yani ikili testte çıkıyo mu bu yoksa o zamna baktığı ultrasonda mı görebiliyo?
anladım cnm tşekkürler.ikili test içinde ultrasona gırıyorsun ya ozaman
benim de ilk bebeğim düştü 5. haftasında, şimdi ikinciye hamileyim ve 13+2yimbende bır seyler almak istiyorum ama kızlar bebek dogmadan ıyı degıl dıyorlar zaten ılk bebeğim dusuk oldu korkuyorum
biz bebek arabasını wollex new york düşünüyoruz.. arkadaşım kllanmış çok memnun kalmış. biraz pahalı ama bebeği gezdirirken içinde çok güzel de uyuyabiliyormuş çok sarsmıyomuş bebeği.. aynı zamanda travel sistem.. araştırdım güzel bir ürün. sizlere de tavsiye ederim kızlar...evet canım sorma bebek arabaları çok pahalı ama mothercarede bi tane gördüm 450 tl ydı hafif ve çok kolay kapanıyodu oto koltuğuda vardı kolay hareket ediyodu ama erken diye almadım
cok güzel öneriler dikkate alıcam yenidoüan giysisi cok az alıp gerisni 3 aylık almak lazım sanırım. martta doğması avantaj gerçekten yaz gelince gezip tozarız bebişle :) pazen dediğin nedir ben onu anlamadımSelam taze anneler :) bende gecen yıl sızler gıbı arastırma ıcındeydım mart 8 de bır kızım oldu hamdüsenalar olsun
o kadar cok gereksız sey almısım kii dogum yapınca eyvenah dedım. bence fazla almayın gereklı olan seyler sonradanda temın edılebılıyor maart ayında ıyıkı dogum yapmısım hem havalar fazla sogum degıldı fazlada sıcak degıldı bebegım ısılık hıc olmadı. cok sanslıyız mart annelerı :)
bol bol ıc atletı alın yenı dogan ıcın
bol cıtcıtlı zıbın
bol bol alt pıjama alın kızlar hep çişleri taşıyor
bence tulum almayın ben cok almıstım kullanmadım sureklı altını aıyoruz cunkı benım bebegım sevmedı
bol bol alt ust sapka eldıvenlı takım almıstım 3 ay onları cok guzel kullandık
0-3 ay bence fazla bısey almayın kızlar 3-6 ay almalısınız bence cunkı hepsı elımde patladı 2 aylıkken hıcbırı olmadı bebegıme
bıberon bosu bosuna almayın cunkı bebegınızın huyunu bılemıyorsunuz dogmadan avent chıco dan aldıgım okadar bıberon bır kere bıle kullanamadım
bebeıs dogmadan bence sampuan sabun vs. gıbı seyler almayın ben gıttım sebamed aldım bebegıme allerjı yaptı
param cope gıttı nıvea dalın vs. bı cok marka allerjı yaptı en son ozel bı krem ve sampuanla bu sorunuda atlattık
bez olarak stok yapmayın 2 paket yeterlı oluyor bence 2 numara alın buyuk olması bebekler ıcın daha saglıklı
bebek bezındede marka marka alıp koymayın ben huggies can bebe molfix kullandım hepsı pısık yaptı en son prımada kaldık
ıslak mendıl ben hıc kullanmadım ıslak pamuk kullandım
peluş battanıyeye bısuru para verdım kullanamadım bı kere bıle cunkı yenı dogan bebıkler hassaas cıltlı hemen kızarıklık yaptı
penye yelekler cok ıse yarıyor
kılotlu corapları ve coraplarını bol alın bence
alt acma co k ıse yarıyor ben sureklı acıyordum
elbıse falan bence almayın cook hedıye gelıyor
puset tam bır kurtarıcı
kanguru 40ımız cıktıktan sonra kullandım cok guzel bence druma danısarak kullandık
agız mendılını ben hıc gaz cıkartınca falan kullanmadım mama yedırırken cok ıse yarıyordu
pazen yapın kızlar cok ıse yarıyor sımdılık aklıma gelen bukadar
cnm netten alacaksanda önce magazada bakıp markanı rengini belirle park yatak yatakları var daha ince oluyor normal yataklara göre .ben mobilya beşik alıcam yatak odam daha müsait onun için park yatak biraz daha fazla yer kaplıyor sankideneyimli anneler nasıl bi yatak alalım ben park yatak almayı düşünüyorum ama onlarında çeşitleri cok fazla mesela içindeki yatağı ayrımı alıyoruz. ortapedik yatak istiyorum ben içi nasılki onların birde netten almakmı mantıklı alan varsa paylaşabilirmi
