- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
benim eşime kalsa bebek doğduğu gün gidip alcakmış :)Bende ilk bebeğim olduğu için çok hevesliyim, eşim ise hep acele etme doğum yaklaşınca alırız diyor. Ben odasını bile şimdiden yavaş yavaş hazırlamak istiyorum. Sanki son aylarda ağırlaşınca keyifle gezemem bakamam gibi geliyor. Ama birde etraftan bazı söylentiler duyuyorum. Bebek doğmadan hazırlık yapmayı bazıları doğru bulmuyormuş galiba. Bence güzel düşünmek iyiyi çağırmak lazım. Anladığım abartmadan, ihtiyacı tespit edip keyfini çıkarmak lazımNe mutlu bize kızlar kuzularımız yolda
Evet, erkekler her konuda olduğu gibi galiba bu konuda da soğukkanlılar. Ama ben bir an önce herşeyi hazır olsun istiyorum. Hergün gidip gelip onları seyrederim heraldebenim eşime kalsa bebek doğduğu gün gidip alcakmış :)
son ana bırakılırmı cnm ne halde olacagın belli değilki yürüyemiyeceksin çabuk yorulacaksın belki çok gezemediğinden yanlış kararlar verip alacaksın odasını beşiğini vs.Bende ilk bebeğim olduğu için çok hevesliyim, eşim ise hep acele etme doğum yaklaşınca alırız diyor. Ben odasını bile şimdiden yavaş yavaş hazırlamak istiyorum. Sanki son aylarda ağırlaşınca keyifle gezemem bakamam gibi geliyor. Ama birde etraftan bazı söylentiler duyuyorum. Bebek doğmadan hazırlık yapmayı bazıları doğru bulmuyormuş galiba. Bence güzel düşünmek iyiyi çağırmak lazım. Anladığım abartmadan, ihtiyacı tespit edip keyfini çıkarmak lazımNe mutlu bize kızlar kuzularımız yolda
Evet bende öyle istiyorum. Dün internetten çok beğendiğim bir hastane çıkışı aldım. Zaten görmüştüm ama internette fiyatı uygun olunca ordan siparişini verdim. Yani Bismillah deyip alışverişe başlamış bulunuyorum kızlar.son ana bırakılırmı cnm ne halde olacagın belli değilki yürüyemiyeceksin çabuk yorulacaksın belki çok gezemediğinden yanlış kararlar verip alacaksın odasını beşiğini vs.
oda hazırlayacaksan bakmaya başla 6 ayda alırsın sonrada içini doldurursun en sonada yıkama ütüleme kalır.
çok şirinmiş. sağlıkla kullanmanı dilerim.Güzel bir çekim değil, telefonumda vardı onu yüklüyorum ama ektekileri de geçen sene kardeşim almıştı hediye, henüz ortada çocuk fikri bile yokken kız olmasını isteyerek, tahmini de tuttu
çok şirinmiş. sağlıkla kullanmanı dilerim.
Çok tatlış ama bunlar annesi yerimm ben onun cicilerini :) Gül'e Gül'e sağlıkla giysin inşallah yavrun :) bizde oda baktık bu hafta sonu alacaktık ama en azından cinsiyetimiz belli olsun dedik o yüzden cinsiyeti beklemeye karar verdik beğendiğim oda Oymalı olduğu için bekletmek zorunda kalıyorlamış bide çok yoğun olan bir mobilya mağazası en fazla 3 ay içinde elimize ulaşacağını söylediler bakalım 2-3 hafta içinde Odayı almayı planlıyoruz :) çok Heyecanlı şeylermiş yaa Allah isteyen herkese versin kimselere evlat hasreti yaşatmasın :)Eki Görüntüle 1256604 Bunlarda bizim prensesimiz için aldiklarimiz. 10 tane Citcitli badi,3 tane tişört,1 tane altüst takım,2 tane tulum,2 tane ayakli pijama, 1 tane elbise, ayakkabi ve emzik 0-6ay arasi değişiyor giydirme zamanları
canım hangi site olduğunu yazabilir misin merak ettim bende :)Kızlar internette Pamuku diye bir marka var biraz pahalı ama annenin geceliğiyle bebişin tulumu aynı desen çook tatlı duruyor :) Anne baba bebek takım kıyafetler filan yapıyorlar ben kalitesinden çok memnun kaldım.
Maşallah hepsi çok güzel annesi.Rabbim sağlıkla,güle güle kullanmayı nasip etsinEki Görüntüle 1256604 Bunlarda bizim prensesimiz için aldiklarimiz. 10 tane Citcitli badi,3 tane tişört,1 tane altüst takım,2 tane tulum,2 tane ayakli pijama, 1 tane elbise, ayakkabi ve emzik 0-6ay arasi değişiyor giydirme zamanları
Güle güle giysin minik prenses ben daha bişey almadım bak hevese geldim şimdi.Eki Görüntüle 1256604 Bunlarda bizim prensesimiz için aldiklarimiz. 10 tane Citcitli badi,3 tane tişört,1 tane altüst takım,2 tane tulum,2 tane ayakli pijama, 1 tane elbise, ayakkabi ve emzik 0-6ay arasi değişiyor giydirme zamanları
Burmus nerden baktınız cnm.ismo bebe ve meltem mobilyayada bak cnm bakmadıysan.Çok tatlış ama bunlar annesi yerimm ben onun cicilerini :) Gül'e Gül'e sağlıkla giysin inşallah yavrun :) bizde oda baktık bu hafta sonu alacaktık ama en azından cinsiyetimiz belli olsun dedik o yüzden cinsiyeti beklemeye karar verdik beğendiğim oda Oymalı olduğu için bekletmek zorunda kalıyorlamış bide çok yoğun olan bir mobilya mağazası en fazla 3 ay içinde elimize ulaşacağını söylediler bakalım 2-3 hafta içinde Odayı almayı planlıyoruz :) çok Heyecanlı şeylermiş yaa Allah isteyen herkese versin kimselere evlat hasreti yaşatmasın :)
canım hangi site olduğunu yazabilir misin merak ettim bende :)
Canım meltemde beğendim bide Ayşen bebede beğendim ikisi Arasında kararsızım ismoya bakmadık henüz bu haftasonu bayram bakamayız bidahaki hafta sonu inşallah ama o zamanda eşimin Yurtdışına Çıkma işi çıktı yaa ben aceleci davranmıyorum dimi canım bilmiyorum ki çok yoğunlarmış ÇOĞU mağazada aynı şeyi söylüyo hemen hemenBurmus nerden baktınız cnm.ismo bebe ve meltem mobilyayada bak cnm bakmadıysan.
3 aya mobilyamı olur ya niye okadar uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?