• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar nasılsınız benim iş yeri konusunda biraz kafam karısık hamile olduğumu biliyorlar ama herhangi bir yazılı belge vermedim sizce vermem gerekiyor mu

günaydın canım , insan kaynakları ile bı gorus ıstersen gereklı ıse verırsın , ben 6 haftalıkken fln dr dan kagıt alıp vermıstım.

Aslında bebeğin gelişimi iyi doktorun dediğine göre ama çevrede bi kere doğurdu die kadın doğum uzmanı olanlar yok mu onlar moralimi bozuyo. Ne kadar bilimsel düşünüp takmayalım desek de insan takıyo normalde etkilenmem ama konu bebek olunca

Haklisin canim herkes uzman oluyo ben 3 hafta once gittigimde yarim kilo almistim bebegim 160 gr di hicbisey demedi doktor gelisimide iyiydi cok sukur. Ama ben bir haftadir kilo almaya basladim farkediyorum, bundan sonra aliriz artik fazla olmadan insallah, moral bozmak yok bebeklerimiz bizden etkileniyo onlar iyi olsun bizim kilomuz onemli degil

Ben de 1-1,5 aldim. Bir gun once yedigimw gore degisiyor. Bugun kontrolum de vardi. Takildi biraz kilo almamissin diye, ama bir şey drmed. Onemli olan bebislerin saglikli olmasi. Gecen yazdigini hatirliyorum. Senin dr tam cinsmis.

Evet canim kilo yuzunden bebegin gelisimini o kadar kafaya takmistimki en yakin devlet hastanesine gittim ve o rezilligi yasadim ama akillandim bidaha kendi doktorumdan baskasina gitmem :KK12:

Kizlar aile hekimliginde hemsiremiz israrla kan ilaci kullanmalisin-vucudunun ihtiyaci olacak diyor, doktorum ise gerek yok zaten elevitte var diyor. Ne yapicam bilemedim.

bu arada kızlar beşik bebek arabası kıyafet gibi konularda karar kıldınız mı? acaba yavaştan yavaştan alsak mı diyorum bi yandan sonrasında ağırlaşırsa durumumuz gezmek bakmak daha zor olur diye. ama bi yandan da malum o kısmı söylemeye cesaret edemiyorum. biz bi kaç kıyafet zıbın hastane çıkışı battaniye nevresim dışında pak birşey almadık. çimde o kadar çok alma hevesi var ki anlatamam her beğendiğimi almak istiyorum :)

valla biz bu konuda kendimizi asla frenleyemedik. sanirim oglanin 6 aylik oluncaya kadar yeteri kadar esyasi var. en son 3'ü birarada bebek arabasini da altik cok sükür. kaldi yatak odasi takimi ve diger ivir zivir elektronikler. artik kendimize alisverisi unuttuk kücük pasaya sadece alisveris yapiyoruz :)

Yurt dışında tetanoz ve seker yuklemesi yapiliyor mu?

bana daha doktorum bu yönde birsey söylemedi.

o bu değilde ben şeker yüklemesi konusunu çok düşünüyorum yaptıran bütün arkadaşlarım yaptırdıktan sonra bir daha kendine gelemedi ve birtanesi günde 5 tane iğne yiyor doğuma kadar herkes pişman yaptırdığına

Kizlar aile hekimliginde hemsiremiz israrla kan ilaci kullanmalisin-vucudunun ihtiyaci olacak diyor, doktorum ise gerek yok zaten elevitte var diyor. Ne yapicam bilemedim.
kan tahlil sonuçlarına göre doktorun yönlendirir ki zaten. aile hekimleri çok biliyoda neden aile hekimi olarak kalmışlar anlamadım

o bu değilde ben şeker yüklemesi konusunu çok düşünüyorum yaptıran bütün arkadaşlarım yaptırdıktan sonra bir daha kendine gelemedi ve birtanesi günde 5 tane iğne yiyor doğuma kadar herkes pişman yaptırdığına
neden kendine gelemediler ben hiç böyle bi sorunla karşılaşan duymadım

canım benim kuzu 20+2 de 350 g dı:nazar::KK36:

20+1 de benımkıde 355 dedi dr , demekkı normal seyrınde gıdıyor ozaman , ben dogru duzgun beslenmıyorum da oyuzden merakettım aslında , zararlılardan uzak duruyorum ama bence dogru duzgunde beslenmıyorum

Back
X