• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de ara ara kola icmek istiyorum feci. Dogumdan sonra inşallah böyle havalarda isinacak. Hayalini kuruyorum

Ben de burgerın hayalini kuruyorum, bi kere eşim yerken gözüm doldu resmen canım çekip, çıktım dışarı başka yerde takıldım. yazık o da ramazanda yarım saat geçmiş halde oruç açıyodu. hala da canım çekiyo da ne etinin ne olduğu belli, mayonez çiğ yumurtadan kıvırcık yıkanmamış. patatesler zaten bimilyonuncu seferini geçiren yağda kızarıyo, kola mevzusunu hiç açma. doğumdan sonra ilk işim burgera gştmek olucak

Ben de burgerın hayalini kuruyorum, bi kere eşim yerken gözüm doldu resmen canım çekip, çıktım dışarı başka yerde takıldım. yazık o da ramazanda yarım saat geçmiş halde oruç açıyodu. hala da canım çekiyo da ne etinin ne olduğu belli, mayonez çiğ yumurtadan kıvırcık yıkanmamış. patatesler zaten bimilyonuncu seferini geçiren yağda kızarıyo, kola mevzusunu hiç açma. doğumdan sonra ilk işim burgera gştmek olucak

valla ben yedim burger..yani canım çok isteyince yedim o kadarda değil..

Ben 5 haftalikken gebe izlem icin kayit yaptrmaya gttgmde vetmislerdi. Biraz ictim sonra biraktim. Hapi zor icen biriyim decavitte biraz buyuk iskence gibi geldi mide bulantim oldgu icin birakmstm. Acaba icmeye baslasammi diyorum bende.

gün aşırı iç dedi doktor... Bazen hergün bazen günaşırı içiyorum ben de

CANIM öylesi daha kötü canın isteyince ye tabi abartmadan

martta dogum yapıcaz nasıpse ınsallah , nısan mayıs gıbı bebeklerımız ıyıce kendını toparlıyacagız gunes acacak boyle ve bebısımızı arabasına atıp gezecegiz izinlide olacagız oh mis yarının telası olmadan tadını cıkaracagız kuzularımızla günün , ay ogunler gelsın bır an onceeeee=)

Selam kızlar....

Ben de yedim :) Can'ın çektiyse ye aklında kalmasın

martta dogum yapıcaz nasıpse ınsallah , nısan mayıs gıbı bebeklerımız ıyıce kendını toparlıyacagız gunes acacak boyle ve bebısımızı arabasına atıp gezecegiz izinlide olacagız oh mis yarının telası olmadan tadını cıkaracagız kuzularımızla günün , ay ogunler gelsın bır an onceeeee=)

Ne güzel yazmıssın canım, içim açıldı birden..HAdi hayırlısıyla inşallah :KK45::KK45:

İçimi ferahlattın vallahi sağol :)

Ya canım her istediğinde değil tabiki ama 3/4 kez dayanamayıp yedim.çok istersen ye ya günah ama bebeğine:) ben eti iyi pişmiş mayonezsiz ve yeşilliksiz alıyorum.patates yiyom valla o ayrı :) aman zaten 5 ayda 4 kez noolcak:)

ooh suyundanda , ben yaz sonuna kadar iznimi uzatmak istiyorum...

Lansinoh krem kullanlar nerden ve kaça aldınız? başlıcam ben , kızımda çok acıyordu :(

Canım belis marka beşiklere bak.Benim kızımın beşiği de beyaz ve çok güzel.Büyüen beşik değil ama 5 yıldır hala içinde yatıyor
Canım benimde belis marka daha önce foto yuklemistim ama görmeyen arkadaşlara fikir olsun diye tekrar yüklüyor um 20141102_122104.webp 20141102_122116.webp 20141102_122220.webp

evet cnm hafta sonları açık oluyor bende hafta sonu bakıcam.artık yavaş yavaş bakmak lazım bence..

Bizde yeni bakmaya başladık
Bellonayı da beğendim ama beyaz bulamadım

Benimde 4,5 felandı ilk ay 1.34 e çıktı.Şimdide tekrar yükselmeye başladı.Doktorum çok fazla önemsemiyor artık ama bebek kendi tsh ını üretiyor problem yok diyor

Geçmiş olsun
Benim de 14 ünde kontorlüm inşallah bana da öyle derler

Canim ben iki hafta once gittim ve butun bebek magazalarini dolastim ama bana fiyatlar yuksek geldi. Duz beyaz altinda cekmecesi olan sallanan ahsap besiklere baktim 900 civari mdf olursa 1100 civari, beylikduzunde bir yer var orada baktim suntalam olanlar yatak yorgan uyku seti dahil 650 civari tamamen mdf olan yine herseyi icinde 800 civari, benim aklima daha cok onlar yatti yinede sen bi dolas bak zevkine gore bulabilirsin. beylikduzundeki yerin adi eskidji bazaar orayida bakma imkanin varsa bak ordada guzel seyler var. Ben arastiriyorum aralik sonu gibi almayi pilanliyorum bakalim hayirlisi

Sağ ol
Yenibosna da da eskidji bazaaar vardı sanki..

ben meyve çerez vs yiyorum ya cips falan yemiyorum hiç. 1 kere canm cektii yedim başkada yemedim :KK66:

Maşallah sana :KK66:

İstanbuldaysan masko modesa anadoluda modako buralarda imalatçıları var muhakkak.açıkçası bebek odasına çok para vermem ben.hem şindiki çocuklar 3:5 yaşında farklı odalar istiyolar hemde bebek odadı kreş okul işin içine girine yetersiz kalıyo.2/3 yıl sonra yenilenicek o odalar büyük ihtimalle:)

Ben bellonadkaini çok sağlam ve ölçüleri sebebiyle çok uzun vadeli gördüm ama bilemiyorum, beyazı yoktu

senin bebişe maşallah demekle birlikte sen sağlıklı beslenmek bebeği büyütür abur cubur bebeğe hiç bi katkı sağlamaz tezini azcık çürütüyorsun. Cips falan da yiyorum diyorsun ama bebişin maşallah önden gidiyor. acaba düzenli olarak cips mi yesek:p

Lays reklamındaki teyze gibi 'yiyin gari' derdim ama kötü örneğim ben

o bu değilde ben şeker yüklemesi konusunu çok düşünüyorum yaptıran bütün arkadaşlarım yaptırdıktan sonra bir daha kendine gelemedi ve birtanesi günde 5 tane iğne yiyor doğuma kadar herkes pişman yaptırdığına

ya valla dogru hafta sonu bir arkadasim anlatti. 2 yasinda simdi cocugu onun da hamileligi süper gecerken seker yüklemesi istemis doktor. bir daha kendime gelemedim dedi. o günden itibaren kendimi hasta hissettim diye sitem etti. bana da zorunlu olmadikca yapma demisti. gerci doktor derse boynumuz kildan ince.

Back
X