2015 MART ANNELERİ nin bebişlerine aldığı ciciler...

benim eşime kalsa bebek doğduğu gün gidip alcakmış :)

benim eşime kalsa bebek doğduğu gün gidip alcakmış :)
Evet, erkekler her konuda olduğu gibi galiba bu konuda da soğukkanlılar. Ama ben bir an önce herşeyi hazır olsun istiyorum. Hergün gidip gelip onları seyrederim heralde Ama sabret diyorum kendi kendime. Ah birde tekme attığı günler gelse.

son ana bırakılırmı cnm ne halde olacagın belli değilki yürüyemiyeceksin çabuk yorulacaksın belki çok gezemediğinden yanlış kararlar verip alacaksın odasını beşiğini vs.
oda hazırlayacaksan bakmaya başla 6 ayda alırsın sonrada içini doldurursun en sonada yıkama ütüleme kalır.

Evet bende öyle istiyorum. Dün internetten çok beğendiğim bir hastane çıkışı aldım. Zaten görmüştüm ama internette fiyatı uygun olunca ordan siparişini verdim. Yani Bismillah deyip alışverişe başlamış bulunuyorum kızlar.
Zaten annemlerde başka şehirdeler. Bu süreçte 1 2 arkadaşım ve eşim dışında yanımda kimsem olmayacak. E malum herkes çalışıyor, işinde gücünde... yani iş büyük ölçüde bence yine bize kalacak.

Güzel bir çekim değil, telefonumda vardı onu yüklüyorum ama ektekileri de geçen sene kardeşim almıştı hediye, henüz ortada çocuk fikri bile yokken kız olmasını isteyerek, tahmini de tuttu

Güzel bir çekim değil, telefonumda vardı onu yüklüyorum ama ektekileri de geçen sene kardeşim almıştı hediye, henüz ortada çocuk fikri bile yokken kız olmasını isteyerek, tahmini de tuttu
çok şirinmiş. sağlıkla kullanmanı dilerim.

Bende baya bişey aldım kızlar toplu fotoğraf çekip yükleyeceğim yerim ben onun cicilerini ya

yenidoğan bezlerinin içinde az adet oluyor 30 falan genelde.günlük 10 bez civarı kullandıklarından 2 paket alın demiş arkadaş.ben oğlumda yenidoğan boy hiç almadım 1 no ile başladık.3 paket 1 no,3 paket 2 no(büyük bez paketlerindendi) kullandıktan sonra 3 noya gectik tam hatırlamıyorum ama 5 ay kadar 3 no kullandık sonra epey süre 4 noya devam ettik.bez stoklamayın çünkü ben oğlumda önce huggies almıştım ama memnun kalmadık 2 paket bitir bitmez primaya geçtik cocuk rahatladı.bence sadece yenidoğan yada 1 no alın bebeğin durumuna göre alırsınız bez heryerde var sonuçta

Kızlar internette Pamuku diye bir marka var biraz pahalı ama annenin geceliğiyle bebişin tulumu aynı desen çook tatlı duruyor :) Anne baba bebek takım kıyafetler filan yapıyorlar ben kalitesinden çok memnun kaldım.

Çok tatlış ama bunlar annesi yerimm ben onun cicilerini :) Gül'e Gül'e sağlıkla giysin inşallah yavrun :) bizde oda baktık bu hafta sonu alacaktık ama en azından cinsiyetimiz belli olsun dedik o yüzden cinsiyeti beklemeye karar verdik beğendiğim oda Oymalı olduğu için bekletmek zorunda kalıyorlamış bide çok yoğun olan bir mobilya mağazası en fazla 3 ay içinde elimize ulaşacağını söylediler bakalım 2-3 hafta içinde Odayı almayı planlıyoruz :) çok Heyecanlı şeylermiş yaa Allah isteyen herkese versin kimselere evlat hasreti yaşatmasın :)
canım hangi site olduğunu yazabilir misin merak ettim bende :)

Maşallah hepsi çok güzel annesi.Rabbim sağlıkla,güle güle kullanmayı nasip etsin

Güle güle giysin minik prenses ben daha bişey almadım bak hevese geldim şimdi.

Burmus nerden baktınız cnm.ismo bebe ve meltem mobilyayada bak cnm bakmadıysan.
3 aya mobilyamı olur ya niye okadar uzak

Burmus nerden baktınız cnm.ismo bebe ve meltem mobilyayada bak cnm bakmadıysan.
3 aya mobilyamı olur ya niye okadar uzak
Canım meltemde beğendim bide Ayşen bebede beğendim ikisi Arasında kararsızım ismoya bakmadık henüz bu haftasonu bayram bakamayız bidahaki hafta sonu inşallah ama o zamanda eşimin Yurtdışına Çıkma işi çıktı yaa ben aceleci davranmıyorum dimi canım bilmiyorum ki çok yoğunlarmış ÇOĞU mağazada aynı şeyi söylüyo hemen hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…