tane gördüm 450 tl ydı hafif ve çok kolay kapanıyodu oto koltuğuda vardı kolay hareket ediyodu ama erken diye almadım
ben travel sistemli olanlar varya onlardan istiyorum hem sağlam duruyorlar onlar kısmet olursa 2. Çocuğumda da kullanırım diye düşünüyorum ama henüz erken 6. Aydan sonra alırım bende eğer güzel kampanyalı bir ürün bulursamda kaçırmam herhalde :))

Bebekken travel sistem iyi oluyor ama bagajda da çok yer kaplıyor.ben yeni alacak olsam maclerenin baston pusetlerinden alırdım.
kızımda kanguru hiç kullanmadım nasip olursa bu bebişte ilk zamanlar kanguru kullanmak hevesim var

Kızlar aldıklarınızın fotolarınıda ekleyin bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…