sağol canım teşekkürler.Ben takip ediyorum indirime girerse.trendyol markafoni unnado limango butikbebe den almistim oglumda.
Ben takip ediyorum indirime girerse.trendyol markafoni unnado limango butikbebe den almistim oglumda.
Ben ohlumda almisyim indirimli urunler sabah erken bitiyor chicco citcitli seti almistim besli paketi 19 du.top top kabartmali battaniye almistim 20 lira falandi.kanz ve carters denk gelmisti.henuz takip etmiyorum bebek icin.gerçekten bu markafoni trendyol limango gibi sitelerde kayda değer indirimler oluyormu ? hiç rast gelmedim
evet canım sorma bebek arabaları çok pahalı ama mothercarede bi tane gördüm 450 tl ydı hafif ve çok kolay kapanıyodu oto koltuğuda vardı kolay hareket ediyodu ama erken diye almadımAyyyy ne güzel olmuş bu topikciğimizde fatmacım ellerine sağlık :) ben gördüğüm herşeyi şimdiden almak istiyorum çünkü o kadar güzel şeyler var ki dayanamaz insan ama cinsiyet belli olmadan birşey almayı düşünmüyorum açıkçası :) geçen bebek arabalarına baktım nasıl pahalı kızlar öyle araba fiyatına bile var inanın birtane beğendim 2000 küsür diyor şaka mı bu :) işimiz çok zor gerçekten özellikle ilk bebeğine hamiş olanlar için :)
ikiside varken hangisini tavsiye edersin travel mı baston mu travellar pahalı değermi sence yoksa baston da işimizi görür mü ne dersinbizim 2 tane bebek arabamız var biri baston şeklinde biride travel sistemlerden .mama sandalyemiz küvetimiz var.
sanırım sadece tekstil ve biberon bez gibi şeylere ihtiyacımız var.
meraba arkadaşlar insan gerçekten minik minik kıyafetler almak için çok hevesleniyo ama cinsiyet belli olmayınca alamıyoruz tabi.cinsiyeti belli olan arkadaşlar varsa ne kadarlıkken öğrendiklerini yazabilirler mi 12. haftada falan görülebiliyomu ?
ben travel sistemli olanlar varya onlardan istiyorum hem sağlam duruyorlar onlar kısmet olursa 2. Çocuğumda da kullanırım diye düşünüyorum ama henüz erken 6. Aydan sonra alırım bende eğer güzel kampanyalı bir ürün bulursamda kaçırmam herhalde :))evet canım sorma bebek arabaları çok pahalı ama mothercarede bi tane gördüm 450 tl ydı hafif ve çok kolay kapanıyodu oto koltuğuda vardı kolay hareket ediyodu ama erken diye almadım
yani ikili testte çıkıyo mu bu yoksa o zamna baktığı ultrasonda mı görebiliyo?12+2 de kesın olmamak la birlikte ikili tesste doktor yüksek ihtimal kız demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?