2015 MART ANNELERİ nin bebişlerine aldığı ciciler...

Ben oglumda baston kullandim uc yasina kadar tepe tepe bindi simdi yine baston alacagim chicco liteway.travellar cok hantal ve ağır oluyor uzun zaman kullanilamiyor.ben oglumda hic kanguru almadim ama bu sefer alacagim otokoltugu olan anakucagi bosken bilr agir ustunr cocugu da koyunca baslar da iyi ama uc aydan sonra kol kasi yaptırıyor cok agir oluyor

Ne olacak hiç bir şey olmaz ben ilk gebeliğimde 12 haftalıkken başlamıştım hepsi Birden'de alınmıyor yani o kadar çok şey var ki. Şimdi ki gebeliğimde daha 7 haftalıkken ünisex beş altı parça kıyafet aldım.

arkadaşlar merhaba,cinsiyet henüz belli olmamakla birlikte ikinci çocuğumuzu bekliyoruz nasipse,birincisine herkesin tavsiyesi üzerine baston bir puset aldık,kızım 3 yaşınnda hala da kullanıyoruz,fakat ikinci bebiş için travel sistem almak istiyoruz,ama bir türlü karar veremiyoruz,bir iki model var aklımızda,ama daha hafifi ve kullanışlısı olan varsa tavsiyelere açığım,Kraft rlx ya da concord neo model,şimdiden teşekkürller

evet canım sorma bebek arabaları çok pahalı ama mothercarede bi tane gördüm 450 tl ydı hafif ve çok kolay kapanıyodu oto koltuğuda vardı kolay hareket ediyodu ama erken diye almadım
biz bebek arabasını wollex new york düşünüyoruz.. arkadaşım kllanmış çok memnun kalmış. biraz pahalı ama bebeği gezdirirken içinde çok güzel de uyuyabiliyormuş çok sarsmıyomuş bebeği.. aynı zamanda travel sistem.. araştırdım güzel bir ürün. sizlere de tavsiye ederim kızlar...

benimde cinsiyeti belli olmadığı için bişey alamadım. Ama almakta çok istiyorum. Bakalım ne kadar dayanabilicem

bugün bebişime bir çorap alarak başladım çok şeker bebiş kıyafetleri

Selam taze anneler :) bende gecen yıl sızler gıbı arastırma ıcındeydım mart 8 de bır kızım oldu hamdüsenalar olsun
o kadar cok gereksız sey almısım kii dogum yapınca eyvenah dedım. bence fazla almayın gereklı olan seyler sonradanda temın edılebılıyor maart ayında ıyıkı dogum yapmısım hem havalar fazla sogum degıldı fazlada sıcak degıldı bebegım ısılık hıc olmadı. cok sanslıyız mart annelerı :)

bol bol ıc atletı alın yenı dogan ıcın
bol cıtcıtlı zıbın
bol bol alt pıjama alın kızlar hep çişleri taşıyor
bence tulum almayın ben cok almıstım kullanmadım sureklı altını aıyoruz cunkı benım bebegım sevmedı
bol bol alt ust sapka eldıvenlı takım almıstım 3 ay onları cok guzel kullandık
0-3 ay bence fazla bısey almayın kızlar 3-6 ay almalısınız bence cunkı hepsı elımde patladı 2 aylıkken hıcbırı olmadı bebegıme
bıberon bosu bosuna almayın cunkı bebegınızın huyunu bılemıyorsunuz dogmadan avent chıco dan aldıgım okadar bıberon bır kere bıle kullanamadım
bebeıs dogmadan bence sampuan sabun vs. gıbı seyler almayın ben gıttım sebamed aldım bebegıme allerjı yaptı
param cope gıttı nıvea dalın vs. bı cok marka allerjı yaptı en son ozel bı krem ve sampuanla bu sorunuda atlattık
bez olarak stok yapmayın 2 paket yeterlı oluyor bence 2 numara alın buyuk olması bebekler ıcın daha saglıklı
bebek bezındede marka marka alıp koymayın ben huggies can bebe molfix kullandım hepsı pısık yaptı en son prımada kaldık
ıslak mendıl ben hıc kullanmadım ıslak pamuk kullandım
peluş battanıyeye bısuru para verdım kullanamadım bı kere bıle cunkı yenı dogan bebıkler hassaas cıltlı hemen kızarıklık yaptı
penye yelekler cok ıse yarıyor
kılotlu corapları ve coraplarını bol alın bence
alt acma co k ıse yarıyor ben sureklı acıyordum
elbıse falan bence almayın cook hedıye gelıyor
puset tam bır kurtarıcı
kanguru 40ımız cıktıktan sonra kullandım cok guzel bence druma danısarak kullandık
agız mendılını ben hıc gaz cıkartınca falan kullanmadım mama yedırırken cok ıse yarıyordu
pazen yapın kızlar cok ıse yarıyor sımdılık aklıma gelen bukadar

