• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o bu değilde ben şeker yüklemesi konusunu çok düşünüyorum yaptıran bütün arkadaşlarım yaptırdıktan sonra bir daha kendine gelemedi ve birtanesi günde 5 tane iğne yiyor doğuma kadar herkes pişman yaptırdığına

bende altında baska sebepler vardır seker yuklemesınden degıldır sadece dıye dusunuyorum , yaptıran bı cok akraba ve arkadaslarım var kımseye bıse olmadı , gunde 5 iğne ne ıcın yapılıyormus ?Ve seker cıkmıs mı cıkmamıs mı?

bende altında baska sebepler vardır seker yuklemesınden degıldır sadece dıye dusunuyorum , yaptıran bı cok akraba ve arkadaslarım var kımseye bıse olmadı , gunde 5 iğne ne ıcın yapılıyormus ?Ve seker cıkmıs mı cıkmamıs mı?
çıkmış canım diyet verdiler ben duyunca şaşırdım günde 5 tane iğneyi

20+1 de benımkıde 355 dedi dr , demekkı normal seyrınde gıdıyor ozaman , ben dogru duzgun beslenmıyorum da oyuzden merakettım aslında , zararlılardan uzak duruyorum ama bence dogru duzgunde beslenmıyorum

normaldir canım ya:) bende doğru düzgün beslenemedim kusmalarım 18. haftada azaldı hala da haftada 3-4 Allah ne verdiyse yani:KK53: bazan öğle yemeğimle ertesi gün kahvaltı yapıyordum düşün yani çok şükür daha iyiyim artık, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi hiç önemli değil ne yapalım:KK45:zararlı şeyleri bende tüketmemeye çalışıyorum, cipsti kolaydı yok abur cuburdu bunlar neredeyse hiç yok hayatımda:110:

Evet
Ben daha başlamaıdm toplu alıcam inşallah 1 ay sonra

Evet 2 hafta önde
SAT ın yanlış olabilir dediler ama yanlış değil
İri bebekte şeker riski daha yükske sanırım ?

masallah canim ;)
Sekere baktirdinmi? insallah bir sey yoktur.

çıkmış canım diyet verdiler ben duyunca şaşırdım günde 5 tane iğneyi

onlarda seker cıktıgından demekkı sureklı olcum yaptırıyorlar fln ama farkedılmese tedavısıde olmayacaktı, Rabbım herkesın hakkında hayırlısını nasıp etsın ınsallah

Ferritin eksikliginde el ve ayaklar çok unutmuş. Benimde çok düşmüş 6 olmuş. Günde 2 kez 15 ml lik demir şurubu içiyorum

tahlıllerım ıyı cıktı dedı aslında doktor , ferplex fol kullanıyorum bende gunde 1 tane ac karnına , ayrıca pekmezde atıyorum agzıma 2 cay kasıgı sabahlar ı;)

20+1 de benımkıde 355 dedi dr , demekkı normal seyrınde gıdıyor ozaman , ben dogru duzgun beslenmıyorum da oyuzden merakettım aslında , zararlılardan uzak duruyorum ama bence dogru duzgunde beslenmıyorum

tam 20. haftada 340 gramdı benimki de... 21+2'de de 400 gram. Ben de olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama hiç dobi olmadı benimki de

bende ıstemıyordum yatırmak arkadaımla konustuk gecen hafta konu konuyu actıda anlattı aılemde seker kımsede yok dedı ben tatlıya duskun ınsanda degılım zayıfım flnda gıbı seyler dusunerek seker yuklemesı ıstemedım dr um onerdı ıyı dedım yaptırdım ve sok oldum sekerım cok yuksek cıktı dedı , dogum yaptım 1 ay sonra kostum hastaneye olcturdum ve hersey normal cıktı dedı doktorumla konustum hamılelık sekerın oldu ve dogumla bırlıkte oda gectı hersey normal dedı , kafam karıstı sonra bende cıkmaz dıyıp yaptırmamazlık yapma dedı , doktorumda zaten seker yuklemesı yapıcaz 27 kasımda dıyınce ıstemedıgımı soledım ve anlattı ok dedım yaptırıcam bende , baska turlu nasıl bılıcem kı varmı yokmu

Kasım annelerinde bi arkadaş var ona sordum
Sağlık sektöründe çalışıyor
Açlık tokluk baktırmış yükleme istememiş
Bende böyle desem tercihe bağlı olur mu ki

Kizlar ben taki yastigi olarak bunu begenmistim hem dekoratif de durur diye ama 70 tl dediler yuh dedim. Kargoyla 80'i bulcak bi dr gayet basit bisey ben yapamasam da

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 193
Back
X