eger karyola alacaksan bebeklere yarı ortoped,k yatak tavsiye ediliyor yataş bellona işbir vs de var.ama park yatak alacaksan onlarda genelde normal yatak olmuyor visco denilen yumuşakça süngere benzeyen bir yatak oluyor.karyola park yatak ve döşek yani içine koydugumuz yataklar ayrı ayrı satılıyor genelde bebek yatakları 60*120 ve bence bu ölçü ufak.biz 70*140 almıştık daha rahat ettik biraz büyüdüklerinde cok dönüyorlar ve alan dar olunca cabuk uyanıyorlardeneyimli anneler nasıl bi yatak alalım ben park yatak almayı düşünüyorum ama onlarında çeşitleri cok fazla mesela içindeki yatağı ayrımı alıyoruz. ortapedik yatak istiyorum ben içi nasılki onların birde netten almakmı mantıklı alan varsa paylaşabilirmi
Selam taze anneler :) bende gecen yıl sızler gıbı arastırma ıcındeydım mart 8 de bır kızım oldu hamdüsenalar olsun
o kadar cok gereksız sey almısım kii dogum yapınca eyvenah dedım. bence fazla almayın gereklı olan seyler sonradanda temın edılebılıyor maart ayında ıyıkı dogum yapmısım hem havalar fazla sogum degıldı fazlada sıcak degıldı bebegım ısılık hıc olmadı. cok sanslıyız mart annelerı :)
bol bol ıc atletı alın yenı dogan ıcın
bol cıtcıtlı zıbın
bol bol alt pıjama alın kızlar hep çişleri taşıyor
bence tulum almayın ben cok almıstım kullanmadım sureklı altını aıyoruz cunkı benım bebegım sevmedı
bol bol alt ust sapka eldıvenlı takım almıstım 3 ay onları cok guzel kullandık
0-3 ay bence fazla bısey almayın kızlar 3-6 ay almalısınız bence cunkı hepsı elımde patladı 2 aylıkken hıcbırı olmadı bebegıme
bıberon bosu bosuna almayın cunkı bebegınızın huyunu bılemıyorsunuz dogmadan avent chıco dan aldıgım okadar bıberon bır kere bıle kullanamadım
bebeıs dogmadan bence sampuan sabun vs. gıbı seyler almayın ben gıttım sebamed aldım bebegıme allerjı yaptı
param cope gıttı nıvea dalın vs. bı cok marka allerjı yaptı en son ozel bı krem ve sampuanla bu sorunuda atlattık
bez olarak stok yapmayın 2 paket yeterlı oluyor bence 2 numara alın buyuk olması bebekler ıcın daha saglıklı
bebek bezındede marka marka alıp koymayın ben huggies can bebe molfix kullandım hepsı pısık yaptı en son prımada kaldık
ıslak mendıl ben hıc kullanmadım ıslak pamuk kullandım
peluş battanıyeye bısuru para verdım kullanamadım bı kere bıle cunkı yenı dogan bebıkler hassaas cıltlı hemen kızarıklık yaptı
penye yelekler cok ıse yarıyor
kılotlu corapları ve coraplarını bol alın bence
alt acma co k ıse yarıyor ben sureklı acıyordum
elbıse falan bence almayın cook hedıye gelıyor
puset tam bır kurtarıcı
kanguru 40ımız cıktıktan sonra kullandım cok guzel bence druma danısarak kullandık
agız mendılını ben hıc gaz cıkartınca falan kullanmadım mama yedırırken cok ıse yarıyordu
pazen yapın kızlar cok ıse yarıyor sımdılık aklıma gelen bukadar
bazı bebekler çabuk gelişiyor cnm ondan demiştir arkadaş.ama yeni doğanda günde 10 sefer alt değişebiliyor çok fazla büyük tuvaletlerini yapıyorlar .başta 2 paket yeni doğan yeter bence doğunca kilosuna göre alırsınteşekkür ederizz
Bez iki paket alın demişsin, iki paket dediğin bikaç gü gider herhalde anca...
Biz toptancıdan alalım diyorduk uyguna gelsin diye, yeni doğan boyundan az mı almak gerekiyor yani? Ne kadar alalım kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?