cok güzel öneriler dikkate alıcam yenidoüan giysisi cok az alıp gerisni 3 aylık almak lazım sanırım. martta doğması avantaj gerçekten yaz gelince gezip tozarız bebişle :) pazen dediğin nedir ben onu anlamadım

kumaşçılarda var canm bebek battanıyelerı yapılıyor onlar pazen dıye ıste verıyorlar resım yuklemıyorumkı gostersem
aynen 3 ay sonrası stok yapın kı cok yapmayın yaz gelıyor tek zıbınla ıdare edıyorsunuz elınızde kalmasın yazın benım kızımn gıymedıgı 5 cıft takımı duruyor hala hedıyelık gıtmeye

deneyimli anneler nasıl bi yatak alalım ben park yatak almayı düşünüyorum ama onlarında çeşitleri cok fazla mesela içindeki yatağı ayrımı alıyoruz. ortapedik yatak istiyorum ben içi nasılki onların birde netten almakmı mantıklı alan varsa paylaşabilirmi

cnm netten alacaksanda önce magazada bakıp markanı rengini belirle park yatak yatakları var daha ince oluyor normal yataklara göre .ben mobilya beşik alıcam yatak odam daha müsait onun için park yatak biraz daha fazla yer kaplıyor sanki

eger karyola alacaksan bebeklere yarı ortoped,k yatak tavsiye ediliyor yataş bellona işbir vs de var.ama park yatak alacaksan onlarda genelde normal yatak olmuyor visco denilen yumuşakça süngere benzeyen bir yatak oluyor.karyola park yatak ve döşek yani içine koydugumuz yataklar ayrı ayrı satılıyor genelde bebek yatakları 60*120 ve bence bu ölçü ufak.biz 70*140 almıştık daha rahat ettik biraz büyüdüklerinde cok dönüyorlar ve alan dar olunca cabuk uyanıyorlar

her bebek farklı oluyor benim oğlum kısa sürede kilosunu toparlayınca pek cok kıyafetini giyememişti ancak mothercare ve carters dan aldıklarımı hep üstünde yazan aynı ay grubuyla giydi sanırım yabancıların bebekleri daha iri kalıplı o markalar da byüyük kalıplılar.bence tulum ve ikili takım bol bol alın.beşli setlere cok da gerek yok biz eldiven ve şapka pek kullanmadık.peluş battaniyeyi de bir yasından sonra kullanmaya başladık cok kalın cocuk rahat etmiyor penye battaniye ve hafif kadifemsi üstünde böyle top tomurcuk gibi kabartması olan battaniyeleri cok kullandık.pazen de cok kurtarıcıydı.agız mendili de en az 10 tane olmalı.bir de 3 ay üzeri cok almayacagım çünkü yaz gelecek ve yazın sadece bez ve cıtcıtlı ile geziyolar cıbıl cıbıl.ben hiç çıtçıtsız atlet kullanmadım.ancak bezi bırakınca kullandık.beli açılıyor vs diye almadım.kilotlu corap da 1 yaşına kadar oğluma giydirmedim yenidoğanlara pek giydirilmesinden yana değilim açıkçası.kadife altlar tulumlar onun yerine tercih edilebilir.

bende bugün kendi oğluşuma değilde ablamın oğluşuna ince battaniye ve minicik kareli ayakkabılar aldım.battaniye çok hoşuma gitti ama bizede farklı bir renginden mutlaka alıcam

teşekkür ederizz
Bez iki paket alın demişsin, iki paket dediğin bikaç gü gider herhalde anca...
Biz toptancıdan alalım diyorduk uyguna gelsin diye, yeni doğan boyundan az mı almak gerekiyor yani? Ne kadar alalım kı?

bazı bebekler çabuk gelişiyor cnm ondan demiştir arkadaş.ama yeni doğanda günde 10 sefer alt değişebiliyor çok fazla büyük tuvaletlerini yapıyorlar .başta 2 paket yeni doğan yeter bence doğunca kilosuna göre alırsın

Bende ilk bebeğim olduğu için çok hevesliyim, eşim ise hep acele etme doğum yaklaşınca alırız diyor. Ben odasını bile şimdiden yavaş yavaş hazırlamak istiyorum. Sanki son aylarda ağırlaşınca keyifle gezemem bakamam gibi geliyor. Ama birde etraftan bazı söylentiler duyuyorum. Bebek doğmadan hazırlık yapmayı bazıları doğru bulmuyormuş galiba. Bence güzel düşünmek iyiyi çağırmak lazım. Anladığım abartmadan, ihtiyacı tespit edip keyfini çıkarmak lazım Ne mutlu bize kızlar kuzularımız yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…