• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canınız çeker diye yazmak istemiyodum da madem konu açılmış
Cips dışında hamburger menü manyağıyım ben
Haftada 1-2 kez yerdim
Şimdi ayda 1yemişimdir herhalde
Bu bana göre rekor sayılır

Hım bi de bu ara kampanya var Burger - 'Kova patates+2 adet büyük kola' 10 TL

ya valla dogru hafta sonu bir arkadasim anlatti. 2 yasinda simdi cocugu onun da hamileligi süper gecerken seker yüklemesi istemis doktor. bir daha kendime gelemedim dedi. o günden itibaren kendimi hasta hissettim diye sitem etti. bana da zorunlu olmadikca yapma demisti. gerci doktor derse boynumuz kildan ince.
yani bilmiyorum bu konuda çok kararsızım

ooh suyundanda , ben yaz sonuna kadar iznimi uzatmak istiyorum...

Sanırım ben oyle yapacagım tum ızınlerı kullanırım , olmadı bıde ucretsız ızın eklerım biraz ;) Allah nasıp kısmet ederse ınsallah , ama bır 37. hafta ya kadar calısabılırımde ınsallah ızınler dogum sonrasına kalır

Haftada 1-2 kez yerdim

çok alemsin yaaa kampanyayıda yazmş :) bende burger severdim ama hamileyken hiç yemedim eşim yedirmiyo bana :( gerçi öncesindede ayda bir yerdim :)

Haftada 1-2 kez yerdim

ya "çek" cok fenasın =) bide kampanya var demıs =)) bende patates kzıartması ve chıcken burger delisiyim cok canım cektıgınde kocam bıle engel olamadı bana yidim valla napimm :D:D

çok alemsin yaaa kampanyayıda yazmş :) bende burger severdim ama hamileyken hiç yemedim eşim yedirmiyo bana :KK43: gerçi öncesindede ayda bir yerdim :)

İlgi alanım olduğu için :KK53:

Ben Cuma günleri yemeğe çıkmıyordum işyerine söylüyordum, her cuma hamburger günü yapmıştım kendime
( Biz eşimle aynı sokakta çalışıyoruz, diğer günler onla çıkıyorum yemeğe ve o bu tarz şeyler sevmez )
Ama hamile olunca sağlıklı beslenmek adına sözde bıraktım, ayda 1 yiyo olmak bana göre iyi bi performans sayılıyo

Eşim de arada kem küm ediyo da
Diyorum hamileyim canım çekince yemeliyim :KK53: hem ayda bire düştü ki..

Sanırım ben oyle yapacagım tum ızınlerı kullanırım , olmadı bıde ucretsız ızın eklerım biraz :KK66: Allah nasıp kısmet ederse ınsallah , ama bır 37. hafta ya kadar calısabılırımde ınsallah ızınler dogum sonrasına kalır

ben şubatın ilk haftası ayrılmayı düşünüyorum, yaklaşık 4 hafta önce kalanı doğumdan sonraya inşallah:) peşine yıllık izinlerimi ekliyeceğim yaklaşık 1 ay, sonrada ücretsiz izin:KK53: hedef 1 yıl kuzucukla kalmak:)

ya "çek" cok fenasın =) bide kampanya var demıs =)) bende patates kzıartması ve chıcken burger delisiyim cok canım cektıgınde kocam bıle engel olamadı bana yidim valla napimm :D:D

Şimdiye kadar yiyip susuyodum kötü örneğim diye :) ama madem konu açılmış haber veriyim didim :KK69:

Hani etinden şüphe eden ya da kıvırıck yıkanmış mı diyen arkadaşlara alternatif amaçlı 'kova oatates' bana bile yetti harbi büyük yani :KK6:

Afiyet olsun, zaten yediğimiz sebze meyve bile sağlıklı değil ona bakılırsa
Çok değil ama en azından arada kaçamak yapılabilir bence patates veya hamburgerden yana ..

İlgi alanım olduğu için :KK53:

Ben Cuma günleri yemeğe çıkmıyordum işyerine söylüyordum, her cuma hamburger günü yapmıştım kendime
( Biz eşimle aynı sokakta çalışıyoruz, diğer günler onla çıkıyorum yemeğe ve o bu tarz şeyler sevmez )
Ama hamile olunca sağlıklı beslenmek adına sözde bıraktım, ayda 1 yiyo olmak bana göre iyi bi performans sayılıyo

Eşim de arada kem küm ediyo da
Diyorum hamileyim canım çekince yemeliyim :KK53: hem ayda bire düştü ki..
çok alemsin benimde eşim sevmezdi ben alıştırdım ona :))

:))) evet benim eşimde öyle sadece resimlerine bakıyordu anlamıyordu da çünkü doymuyorum diye yememiş hiç :)

Erkekler hep aynı galiba
bu da sözde sevmiyorum diye bilmiyorum hiç diyodu
Sonra baktım ben daha yarıya gelmeden hamburgeri komple hüpletmiş

Şimdilerde diyorum o gün bi kez daha düşünüyodum doğru mu kararım diye sorguladım korkudan :KK53: ki bende pek yavaş yemem üstelik, o kadar çabuk bitirince tırstmıştım

ben şubatın ilk haftası ayrılmayı düşünüyorum, yaklaşık 4 hafta önce kalanı doğumdan sonraya inşallah:) peşine yıllık izinlerimi ekliyeceğim yaklaşık 1 ay, sonrada ücretsiz izin:KK53: hedef 1 yıl kuzucukla kalmak:)

Ne güzel
Bizde 4 ay sonunda gel diyorlar
En fazla 15 günlükte yıllık izin kullanırsın

Ücretsiz izini vermiyorlar

Erkekler hep aynı galiba
bu da sözde sevmiyorum diye bilmiyorum hiç diyodu
Sonra baktım ben daha yarıya gelmeden hamburgeri komple hüpletmiş

Şimdilerde diyorum o gün bi kez daha düşünüyodum doğru mu kararım diye sorguladım korkudan :KK53: ki bende pek yavaş yemem üstelik, o kadar çabuk bitirince tırstmıştım
evet hatta kendi patatesleri bitiyor benimkine geçiyor büyük boy söylememize rağmen :)

Ya canım her istediğinde değil tabiki ama 3/4 kez dayanamayıp yedim.çok istersen ye ya günah ama bebeğine:) ben eti iyi pişmiş mayonezsiz ve yeşilliksiz alıyorum.patates yiyom valla o ayrı :) aman zaten 5 ayda 4 kez noolcak:)

mayonezsiz ve kıvırcıksız oalbilir hakikaten

Selam annisler ayrintili ultrasondan geldik bizim oglan cok ugrastirdi doktoru 3 kerede bakabildi 2 kez ara verdik aralarda tatli yedim ve merdiven inip ciktim uyansin diye ama degdi hicbir sorun yok Allaha sukur sonra sonuclari doktoruma gosterdim cok iyi dedi.24. Haftada fetal echo var istersen yaptir ama sart degil dedi hastane 250 tl ye yapiyor. Siz yaptiracak misiniz kalbine bakiyorlar ayrintili olarak ben dusunmuyorum cunku risk cikmadi ve ailemde kalp hastasi yok ama size de sorayim dedim
Gözünüz aydı. Sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.

Back
X